Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
20 Dec 2006, 13:21
ce zici de numerele astea?
20 Dec 2006, 13:27
frate ... ai si antena in pachetul standard ... :icon_eek: bai ce darnici sunt astia de la Ford...
vorbeste invidia.. :icon_mrgreen:
Sa te bucuri de el. Hai ia cheile...
20 Dec 2006, 13:37
Am sa le iau....cand imi zice dealerul ca am unda verd....
21 Dec 2006, 01:54
E super mai ales ca are 4 usi.Nu mai sta pe ginduri nici 2 secunde semneza mai repede contractul ala si la cati mai multi km. fara probleme.
21 Dec 2006, 02:09

Adica nu e Loganul ala care credeam eu...
21 Dec 2006, 07:32
Tare oferta! Ai Focus de 1.8 cu motor de 1.6... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
21 Dec 2006, 09:24
care e diferenta intre cele doua masini adica
ce optiuni ai pus tu pe fiesta si nu sunt pe focus
si care e diferenta de pret
29 Dec 2006, 20:56
Foarte tare oferta.Vorba lui Mihai L.
30 Dec 2006, 22:37
pana la urma ce masina trebuie sa iti vina?
30 Dec 2006, 23:49
hai mey alex tata ... ia-o odata, ca innebunim acileaaaaaaaaaaaaa
31 Dec 2006, 02:57
Mai multi cai sunt mai buni
01 Ian 2007, 18:08
Exact cum v-am spus, nu a fost ceva sigur. Am ramas tot pe fiesta pentru ca data de livrare era aceeasi. Intre 10 si 13 ianuarie si am spus ca nu are rost. Acum astept sa imi ajunga masina si sa vad ce primesc in plus la ea. Ca fara ceva nu o iau de acolo!

Am vb cu dealerul sa`mi dea Jante de aliaj de 15" sau 16" + cauciucuri de iarna pentru jantele de tabla cu care vine masina echipata, dar inca nu am primit un raspuns.
Am sa va tin la curent.
13 Ian 2007, 20:49
Ei, ne mai "lovesti" cu ceva noutati??
14 Ian 2007, 14:18
Io nu sunt lamurit cum are spalator si stergator luneta varianta in 4 usi :icon_eek:
14 Ian 2007, 21:41
Am auzit un zvon cum ca masina ar fi sosit, dar pana acum vad ca nu se comfirma nimic. Asadar: exista sau nu? La cat ne-am rugat toti pentru tine cred ca ar trebui sa pleci intr-un tur al tarii si sa treci pe la fiecare sa ne arati masinuta. Sau macar sa te vedem la o intalnire la Bucuresti.
14 Ian 2007, 22:04
hai ba tatttaaaaaa baiiii ca vine primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
14 Ian 2007, 22:07
La cat a oftat dupa masina asta, cred ca daca i-a venit pana la primavara nu se mai da jos din ea... :icon_mrgreen:
15 Ian 2007, 08:09

Bine zis mihai.
Da...confirm zvonul, zvony. Doar ca inca nu am ridicat masina. Masina are astazi o saptamana de cand este in tara (fiesta), dar dragii mei dealeri au cam uitat ca trebuie sa mi`o livreze. Tot imi spun ca e din cauza celor de la Romcar. Ca s-a schimbat nush ce, si ca acum nu se mai plateste direct la fabrica masina, pt ca nu mai este vama, cica se plateste direct la Romcar, dar ei inca nu am implementat in programul lor modul in care se face facturarea. Si tot am asteptat sa se rezolve problema. Miercuri m`au asigurat ca o sa am masina pana vineri, acum e luni. Am vb sambata si a spus ca Luni, adik azi, cel tarziu am masina. Am sa o vad si pe asta. Oricum.....veti fi primi care veti afla. Dar maine...

Ca dupa ce am luat`o, ma urc in ea, si pana la radauti nu ma mai dau jos.
Bafta.
15 Ian 2007, 09:19
eu iti recomand sa iti iei un cort si sa te instalezi in fata dealerului.
eu am luat-o pe la 6 seara si cu greu m-am dat jos din ea pe la 12-1 noaptea. tb sa plec a doua zi spre braila si am zis sa fiu odihnit.
hai...inca putin, rezista, suntem alaturi de tine!
15 Ian 2007, 09:21
Multumesc, Multumesc.
Daca nu ati fi fost voi, nu stiu ce m-as fi facut. Pe bune. Sa astept atat, si sa nu am cu cine imi impartii "amarul".
Sa o dau si in sentimente....I Love You Guys.
15 Ian 2007, 09:50
Me too. Chiar dc eu nu am fost asa vorbaret ca alex, am citit forumul asta pana sa vina masina cap-coada.
15 Ian 2007, 09:52

Ehh...asa`s eu...mai vorbaret.....
15 Ian 2007, 12:58
Eu cand am luat masina de la Ploiesti am plecat spre casa, dar nu pe Targoviste - Pitesti cum merge toata lumea, ci pe Sinaia, Brasov si apoi Pitesti. Am ajuns acasa, au vazut-o ai mei (pe intuneric) si apoi am plecat iar la plimbare. Multa lume nu stia ca imi iau masina sau ce masina imi iau si cum era si cu numere de Prahova, o parcam pe undeva si apoi treceam "intamplator" cu cate un prieten si ziceam: ia, ce masina e asta ca nu am mai vazut? Asa aflam parrea sincera daca ii place sau nu. Apoi incepea sa-mi lipesc nasu' de geam si sa ma uit inauntru: ia, ce misto e bordu! Ce misto sunt scaunele! Si cand el se plictisea de curiozitatea mea si zicea sa plecam eu trageam de usa (lasata intentionat descuiata) si ziceam: ce tapiterie misto are! S-au speriat cativa rau de tot! Au inceput sa traga de mine: esti nebun! Vrei sa ne ia asta la bataie!
Ba chiar unui tip i-am spus ca e masina mea, i-am spus sa se urce si nu prea ii venea s ama creada. Apoi, cand sa plecam, bag mainile sub bord si-l intreb: tu stii exact care sunt firele alea de tre sa faca contact? Era gata-gata sa sara din masina, dar i-am aratat cheia.
15 Ian 2007, 13:02

Super faza.....Am sa incerc si eu sa fac asa unora.....sa vad daca o sa mearga.....

Kiar m-ai facut sa rad....

Super faza.....
15 Ian 2007, 13:09
super tare...la mine cred ca mai mult de jumatate din prieteni stiau deja ce masina imi iau si cand tb sa vina. dar idee e super tare...cred ca nu ma puteam abtine sa nu rad.
15 Ian 2007, 16:56
doamneee ce schimbari! vezi sa nu ajungi pana la urma la S-max....
daca e s-o iau pe aia din showroom, plec imediat cu ea acasa?
15 Ian 2007, 16:58
$1 scrie:$2oamneee ce schimbari! vezi sa nu ajungi pana la urma la S-max....
daca e s-o iau pe aia din showroom, plec imediat cu ea acasa?
nu pleci imediat; trebe pregatita pt livrare, trebe so inscrie, etc ... dureaza nitel
16 Ian 2007, 09:05
Si daca ai noroc sa patesti ca mine.....te trezesti ca ai de asteptat 3 luni pana o inmatriculeaza.....the bastards.....
16 Ian 2007, 10:01
Vreau sa spun ca pe la TV in ultimele zile tot apar stiri cu "vointa clasei politice" :icon_mrgreen: de a scoate taxei de prima inmatriculare.... sa nu se intample sa o inmatriculezi si in 15-30 zile sa o scoata taxa... ca iar ai meci cu iei sa-ti dea bani inapoi....
16 Ian 2007, 10:05
Mi se rupe in banii lor.....sa`si cumpere 5m de sfoara si sa se spanzure....mie imi trebuie masina! Le cumpar eu sfoara numai sa`mi dea masina!!!