multumesc de raspunsuri, mai astept si alte variante daca mai aveti (sau deschid alt topic ca sa nu spamam aici - dar tot suparat voi fi si acolo)
cu politia... doar sa ne plangem mai multi de el, insa in blocul asta sunt majoritatea in varsta care nu aud ce se intampla prin vecini decat daca ii intereseaza, si oricum ei sunt aici de 30 de ani si nu s-ar baga... varianta totusi o tin de rezerva, sper sa nu se ajunga aici, oricum nu cred ca as avea sanse de succes.
cu vorbitul, acum astept sa il prind (azi nu am putut sa merg la servici atata de rupt sunt, plus ca sotia mea se simte rau ca nu s-a odihnit deloc, bebe e foarte agitat in burtica, suntem zombi cu totii) si incerc sa vorbesc frumos. si il si inregistrez, ca nu se stie, poate o sa am nevoie.
dopuri de urechi mi-am cumparat de multi ani, unde stateam inainte era deasupra un copil de 2-3 ani care alerga non stop, apasat, sau scapa bile de otel pe parchet. la orice ora din zi si noapte, in fiecare zi, ani de zile. ori alerga, ori scapa bilele. i-am pus porecla "chucky" papusa aia sadica daca o mai tineti minte. m-am mutat de acolo, porecla a fost preluata de noii proprietari care si acum se plang de ala. dezavantajul dopurilor ca nu poti sta mult cu ele, fac presiune negativa in ureche

cu cainele tau shine, sorry, been there done that. insa am avut o revelatie cand s-a rezolvat dupa vreo 6 luni de insistente la politie si administratia blocului, strans semnaturi de la 2 vecini care imi datorau ceva, si amenintari directe si indirecte vecinei respective; l-a dus nu stiu unde de nu a mai aparut de 2 ani si ce bine e... asta latra la 2 ore, cate 20 minute, si era un latrat sec si puternic. ziua mai era cum mai era ca nu prea esti pe acasa. noaptea insa... teroare
lautarul asta de care ma plang este, cum zicea oprescu, "nascut blazat, frustrat"