Ce accesoriu rupt are/avea masina mea ?:) Si in afara de o bucata de 2 cm pe bara spate nu cred ca avea vopseaua probleme, NICI POMENEALA DE RUGINA SAU ALTELE (cum am tot auzit ca s-ar afla niste forduri, probabil revopsite si negalvanizata vopseaua!) dar deja cand ati inceput cu faze de genul ca ar trebui revopsita masina (ma rog baiatul Dvs. a inceput nu Dvs. la propriu) total a fost prea de tot si mi-am dat seama ca ne pierdem timpul de pomana. Nu alterati realitatea, aratati toate PMurile mele tuturor sa vedeti ca v-am scris de la inceput absolut toate detaliile, si chiar v-am avertizat ca atat pot da maxim diferenta si veniti degeaba aici daca incercati sa majorati suma...Atentie, eu v-am facut o oferta, v-am spus cat pot oferi, DVS ATI ACCEPTAT !! Nu conteaza pretul pietei la care s-ar afla masina in prezent, eu v-am spus cat pot oferi, chiar nu cred c-am dat in cap nimanui.... nu mai victimizati atat !

Ori toate ca toate dar cand DVS NICI NU ATI VRUT MACAR SA MERGETI CU MASINA, SA O PUNETI PE RAMPA PENTRU TESTARE (haideti sa prezentam realitatea pana la capat) ... denota faptul ca ori cei de la BDT v-au bagat in cap ca e prea mica diferenta ori aveati deja o agenda stabilita dinainte (alte masini , stiu si eu , nu ma intereseaza sincer) ... caci nu mi se pare normal sa e uiti doar la 2 zgarieturi si gata , TREBUIE REVOPSITA TOATA!

Sincer, chiar masina mea tehnic nu are absolut nicio problema , a fost intretinuta si in aproape 16 000 km cat am facut eu cu ea deja i-am facut 2 revizii (distributie, accesorii etc schimbate), dar starea exterioara chiar ma intereseaza mai putin fiind vorba de o culoare alba foarte ieftina si nefiind vorba de cine stie ce model (cum ar fi fost daca o duceam la polishat inainte si o spalam o faceam luna, ar fi fost altfel impresia ? ori eu v-am zis ca sunt sincer si nu ma intereaseaza aspectele astea! )
Da, oameni care sar in sus si in jos sa intrebe una alta sunt peste tot, eu la toata lumea care m-a intrebat de masina le-am zis sa vina s-o testeze tehnic, daca vor masina sa arate de lux si bine, in segmentul acesta de pret nu cred ca se incadreaza (fiindca masina totusi are o varsta, este trecuta din toate punctele de vedere !!!! )
Toate ca toate, dar eu oricum am cumparator pentru a mea, iar cu 9-10 000 euro chiar imi pot gasi o masina buna nu imi fac sperante de asta (nu noul Mondeo, dar haideti sa fim sinceri , chiar credeti ca se merita o masina de genul in Bcucuresti cand am facut cat am facut din Dr Taberei pana in Militari in dimineata aceea???). Oricum, sper ca pe luni-marti sa incep cautarile cel tarziu.
Si am scris toate cele de mai sus , nu cu rautate, nicidecum acest lucru, chiar mi-ati parut un om serios si probabil ca masina Dvs. se prezinta intr-o stare tehnica buna(caci optica si eu vazusem de la distanta cateva "mici bube" ), dar trebuie sa intelegeti ca asta este piata si vreau sa mai stie si celelalte persoane cat de pretentios sunteti si ca de fapt nu vindeti o masina sub pretul pietei actual, ci de fapt vindeti o masina sub PRETUL PIETEI DORIT DE DVS . (fiindca puteti cere Dvs. oricat pe ea daca tranzactia nu se finalizeaza inseamna ca pretul nu este cel bun!)
Luati sfatul meu inca o data si incercati sa nu mai vindeti masina, cautati alternative la suma de bani necesara Dvs. , se mai pot gasi , chiar si in plina criza !

Iar la un schimb iarasi cineva PIERDE, asta este regula din pacate, iar DVS. vad ca doriti sa nu fiti cel in postura care pierde...
Daca se considera ca am batut campii offtopic rog un admin sa mai imi editeze postul si imi cer scuze pentru asta . Cu stima si multa bafta tuturor in continuare !