Cafeneaua fericitilor!
Precum toata lumea banuiesc ca stie, exista si "Cafeneaua suparatilor" si am vazut ca este o cafenea foarte aglomerata, daar...... in viata fiecaruia nu cred ca sunt numai suparari, banuiesc ca mai sunt si motive de bucurie (ca altfel am fi un forum de sinucigasi). Asa ca astept aici pe toata lumea (si fumatori si nefumatori) cu orice motiv de bucurie din viata lor.
Nu conteaza motivul, ca a luat un examen, ca i-a fatat scroafa, ca i-a murit soacra, fiecare poate scrie ce vrea si despre ce vrea.
Incep Eu:
Astazi eu si sotia avem un motiv foarte mare de bucurie: Implinim un sfert de secol de casnicie! Nu am vrut sa facem cum au mai facut altii inca o nunta de argint cu chef mare si tambalau, am facut ceva mai intim si mai in familie. Drept motiv de dimineata mi-am surprins femeia (care dupa 25 de ani ar fi trebuit sa ma cunoasca) cu o comanda ferma care i-a fost onorata la usa, de 25 de buchete cu crini imperiali. Va dati seama ca eu m-am facut ca abia atunci m-am trezit. I-am zis sotiei ca am facut economie la flori in 25 de ani. Adica nu i-am luat flori in fiecare an si i le-am cumparat acum pe toate. Va dati seama ca neveste-mi i s-au inmuiat genunchii. Bineinteles ca pe langa buchetele de rigoare a avut si un inel cu ceva pietricele (care si acum se mai uita la el) de fapt se uita in fiecare minut la el .
Apropo: Inca nu si-a revenit. Inca mai boceste un pic.
Poze nu am putut sa-i fac ca era ciufulita si plansa.
Deocamdata am facut o poza doar cu crinii dupa ce au fost despachetati. Daca era si ea imbracat-a mai de doamne ajuta, o filmam cum statea in fund in sufragerie si desfacea la buchetele de flori.
Urmeaza mai pe seara o masa in formatie restransa la un separe la un restaurant de lux.
Poate mai fac acolo ceva poze.
WFOWXXGBBW1E43387
Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
-
valiinves - 1nsane Member
- Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
- VIN: WFOWXXGBBW1E43387