Sunt suparat pt ca: inot impotriva curentului la serviciu si daca vreau sa fac ceva, iute vin altii si imi zic sa ma potolesc, ca stric ritmul.
sunt suparat, la fel ca si KomandantuR ca nu mai avem anotimpuri,
sunt suparat pt ca nu ploua cand trebuie.
sunt suparat pt ca unii nu inteleg ca chiar avem nevoie de ploaie (no ofence Allexia, dar suntem o tara agricola

- si din moment ce a plouat cu apa si nu cu noroi - desi in bucuresti ar fi posibil, nu cred ca masina a iesit prea murdara din ploaia asta.
sunt suparat pt ca nu gasesc o mancare ok in toata zona Universitatii sa mananc si eu mancare sanatoasa. singurele oferte cu adevarat serioase sar lejer de 20 de lei pranzul.
sunt suparat pt ca inca nu mi-am reparat masina.
sunt suparat pt ca la metrou e crima si pedeapsa, se calca lumea in picioare (dar a inceput sa se se vada ca sunt oamenii in concediu - oamenii pe care ii recunosteam zilnic ca mergand pe traseul meu nu mai sunt.
sunt suparat pt ca nu pot inchiria o bicicleta la un pret decent in Bucuresti. si ca atunci cand am gasit ceva mi se solicita garantie 50 de RON pentru fiecare bicicleta.
sunt suparat pt ca unii oameni uita ce sunt/ce au fost/ de unde au plecat si se dau mari si rotunzi si uite asa isi vor pierde toti amicii si apoi se intreaba de ce/unde au gresit.
sunt suparat pt ca benzina creste in draci aproape in fiecare zi (desi aici ar trebui sa fiu fericit, ptr ca mai am cam 3/4 din rezervor plin de cand era 3.4/ l )
sunt suparat pe idioata de vecina cu barbac-su ala bolnav - dar jur ca nu am nimic cu cainele!
sunt suparat ca nu exista trotuar un pic mai ferit de circulatie pe unde sa nu puta a urina.
sunt suparat pe toti idiotii cu masini "bengoase" care se cred zeii-zeilor.
sunt suparat pe Polutia Romana ca nu fac nimic sa ii mai tempereze pe cei de mai sus.
sunt suparat pe toti cei care claxoneaza ca idiotii in intersectie desi vad ca acolo e un fluerici care saracu` chiar vrea sa dirijeze (orchestra de coarde din masini).
sunt suparat pe toti cei care au semnaturi interminabile, scrise in 174 de culori si cu fonturi in 543 de moduri doar doar poate vand ceva.
sunt suparat pe oamenii care chiar pot schimba ceva, dar se plafoneaza si isi baga picioarele.
sunt suparat pe voi, colegii mei de forum, pentru ca si voi lasati PET-uri si cutii goale pe unde apucati dupa unele intalniri.
sunt suparat pe toti idiotii care nu inteleg ca un capac de canal nu se pune NICIODATA in mijlocul unei strazi si fix pe unde calca roata masinii.
sunt suparat ca cei care fabrica respectivele capace de canal nu sunt in stare sa le faca etanse si mereu zdrangane si te rogi la d-zeu cand mergi pe jos sa nu iti sara vreunu` in freza.
sunt suparat pe domnii care reglementeaza problema cainilor fara stapani, dar si cei cu stapani. -> castrati/sterilizati, in caz contrar obligatia de a-i tine in casa si cand i-ai prins potaia pe strada pac-pac amenda sa il usture si cand se c..ca.
sunt suparat....