ionutatv@ Nici sa nu te gandesti sai iei altceva in afara de 4x4 si musai ca transmisia sa fie pe cardan, daca locuiesti in zona de munte si iti place off road-ul!! Daca vrei sa faci promenada cu el si vrei fite pe sosea e suficient 4x2.
Varianta 4x2 + cabestan nu e o solutie. Daca esti undeva intr-o mlastina sau esti in camp cu zapada si nu ai de ce agata troliul ce-i faci? Cruce!

. Una e sa ai 4x4 permanent, cu comanda de la un simplu buton si alta e sa te tragi in troliu. Poti adauga si troliu pe urma la el, ca e undeva in 300 eur.
Vindele pe amandoua si pe urma ia-ti altceva. Parerea mea e ca sa nu te arunci mai mult de 3.000 eur pe un ATV. La urma urmei e un hobby!

Si in banii astia gasesti un Linhai super bine intretinut. Eu l-am avut aproape un an si am facut aprox. 1.000 km si nu i-am schmbat decat o bujie pe care am dat 25 RON. Atat, nimic altceva. Totul depinde de cum ai grija de el. Poti sa "ii mananci ficatii"

pe coaste, prin noroaie si pe drumuri de munte, dar daca o faci cu cap nu ai probleme cu el.
Stiu ca sunt si pareri negative despre Linhai, cum ca e prost, ca e chinezism, ca se strica repede, ca bla bla bla. De acord cu asta daca il compari cu un Grizzly, sau un Brute Force sau cu un
Bombardier de 17.000 eur!! Ia uite aici:
http://www.atvrom.ro/outlander-800r-lim ... p-588.html, dar sa stii ca la urma urmei face cam acelasi lucru. Ca fapt divers motorul de Linhai e licenta Yamaha. Acum depinde si de tine cat vrei sa dai pe el.
Mare atentie insa: fereste-te de anunturile care vand un atv care face 9-10.000 eur pret de nou, la pretul de 2 - 4000 eur dupa un an doi de folosinta!
Nimeni nu-l da de bun in bani astia!! Si sa nu fie mai vechi de 2 ani, sa nu fi fost inchiriat, etc. astea le mai stii si tu.
A si sa nu uit!! In plimbarea noastra Linhai-ul a avut cele mai mici probleme cu trecerea peste obstacole din cauza ca e mai scurt ca celelalte si a avut si cel mai mic consum!!!, ceea ce conteaza enorm de mult cand te afli in varful muntelui si mai ai 2 - 300 km pana la primul Peco!!
Sper sa ma fi facut inteles, daca mai ai ceva nelamuriri da un semn.
cody@ Nu am avut drujba cu noi

, nu a fost necesar. Am avut bineinteles topor, nu pleci fara el la munte. Nu am fi avut unde sa o punem si p'aia din cauza spatiului limitat! Deabia ai loc pentru bagaje, benzina (iti trebuie multa), mancare si bineinteles ceva pentru incalzire (alcool) ca doar esti la munte!
Asteptam pozele tale.
Cu respect