ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: A T V - isti exista in Club Ford?

21 Apr 2009, 23:43

Cateva poze de prin plimbarile mele din vara trecuta cu ATV-ul :D, asta pentru cei care nu vad asta ca "pe o jucarie complet inutila" ;)
Traseul: Plecat din zona Horezu peste munte, cazare la Obarsia Lotrului, apoi iarasi peste munte pana in jud. Alba la Sugag unde ne-am cazat aici http://www.mahotels.ro/cabane/index.html, apoi retur, dar de la Obarsia Lotrului am venit pe Vf. Papusa pe Transalpina (soseaua strategica) Ranca, Novaci si Horezu. Va spun eu ca e super si ca traseu si ca senzatie.
Partea 1.

Sper sa va placa!!
FiÅŸiere ataÅŸate
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg

21 Apr 2009, 23:51

Partea 2-a.
FiÅŸiere ataÅŸate
1.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG

22 Apr 2009, 00:10

stiu ca scrisul cu majuscule inseamna ca tip:FAINEEEEEEEEEEEE POZEEEEEEEEEEEEE
toti ati avut 4x4 pe ele? sau cele cu trolii erau 2x4?
bine este ca ai si prieteni cu care sa te dai
eu ma dadeam cu musafirii cand veneau pe la mine(dar am renuntat la idee- vreau ceva mai multa adrenalina)

22 Apr 2009, 00:20

=)) Merci, merci.
Da toate erau 4x4. Nu aveam nici o sansa cu ele fara 4x4. Din poze nu se vede foarte bine cat de greu accesibil era terenul. Am avut si drum mult mai rau decat ce se vede, atat de rau incat nici nu am mai apucat sa facem poze.
Cel albastru era cel mai tare, urmat apoi de cel verde inchis, cel cu camuflaj (negru+maro+verde) si ultimul dar cel mai stabil pe bolovani (parerea tuturor) din cauza ca era mai scurt/mic in comparatie cu celelalte: Linhai-ul. =)) Singura diferenta intre ele a fost doar diferenta de putere care se vedea doar la viteza, pe drum forestier, unde mai ramaneam in urma. In rest, pe orice fel de teren treapta de putere suplineste diferenta de putere. Am o parere buna despre Linhai, la cat costa face toti banii.

22 Apr 2009, 00:36

pai si eu sunt in cumpana caci la firma de unde le-am luat imi dau linhai worker de 300cc cu tractiune spate(cardan) ,iar eu as fi vrut un 4x4 dar nu au
sunt intr-o mare dilema :sa fac schimbul cu firma(buy bach) sau sa le dau la bucata si vad pe urma ce pot lua
ma sfatuiesti l;a linhai sau la alta marca(nu ma dau banii afara din casa)
astept raspuns si daca ai timp de vb adresa mea de msg este ionutatv

22 Apr 2009, 11:54

Foarte foarte faina iesirea . . . . super si ATV-urile ... bravo voua ca purtati si echipament ...
De curiozitate ... a-ti avut o drujba cu voi ?
Cand aung acasa pun si eu ceva poze ...

22 Apr 2009, 12:03

fratilor, m-ati dat pe spate.
cand ajung in Bz trec pe la tine ionut! :) tot buzoian sunt si eu, dar mai la vale... :)

22 Apr 2009, 12:46

ionutatv@ Nici sa nu te gandesti sai iei altceva in afara de 4x4 si musai ca transmisia sa fie pe cardan, daca locuiesti in zona de munte si iti place off road-ul!! Daca vrei sa faci promenada cu el si vrei fite pe sosea e suficient 4x2.
Varianta 4x2 + cabestan nu e o solutie. Daca esti undeva intr-o mlastina sau esti in camp cu zapada si nu ai de ce agata troliul ce-i faci? Cruce! :D . Una e sa ai 4x4 permanent, cu comanda de la un simplu buton si alta e sa te tragi in troliu. Poti adauga si troliu pe urma la el, ca e undeva in 300 eur.
Vindele pe amandoua si pe urma ia-ti altceva. Parerea mea e ca sa nu te arunci mai mult de 3.000 eur pe un ATV. La urma urmei e un hobby! ;) Si in banii astia gasesti un Linhai super bine intretinut. Eu l-am avut aproape un an si am facut aprox. 1.000 km si nu i-am schmbat decat o bujie pe care am dat 25 RON. Atat, nimic altceva. Totul depinde de cum ai grija de el. Poti sa "ii mananci ficatii" :D pe coaste, prin noroaie si pe drumuri de munte, dar daca o faci cu cap nu ai probleme cu el.
Stiu ca sunt si pareri negative despre Linhai, cum ca e prost, ca e chinezism, ca se strica repede, ca bla bla bla. De acord cu asta daca il compari cu un Grizzly, sau un Brute Force sau cu un Bombardier de 17.000 eur!! Ia uite aici: http://www.atvrom.ro/outlander-800r-lim ... p-588.html, dar sa stii ca la urma urmei face cam acelasi lucru. Ca fapt divers motorul de Linhai e licenta Yamaha. Acum depinde si de tine cat vrei sa dai pe el.
Mare atentie insa: fereste-te de anunturile care vand un atv care face 9-10.000 eur pret de nou, la pretul de 2 - 4000 eur dupa un an doi de folosinta! Nimeni nu-l da de bun in bani astia!! Si sa nu fie mai vechi de 2 ani, sa nu fi fost inchiriat, etc. astea le mai stii si tu.
A si sa nu uit!! In plimbarea noastra Linhai-ul a avut cele mai mici probleme cu trecerea peste obstacole din cauza ca e mai scurt ca celelalte si a avut si cel mai mic consum!!!, ceea ce conteaza enorm de mult cand te afli in varful muntelui si mai ai 2 - 300 km pana la primul Peco!! :D
Sper sa ma fi facut inteles, daca mai ai ceva nelamuriri da un semn. ;)
cody@ Nu am avut drujba cu noi =)) , nu a fost necesar. Am avut bineinteles topor, nu pleci fara el la munte. Nu am fi avut unde sa o punem si p'aia din cauza spatiului limitat! Deabia ai loc pentru bagaje, benzina (iti trebuie multa), mancare si bineinteles ceva pentru incalzire (alcool) ca doar esti la munte! =))
Asteptam pozele tale.

Cu respect

22 Apr 2009, 19:24

Fata de expeditia voastra e un fel de poligon ... :D insa distractia si febra musculara e garantata ... :-"
FiÅŸiere ataÅŸate
atv3.jpg
atv2.jpg
atv1.jpg

22 Apr 2009, 19:51

am mai pus cateva poze pt divertisment :-"
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_0533 (Large).JPG
SUNP0029 (Large) (2).JPG
IMG_0145 (Large).jpg
IMG_0144 (Large).jpg
IMG_0141 (Large).jpg
IMG_0138 (Large).jpg

22 Apr 2009, 19:58

cody@ E al tau Linahi-ul? Arata bine si cred ca era destul de nou dupa cum se vede in poze! Btw, nu vad cum il scoteai de acolo fara 4x4! :D
ionutatv@ Misto pozele. Am si eu cateva poze din iarna asta cu ATV-ul, facute la ultima plimbare pana al vinde. O sa le pun aici pe forum.

24 Apr 2009, 08:09

Nu e al meu ... e a lui cumnatu-miu ..... si intradevar e aproape nou ... are cam 2000 km

06 Iun 2009, 14:06

Vreau si eu o recomandare pt un ATV 4x4 care o sa mearga numai pe camp sau drum de tara, care sa poata sa traga dupa el o remorca cu 500kg.

16 Iun 2009, 20:35

Acum depinde ce suma de bani esti dispus sa dai pe un ATV.
Pana in 2500 EUR, eu ti-as recomanda un Linhai. Facand un raport pret/calitate cred ca e cea mai buna solutie.
Peste 2500 Eur, well ... se schimba problema, deja ai mult mai multe variante! :D

Si fiindca tot am scris aici, saptamana viitoare o sa plec iarasi intr-un off road cu ATV-uri. Mai exact 4 persoane cu 4 ATV-uri. ;) Startul va fi undeva in zona Horezu, iar finisul la capitala regilor daci Sarmisegetuza si retur!! Abia astept!
Sper sa nu apara ceva neprevazut sa-mi strice planurile!! :(

16 Iun 2009, 21:07

Prezent si eu cu un Linhai worker 300 4x4.La vara sper sa pot sa ma apuc sa il fac cum vreau eu :D

24 Iun 2009, 19:08

Da, se pare ca pica planul meu... :( Cel putin pe moment. Nu ma ajuta vremea. Se pare ca va ploua si in weekend.
Exact de ce imi era cel mai frica. :-"

11 Aug 2009, 08:40

ahh te invidiez
:(( :(( :(( :(( :((
am intrat in concediu si oscilam intre un quad si scuter
si dat faptul ca am ramas si fara permis am luat scuter
Il vand si iau quad (4x4 nu prea imi permit) asta cam in 2 luni

Tinem legatura cunosc si eu zona Ranca-Novaci si as fii foarte incantat de un mic offroad

11 Aug 2009, 09:13

Salut, daca vrei sa te dai cu el pe coclauri ,eu zic sa ai grija de sl ca nu este un adevarat agregat pentru forta ,la 2500 euro trebuia sa mai stai un pic si sa iei un SUZUKI,YAMAHA,HONDA ,sau KAWASAKI care sunt adevarate de forta .Eu am avut ceva gen LINHAI si la prima panta mai inclinata sa dus ambreiajul ,si binenteles ca l-am vandut si am pus mana pe un SUZUKI VINSON de 500 cm care ma incantat foarte mult .Acum 3 saptamani l-am vandut si urc mai sus SUZUKI KINGQUAD 750 cm. Neaparat cand te dai cu el trebuie echipament ,si mare grija ca ATV-ul nu este chiar asa de stabil cum crede toata lumea. Sa te bucuri de el si sa-l stapanesti sanatos.

11 Aug 2009, 09:31

Am de vanzare un QUAD SMC care l-am cumparat pt. baiatul meu dar momentan este prea mic pt. el si nu ma lasa a mea sotie sa il dau. 1300 euro .
FiÅŸiere ataÅŸate
poza tttttt.jpg

11 Aug 2009, 09:56

SUZUKI VINSON
FiÅŸiere ataÅŸate
suzuki vinson.jpg

11 Aug 2009, 09:59

SUZUKI VINSON
FiÅŸiere ataÅŸate
suzuki vinson 2.jpg