de martini » 10 Mai 2009, 09:54
Am inceput un proiect pentru descoperirea obiectivelor turistice mai putin cunoscute din tara noastra, obiective necalcate de prea multi turisti, pot fi cetati vechi, un restaurant deosebit, un peisaj superb, o gura de aer proaspat, o oaza de liniste in natura, un drum interesant, etc. Cautam zone/atractii cat mai naturale, neindustrializate printr-un turism agresiv.
Fiecare isi cunoaste zona, si de asta eu din Constanta impreuna cu cativa colegi de aici de pe forum, am realizat topicul pe care poate o sa-l gasiti util.
Am o rugaminte pentru cei din judetele Neamt/Suceava/Botosani/Iasi: contribuiti la topicul urmator creat in acelasi scop cum e si cel despre Dobrogea.
Din aceeasi serie de topicuri, in timp vor urma toate zonele Romaniei grupate pe maxim 5 judete unde vor scrie cei din zona respectiva sau cei care au fost pe acolo si au facut "descoperiri" netrecute in ghidurile clasice.
Multumesc in numele meu si al celor care vor folosi acest topic despre nordul Moldovei.
PS: sper ca nu ma veti considera OT, insa nu am gasit un reprezentant regional din Moldova caruia sa ii dau pm