Totul despre membri

Focus Facelift Trend Sport

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Focus Facelift Trend Sport

Mesajde razvaldinho » 17 Iun 2009, 08:19

Masinuta a implinit 14000 km si 11 luni de existenta :P asa ca ieri a primit cadou revizia

Revizia am efectuat-o la Proleasing Motors Ploiesti. M-am prezentat cum eram programat, la ora 15 iar la 15.20 masina era deja in service.
Mecanicul a efectuat o verificare amanuntita la motor, lumini, frane, suspensii, cauciucuri (presiune, grad de uzura), au fost unse toate balamalele de la usi, hayon, capota. Apoi a fost schimbat uleiul (au intrat exact 4l si mi-a fost aratat pe joja ca nu s-a depasit limita maxima), filtrul de ulei, aer. Despre filtrul de polen mi-a spus ca inca nu e nevoie sa fie schimbat.
I-am prezentat si o mica problema cu cutia de viteze, faptul ca uneori imi intra mai greu in treapta 1 si in marsarierre de multe ori caraie si trebuie apasat de doua ori ambreiajul pentru a cupla. A ridicat masina pe elevator si a reglat tensionarea cablurilor de la schimbator pana cand nu a mai aparut problema. Acum intra ca unsa in orice viteza :D

La ora 17 masina era in curte cu toate hartiile gata. Sunt foarte multumit de cum a decurs revizia :D
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde Tzepi » 17 Iun 2009, 11:38

eu as fi schimbat si filtrul de polen...e prea mult praf in bucuresti si e pacat. daca nu esti convins, o sa iti pun o poza cu filtrul de la focus dupa 26 000 km :D
ex - 2002 Mondeo Turnier 2,0 TDDi 116CP TREND verde metalizat
ex - 2007 Fiesta 1.4 TDCi 68cp Confort Tango Red
ex - 2019 Mondeo mk5.5 Hatchback 2.0 Ecoblue A8 Titanium Magnetic
2007 Focus mk2 Sedan 1,6 TDCi 90cp Trend 007 Moondust Silver
2015 Focus mk3.5 Sedan 1,5 TDCi 120cp Titanium Premium Moondust Silver
Tzepi
Gold Member

Maşina: Focus

Mesajde razvaldinho » 22 Oct 2013, 19:47

Dupa 5 ani si doua luni a sosit clipa sa ma despart de masinuta :-h . Cu o strangere de inima am pus anuntul pe mai multe site-uri si pana sa ma dezmeticesc bine deja am avut un cumparator serios care a venit pana in Ploiesti hotarat s-o cumpere. L-a atras aspectul impecabil al masinii ce o facea sa iasa putin mai in evidenta fata de modelele Ford Focus normale, asta fara sa fi intervenit estetic in vreun fel la ea. La vanzare a mai punctat si istoricul verificabil, adica carte service insotita de facturile interventiilor.
Dupa un test drive am batut rapid palma si cu putin regret in suflet i-am inmanat cheile si am aruncat o ultima privire in timp ce se indeparta.

Impresiile dupa 5 ani sunt pozitive, masina mi-a adus in general numai satisfactii, a parcurs 76000km fara probleme semnificative. Singurele interventii de care imi aduc aminte sunt: schimbarea pe garantie a unui injector, inlocure placute de frana fata, inlocure bucsa fata, vopsire doua usi (zgariate cu cheia) si in rest inlocure consumabile la revizii.

Masina a aparut si in calendarul ClubFord din 2010 (Luna Noiembrie) :)
Imagine

Atasez si ultimele poze facute masinii inainte de vanzare
Imagine Imagine
Imagine Imagine

Cu parere de rau am renuntat la marca Ford, poate doar temporar, prima dragoste nu se va uita :) . Ma gandisem totusi la Ford Mondeo dar n-am gasit nimic pe gustul meu. In calcule a mai intrat si VW Passat CC cu DSG dar fragilitatea masinii m-a facut sa renunt. Asa ca dupa indelungi cautari am gasit masina ce mi-o doream. Este un BMW 320d Efficient Dynamics 163cp, data de fabricatie 03.2010, prima inmatriculare 06.2010. Masina arata impecabil, are 128000km si functioneaza excelent.

Doua poze facute repede. Vor urma altele mai bune
Imagine Imagine
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Mesajde laurentiu7 » 23 Oct 2013, 09:50

Frumos spus si un upgrade excelent .Bravo.
1. MK2 Focus 2.0 TDCI 136 HP Ghia, Hydronic Heater. FF2_Black_Panther
2. MK3.5 Focus 1.5 Ecoboost 150 HP Titanium, 6F35 Auto Gearbox.
.........................................
Stergatoare Ford Focus 3
viewtopic.php?f=213&t=130794
laurentiu7
Gold Member

Mesajde babbadunga » 25 Oct 2013, 19:55

Aveti idee la modelul cu faruri adaptive cu halogen, spalatoarele de faruri merg?
Eu am un model din 2007 si cand actionez spalatoarele de la geamuri (cu luminile aprinse) nu ies din bara. (Fizic le-am vazut ascunse in bara)
babbadunga
Incepator

Maşina: FORD FOCUS II Trend Collection 1.8 TDCI

Mesajde razvaldinho » 25 Oct 2013, 20:25

La mine au mers tot timpul cand actionam maneta de spalare cu faza scurta aprinsa. E posibil sa aveti o problema electrica la ele sau sa nu existe. Daca trageti putin de capacel el se misca sau e fix pe bara?
razvaldinho
Gold Member

Anterior

Înapoi la Totul despre membri