ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

17 Iun 2009, 18:56

Azi.. sau Luni dimineata ? Ca atunci imi aduc aminte ca am auzit un claxon si pe sensul celalalt (eu mergeam spre Otopeni) fugea un focus alb...

17 Iun 2009, 19:06

azi azi...claxon ca te am vazut dupa capota cand erai in dreptul meu :D

17 Iun 2009, 19:15

FF1 albastru combi, BR 07 ceva cu RR sau LL , a lasat pe cineva astazi pe ressu/pallady langa grigorescu.

17 Iun 2009, 19:31

Luni 15.06 pe la pranz in parcare la Bila - Barbu Vacarescu Mondeo argintiu B 13 BLN cu suporti de nr. dar...fara sticker!
Se recunoaste cineva?

Imagine

17 Iun 2009, 22:36

FocuST B-70-ZVU azi la Piata Norilor. De fapt mai mereu vad masina acolo. Salutari.

17 Iun 2009, 22:42

$1 scrie:$2e la ora 20:15 Focus negru, facea dreapta dinspre Mihai Bravu spre Tineretului.

si mai devreme pe la 17:30, leut27, pe cheiul Dambovitei.

deh stam prin preajma
era masina pe splaiul unirii ?ma nou acolo avem sediul si de asta sunt langa sectia de accidente usoare de la 9 la 18 cu mici iesiri cu diferite treburi

18 Iun 2009, 11:19

FF2 rosu ceva cu YW la nr aseara pe viilor...

18 Iun 2009, 13:29

$1 scrie:$2era masina pe splaiul unirii ?ma nou acolo avem sediul si de asta sunt langa sectia de accidente usoare de la 9 la 18 cu mici iesiri cu diferite treburi

exact acolo era parcata!

18 Iun 2009, 15:31

Mariane!!!! Tu esti cumva asta???:
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC01093x.JPG

18 Iun 2009, 22:11

A 2 oara cand ma intalnesc cu muzica9 la 23 august si cu Bogdan F la cora pantelimon . Cred ca Bogdan F era , nu am retinut nr dar oricum haionu ala chiar ca trebuie vopsit :p (ca sa mai ai o oferta la cat costa vopsitoria haionului ar fi 350ron)

19 Iun 2009, 07:41

Am vazut ieri pe la 5 un Focus hatch albastru inchis pe Batistei#Galati - eu vroiam sa intru pe Galati si el venea pe Galati.
L-am lasat sa treaca si n-am observat decat ca aveati suporti de nr ClubFord, dar n-am mai apucat sa vad si numarul.
Cine-o fi?

19 Iun 2009, 08:22

io l-am reperat pe B-66-GAC la iesirea din Sinaia spre Predeal (chiar i-am cedat regulamentar trecerea, io iesind de pe centura) - are suporti da' n'are sticker; facut flash ... da omu a virat stinga in benzinaria Petrom ...

19 Iun 2009, 08:53

o fiesta ceva cu kyj la numar pe mitropolit filaret

19 Iun 2009, 13:59

M-am vazut azi dimineata prin zona Obor cu MarioB. El m-a vazut si salutat dar n-am avut timp de o discutie ceva ca era ocupat cu vb la telefon :-"

19 Iun 2009, 19:30

1.Huo "capitalistilor" :P
2.Salutari din provincie:
Mondeo mk3 BR 18 TAL stickerit vazut in zona bancilor din Galati
Focus Tournier GL 20 TDL stickerit vazut in parcarea Billa din Galati

Salutari membrilor si... poate cititi si forumul la sectiunea de intalniri cand organizam in Galati :)
Toata stima!

19 Iun 2009, 20:12

Azi la prinz pe Ion Mincu - Focus 1 tournier, alb, B-48-AIB...

19 Iun 2009, 22:35

$1 scrie:$2zi la prinz pe Ion Mincu - Focus 1 tournier, alb, B-48-AIB...

Prezent! pe acolo o parchez dimineata ca e serviciul in zona.
Salut!

19 Iun 2009, 23:31

Salut!
Nu prea te-am mai vazut prin zona desi trec destul de des pe acolo, mai ales ca merg pe jos pe Mincu, prefer sa las masina si sa fac citiva pasi cind e vreme buna...

20 Iun 2009, 00:22

Domnul Darian cred, NXO pe la 21.10 pe la semanatoarea.

Adevaru e ca... imi cam taie respiratia cand vad ST-uri.

20 Iun 2009, 20:27

vazut miercuri dimineata pe dezrobiitii fiesta alba parcata in fata unei "casute" :-" :-" KOF.. si azi pe la 19 pe la piata rahova 69-RPU fusion verde, la fel parcat pe dreapta.. va salut pe aceasta cale. :-h :-h

20 Iun 2009, 20:31

vazut si eu 69-RPU fusion verde

de fapt in vad parcat mereu in acelasi loc, cam jegarit eu cred ca este abandonat

21 Iun 2009, 00:34

si mai vazui pe la orele 22 pe chei, de fapt el ma vazu' pe mine, si dupa eu pe el.. ;)) 83 HDC Focus .. Salut Colegu :-h

21 Iun 2009, 12:29

M-am întâlnit ieri cu adispan prin brașov, ambii eram conduși de consoarte la șopping :)

21 Iun 2009, 13:03

Nu va mai ajunge Bucurestiul... :D

21 Iun 2009, 17:25

$1 scrie:$2i mai vazui pe la orele 22 pe chei, de fapt el ma vazu' pe mine, si dupa eu pe el.. ;)) 83 HDC Focus .. Salut Colegu :-h

Apai pe mine nu ma vede nimeni :(((((.
Am fost alaltaieri si ieri in Brasov si Poiana Brasov, iar aseara am ajuns in Bucuresti.
Imi comand sticker sa ma vada si pe mine cineva :)))

21 Iun 2009, 17:40

Eu am 2 si ma plimb ca bezmeticul prin toata tara si nu ma vede nimeni. :))
Adevarul ca si masina mea este cam micuta.... :))

21 Iun 2009, 17:41

Ioana, trebuie sa ai stiker ca sa poti fi vazuta :)

21 Iun 2009, 19:10

$1 scrie:$2omnul Darian cred, NXO pe la 21.10 pe la semanatoarea.

Adevaru e ca... imi cam taie respiratia cand vad ST-uri.

Eu, eu. Eram cu Sabin de la HH :D Meganul RS albastru, nu ne-ai vazut cand ne jucam :P unu prin regie unul pe partea unde eram eu :P ? Sau cand mergeam incet, incet spre benzinarie :))

21 Iun 2009, 19:16

Si io am vazut un st, dar nu mai tin minte numaru, oricum era de bucuresti, dinspre Timisoara spre Cenad.
Am mai vazut un focus in fata la Dark, tot in Timisoara, cu suporti de numere marcati clubford.

22 Iun 2009, 08:22

intalnit ieri cu DragosHP in Campulung :)
i-am prezentat Focuselu l-am dat o tura si m-a plimbat si el pe mine!
astept si alti colegi din zona Campulung Muscel sa imi dea pm sa ne vedem pe acolo!
Răspunde