Oameni buni, fiecare bea ce apa doreste, unora le place sa bea din aia "de firma" chiar daca are nisip in ea, dar are norma "x" inscrisa pe ambalaj.
Eu unul am spus doar ca nu voi mai folosi ulei "ford" comercializat in Romania, pentru un fapt simplu, care l-am patit pe pielea mea. Pentru o diferenta de 15 lei la litru, prefer un ulei american 0w30 care este mult mai bun in sezonul rece decat 5w30, este full sintetic si imi ofera o protectie mult mai buna decat cel "nisipos" iarna si in plus o economie de combustibil de 1-2% facand motorul si mai "prietenos cu mediul".
Am cumparat un autoturism Ford produs in Europa: 1. pentru ca mi-a convenit pretul, designul si 2. Pentru ca mi-a convenit consumul, fiind stiut ca "magaoaiele" americane inghit hectolitri de benzina si motorina, plus ca nu se comercializeaza pentru acest motiv in Europa.
Accest topic l-am dorit un avertisment, sau o punere in tema, pentru cei care sunt membri ai acestui forum, deci le pasa de masina lor.
In rest, fiecare face cum crede.
Ar trebui sa facem un test al uleiului din motor, sa vedem ce contine....ca sa vedem cat uzeaza motorul un anume ulei, sau altul. Dar nu avem acest timp, asa ca ne limitam sa cumparam si sa folosim ce ni se ofera pe tava...de catre producator, fabricat cine stie pe unde....
Pe site-ul firmei Total (elf) exista explicatia acestui test, foarte interesant de altfel, asupra continutului de diverse materiale in uleiul folosit, uzat.
La cat mai multi km fara fum!

.
Cu deosebita stima.