ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
21 Iun 2009, 12:22
In primele este Bobi.
S-a hotarat sa ma paraseasca dupa 18 ani...

inca ii simt lipsa...
In celelalte este Tina.
O copilaroasa chiar si la 7 ani...
Noroc cu ea ca nu stiu ce m-as fi facut fara Bobitza...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

25 Iun 2009, 18:49
Este vorba de Tom.....al meu ciobanesc german....14 ani si inca pe atat ai doresc....
un paznic si un prieten credincios.....
14 Iul 2009, 02:30
Bibanica40 si porcusorul de Guineea zis Pustiu(de la copil,pusti)
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

14 Iul 2009, 02:55
Animalutul(Mary sau tzushpi) si sotia "prinsi" la un somnic de amiaza.
14 Iul 2009, 07:28
si eu am un catel,numele lui este blue rapsody black benny..

este ciobanesc scotian (exact ca lassie doar ca este gri cu maro

)o sa va arat poza cu el insa akum nu pot,ca sunt la munca si nu am '' material ''..
14 Iul 2009, 09:42
Hi, hi, hi - si cum il strigi sa vina la tine?! Sa nu-mi zici ca-i spui " Bai rapsodie, nu mai musca pisica si treci in casa!"!!
14 Iul 2009, 11:45
Ca bine zici "ciocu'", eu le spun ciobanestilor scotieni "bot cu ciine" si ca pot sa manince din glastra...
Oricum e cel mai "romantic" nume de pina acum!
PS - cred ca medicul veterinar are sigur o metoda de "spalare pe dinti" sau "detartraj" ca sa poata sta si "ala micu'" la film cu voi seara in sufragerie! Cu blana cum te descurci ca e foarte pretentios...
20 Iul 2009, 08:09
da,e foarte pretentios..cine crezi ca da la fiekare a doua zi cu aspiratorul in casa?

..de blana de obicei se ocupa tata in weekend merge cu el pe munte si il perie acolo..crezi tu ca nu a fost dus la veterinar..dar nu sta nicicum..il papa pe medic daca se atinge de el..si am zis ca daca nu vrea aia e...ca nu are dintii stricati...presupun ca poate sa vina mirosul respectiv si din stomac de la crontzanelele alea pe care le mananca..ca alea si asa au un miros urat..(ma refer la pedigree si toate cele,grauntele alea

)
23 Iul 2009, 08:36
In primul rand sa ne prezentam : Sasha si Miauoiau.
In al doilea rand, ati mai vazut pisici tunse ? Daca nu, acum aveti ocazia
Cei doi, in diverse ipostaze, separat si impreuna. Sper sa va placa.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- Airdale terrier - mancator de nervi, tevi si altele...
- sasha.JPG (8.52 KiB) Vizualizat de 5069 ori
-

- Cei doi la joaca
- miau2.jpg (4.57 KiB) Vizualizat de 5069 ori
-

- Pisoius castratus
- miau1.jpg (3.33 KiB) Vizualizat de 5067 ori
05 Aug 2009, 16:50
Un coleg de birou vrea un pui de PUG CARLINO MOPS. Aveti idee de vreo canisa pe undeva, sau cineva care vinde asa ceva?
06 Aug 2009, 10:31
$1 scrie:$2n coleg de birou vrea un pui de PUG CARLINO MOPS. Aveti idee de vreo canisa pe undeva, sau cineva care vinde asa ceva?
Astia vand asa ceva :
http://www.canisakris.ro/index.php?pgn= ... ment&id=98Dar din cate stiu au preturi exorbitante si ca majoritatea "crescatorilor" de caini cel putin 50% din ce vand aduc din ungaria din targ. Daca prietenul tau frecventeaza ungaria informeaza-l ca in localitatea MONOR exista un mare targ de animale de unde se aprovizioneaza toate pet-shop-urile din romania la preturi cel putin pe jumate.
08 Aug 2009, 10:51
Acesta este PET-ul meu preferat

Lasand gluma ..am avut si u o pisicutza neagra, cea de la avatar{este bandajata pentru ca doar ce o sterilizasem}dar a facut 2 crize de nervi , a zgariat o pe mama mea urat de tot si a trebuit sa o dau unui vecin la curte.Problema a fost ca ea a crescut de la varsta de 8 luni numai in apartament si nu era obisnuita sa se apere , sa fuga.A murit, din pacate, lovita de tren.Nu cred ca exista ceva mai bun sa te destinda decat un animalutz .Atunci cand veneam de la servici plin de nervi si draci...venea Craciunitza{era nascuta de Craciun} si facea 2-3 pozne si eram numai un zambet, ma calmam instant.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

12 Aug 2009, 16:33
40 de kg de ciobanesc mioritic alb, 7 ani - Ricky
12 kg de 1/3 lupusor, 8 luni - Onyx
3 kg de pisica hiperactiva/lenesa (nehotarata) 10 luni - Robby
Sunt super dragalasi cand se intalnesc toti 3! Ricky sta pe iarba, Onyx sare pe el si il streseaza la culme iar Robby se uita indiferent la ei de pe leagan! Asta cand nu fuge de Onyx sau trece inconstient printre picioarele lui Ricky!
18 Aug 2009, 20:18
Am descoperit acum 2 saptamani ca motanelul meu e topit dupa masline.
Desi are mancare destula (asa cred eu probabil) a inceput sa fure! A rontait un chec lasat pe masa in bucatarie, mananca popcorn, mamaliga, astea numai daca te vede ca mananci.
Cand suna interfonul, se aseaza la usa si miauna.
18 Aug 2009, 21:03
toate pisicile sunt moarte dupa masline!!!
si pisoiul meu manaca popcorn, cartofi fierti, chipsuri, pufuleti cu gust de alune

, strudel de mere, placinta cu branza
18 Aug 2009, 23:01
terminati ca imi faceti pofta !!! MIAUUUUUU
19 Aug 2009, 07:57
Al meu a mancat si cozonac de Craciun, nu l-am ispitit cu putin vin deoarece era minor, avea doar 8 luni! Cred ca nu s-ar supara.
20 Aug 2009, 17:31
Sa va prezint si eu felinutza mea
Este o pisicutza de 10 luni Albastru de Rusia rasa pura... ce sa zic o dementa de pisicutza ca si stapanu

PS: Pe aceasta cale vreau sa intreb si eu daca exista un mascul Albastru de Rusia rasa pura cu acte in regula :

- In geanta de la laptop
))

- tot in geanta

- Doarme :)
21 Aug 2009, 23:43
Putem sa mai punem poze cu animalutele, chiar daca i-am prezentat deja?
Daca da, dati-mi un sfat ca nu reusesc sa fac poza la 250 KiloBytes, e prea mare ce am eu. Nu se poate face undeva o ajustare automata?
Mersic
24 Aug 2009, 14:54
Eu modific pozele cu ACDSee, are acolo o functie de Resize... u can try it
24 Aug 2009, 15:53
Daca ar fi doar de resize... ar fi simplu.
Am incercat cu alt program, a facut modificarea... dar nu pe dimensiunea permisa pt upload.
Tu la cat redimensionezi?
24 Aug 2009, 17:16
eu numai cu resize ma joc la poze
Dimensiune pe care am folosit`o si aici pentru pisicuta mea a fost de 1000x600 poti sa incerci .. mie imi merge asa

sa imi spui si mie daca ai reusit intr`un final
O zi buna,
Alex
25 Aug 2009, 10:16
La ACDsee pe langa resize in optiunile pagini de salvare avetzi acolo o grila intre cea mai buna compresie si cea mai buna calitate ....mai muta cursorul spre cea mai buna compresie si o sa-ti faca pozele la dimesiunea mai mica desi se pastreaza rezolutia si calitatea poze nu scade dramatic.
29 Aug 2009, 19:52
Dap, sunt perfect de acord cu krysty... sorry am uitat sa mentionez si eu acest aspect
Sper sa reusesti
31 Aug 2009, 17:59
Cei 2 hamsteruti luati de la BogdanF: Minni si Winni
Sunt super activi si amuzanti

Minni mai evadeaza din cand in cand (azi noapte pe la 1 il cautam prin sufragerie

)
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- Zzzzzz dormim :P
17 Sep 2009, 23:38
s-a speriat cand ai prins-o aspura faptului ?

meow ce papica buuun meow hamster proaspat
17 Sep 2009, 23:40
Nu s-a speriat prea tare,o prindeam des.Ii placea sa se joace cu soricelul iar ala parca implora mila cu labuta pe sus