de bibanu47 » 24 Iun 2009, 14:12
Sunt suparat deoarece trebuie sa fac o lista cu cei apropiati de generatia mea(after 40),care plutesc intr.o aura negativa si nu mai stiu de gluma.Cu ceva timp in urma un moderator,tot after 40,care il stimez foarte mult si nu am de ce sa ma ascund,ca este Alen,imi spunea intr.un mesaj,ca intrarea pe forum trebuie vazuta ca o delectare,dar constat cu tristete ca regula nescrisa,nu este valabila pentru toti.Nu pot acuza pe nimeni,care nu vrea sa se deconecteze de supararile de peste zi,cautand sa mai faca o gluma cu colegii de forum,dar aceeasi greseala am facut.o si eu timp de 47 de ani si acum sunt un cardiac care ia pastile cu pumnul si nu vrea sa se duca la operatie,de frica nemerniciei unor medici,care dupa ce le umpli buzunarul de bani,(daca ai),in loc sa te opereze de inima,iti scoat ficatul sau uita si 2/3 bisturie in tine,ca sa aiba si pentru operatia urmatoare sau pentru cei de la morga,cand fac autopsia si din aceasta cauza,o duc dupa o zi pe alta,pe langa multe altele,DAR hai sa fim mai OPTIMISTI.
Cu acestea fiind spuse deschid lista si le prezint si scuzele de rigoare:
1.Valiinves.
2.KomandantuR.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.