de bibanu47 » 07 Ian 2009, 21:57
La multi ani tuturor,sunt in tema,am obiceiul de a citi datele colegilor,dar vroiam sa incurajam si tineretul,sa nu ne mai "certe" pe cei care am schimbat prefixul si am inceput cu "4",ei predomina,noi "estem" putini.Problema este ca am observat avatare,unde,dupa ce le.am privit,un timp mai indelungat,mi.am pus urmatoarea intrebare,SRI,CIA sau KGB,am glumit.Va doresc tuturor multa sanatate si realizarea tuturor dorintelor,la acest inceput de an si mai ales celor,care au inceput sa devina non.euro,cu cifra 4 in fata,adica,non.euro 4.Regret,deoarece comunicam inzolati,in spatele acestor monitoare si nu stiu daca va fi posibil,sa ne cunoastem candva,traim intr.o lume virtuala.Sanatate.Gabi.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.