Proud Mondeo ex-owner featuring his new ride
Acum am il am in curte pe succesorul lui, un VW Passat din 2006, cu motor benzinar 2.0 TFSI 200 cp si cutie automata (~65.000 km).
Are toate optiunile necesare unui confort desavarsit la drumuri lungi si asta am si cautat. Cine zice ca nu are climatronic sa afle ca nu am vrut eu - sistemul Climatic e tot ceea ce imi trebuie impreuna cu trapa electrica.
Cutia este Tiptronic cu 6 viteze si este senzationala, am totusi regretul ca nu e DSG (am insa impresia ca DSG vine pe Passat cu motorul de 3.2 sau cu 4motion, n-as vrea sa spun prostii). Nu am avut nevoie nici de un motor mai mare si nici nu am simtit necesitatea transmisiei 4motion. Partea faina e ca masina vine din USA si e diferita de ceea ce se face pt Europa, ma refer aici la caroseria intarita, la carenajele de pe burta si la accesorizarea interioara, precum si la insonorizare. Acum las pozele sa spuna restul, raman pe forum din multe motive, inclusiv acela ca mai avem si o Fiesta GHIA 1.4 TDCI din 2007.
-
bravetoy - Gold Member
- Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green