Nu pot pricepe ce este rau daca cineva isi cara cu masina ce are el nevoie ! Pt ce asemnea discutii .... masina pt ce este , pt fite si figuri ???? Eu stiu ca pe aici sint persoane care isi alinta masinile

!!! dar si sa o ti de bibelou , parca este prea mult . Eu cred ca este normal sa o folosesti , indiferent la ce , daca se poate , ca doar pt asta este . Restul sint figuri . Vai , sa nu cari cu mustangul , cu fordul ... da ce , tuseste ????
Cei care pun un pret prea mare pe aceste fiare , pardon , masini , le boteaza cu tot felul de diminutive ridicole , le duc la biserica pt sfintit cred ca au o problema ..
Poate sa fie ce masina vreti voi , o ai , ok , trebuie pusa la treaba . Abia daca o pui la treaba dovedesti inteligenta .
Daca eu am carat prin Bucuresti un ditamai butoiul pe perna din spate ( alta prostie la Mondeo , deschiderea portbagajului este mica ..) inseamna ca CE ???? trebuia sa fiu pozat si dat la gazeta de perete ca exemplu negativ ???? Ce trebuia sa fac , sa iau o furgoneta ???? Pai ce smecherie faceam daca mai dadeam bani si la ea ???? Sau CE am voie sa car cu Mondeo pt a nu aparea pe net ????
Ridicol si prostesc .
Cred ca lumea a incetat sa judece normal , rasinile sint la " putere " in ziua de azi .
Spre disperarea fitosilor , azi am dus doi angajati , in salopete , relativi murdari , de la lucrare la sediu . Era tirziu si nu asteptam sa vina o masina pt ei . Nu mi-a cazut nici rangul nici stofa de pe perne , am considereat ca este normal asa . Putina mizerie s-a rezolvat acasa cu o cirpa .
Va rog sa ma scuzati ca n-am folosit doua masini , una pt mine , una pt muncitori , va rog sa ma scuzati ca am facut economie de benzina , ca am evitat sa mai scot o masina in trafic .....