Re: aveti mare grija!! modedit: au inceput controalele rutiere
imi aduc aminte cum ai inceput sa activezi pe acest forum, nelamurit, plin de intrebari legate de problemele pe care le ai tu la masina. atunci cineva (eu) a incercat sa iti dea niste sfaturi de bun simt, zic eu, incercand sa iti explice anumite lucruri si sa te indrume. nu fac asta ca cineva sa se simta obligat fata de mine, pur si simplu ma bucur daca pot ajuta pe cineva, oricine ar fi. sincer imi pare rau si acum ca ai probleme reale la masina, poate o mica parte din cauza problemelor pe care le ai se poate observa si in semnatura ta. nu am inteles nici pana acum ce castigi daca incerci sa convingi oamenii ca ford este o caruta, cred ca mai bine ti-ai repara masina. la banii care i-ai dat pe masina iti inteleg frustrarile legate de problemele aparute, asta ca sa ajungem si la aspectul banilor dati pe masina. dupa mine masina nu este un lux, este o necesitate de aceea mi-am selectat masina care imi satisface cel mai bine nevoile. faptul ca tu ti-ai pus nu stiu ce optionale pe masina asta nu inseamna ca restul utilizatorilor de ford, care aveau nevoie de un mijloc de transport, au niste harburi.
faptul ca ai terminat un profil uman, zic eu, trebuie sa te ajute foarte mult, probabil trebuie sa ai o usurinta in a purta o discutie, a intelege mult mai bine oamenii... nu totul in viata este matematica.
eu nu am nimic cu tine, eu te vad doar ca un reprezentant al unei tipologii. cum de altfel cred ca si tu ma identifici in acelasi mod. totusi nu vad rostul de a purta o discutie legati la ochi, nici sa discutam in consens. cei care au visat egalitatea de sanse si de drepturi au sfarsit tragic si au creat un sistem de care toata lumea vrea scape.
cred ca pe acest topic s-a punctat foarte bine: nu ai voie sa aduci modificari sistemului de iluminat si nu ai voie sa mergi cu proiectoarele de ceata aprinse cand nu e ceata. asta e legea, de ce nu se aplica in romania, de ce nu te-au oprit pe tine echipajele pe dn1, de ce nu sunt amendati cei care modifica diverse pe la masina...??? asta este si intrebarea mea si a multora care au postat aici. de ce? de ce?
este multa lume pe aici care pur si simplu nu fac modificarile mai sus mentionate din convingere, nu pentru ca nu au bani, sau ce mai vrei tu sa completezi... tot ce se doreste este sa se respecte legea, asta e, nu ai ce sa ii faci... se tot vorbeste pe aici ca "unde-i lege nu-i tocmeala", sincer eu cred exact contrariul, pentru ca intotdeauna va exista cineva care va dori sa fie mai presus, asta e natura umana...
sper ca am fost suficient de concis, asta e convingerea mea. ca o completare, eu mai urmaresc si alte forumuri de ford, in uk nu prea sta la discutie cu tine daca ai xenon aftermarket, iti ia talonul. (daca vrei poti sa vizionezi diferite materiale, probabil si asta s-a mai oferit ca sursa de documentatie: http://www.youtube.com/watch?v=RDjTglCu84U ). un prieten acum 2 luni a luat amenda in ungaria pentru ca a mers cu proiectoarele aprinse. a vrut sa ii dea spaga si ala nu a vrut sa ia si i-a zis sa ii trimita amenda in romania - masina lui e de la firma. legea asta este peste tot, de altfel romanii (cei care ne conduc) nu au fost in stare sa faca o legislatie de la zero, asa ca s-au inspirat din altele, nu e de mirare ca sunt asemanatoare. diferenta este ca la noi inca nu se aplica, dar va veni momentul.
-
adrianmihai83 - 1nsane Member
- Maşina: Ford Focus, 1.6 TDCI, 2007
- VIN: WF05XXWPD57K08651