Britney..voce puternica? Niciodata!
S-a cam dus generatia de artisti IDOLI...prin comparatie , vedeti la acelasi concert cand se canta Man in the mirror, apare Usher, si dupa aceea Luther Vandross(alt artist extraordinar, care s-a stins din viata in 2005, o voce superba a R&B). Usher din acel moment nu a mai existat pe scena. Acelasi lucru s-a intamplat cand a dansat Usher in acelasi spectacol, impreuna cu Michael Jackson pe scena si au facut un mic "duel" de miscari...diferenta de clasa era izbitoare, in conditiile in care Usher este totusi un artist destul de bun!
Cum sa comparam un sex simbol de acum ca Justin Timberlake cu cineva ca Dean Martin sau Elvis...Timberlake este un copil mic prin comparatie cu cei mai sus mentionati.
Sa nu mai zicem voci cum este Rihanna cu voci ca Ella Fitzgerald, Whitney Houston sau Mariah Carey in anii lor(acum la ultimele doua, cu varsta si cu abuzul asupra vocii, lucrurile s-au deteriorat, dar valoarea ramane acum).
Trece vremea...nu este neaparat o generatie rea acum, dar calitativ s-au schimbat foarte multe...si nu in bine! Supararea este intr-adevar ca tinerii isi pierd idolii VII...e greu sa ai ca idol pe cineva care a trecut in nefiinta.
Am 22 de ani si surprinzator sunt nostalgic...dar cred ca nu gresesc, si stiu si eu cate ceva despre muzica si cultura muzicala...