Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Bara gen FF2 cabrio

15 Iun 2009, 09:00

Caut si eu o bara de FF2 cabrio (ia vine si ca acesorii la reprezentanta) ,dar nu cred ca o sa gasesc pe forum ,asa ca am si eu o rugaminte in speranta ca cineva a mai cumparat o asfel de bara sau poate e cineva printre noi care lucreaza la o reprezentanta ford si ma poate ajuta cu un cod de la aceasta bara . Nu e corect ce fac dar reprezentanta cere o poala de bani pe ea si defapt pe orice piesa cumperi de la ei ,asa ca ma gandeam ca poate reusesc sa gasesc un pret mai bun la o alta firma de piese . Daca e cineva care imi poate spune un cod la aceasta bara(sau poate chiar la tot kitu, adica si praguri pentru 5usi si spoiler spate) asi fi tare recunoscator. Multumesc .
Fişiere ataşate
ford_focus-coupe-cabriolet_r36[1].jpg

Re: Bara gen FF2 cabrio

26 Iun 2009, 19:35

salut
ai mai facut ceva cu bara?

26 Iun 2009, 22:08

Nu, deocamdata astept sa pice o ocazie ca sa pot sa dau 20 de mil pe modificarea cu bara fata .

26 Iun 2009, 22:24

bara de cabrio nu gasesti in RO sh. vezi poate o scoti pe casco. ;)

26 Iun 2009, 22:48

Combinatile la mine nu se fac sh :p , la una noua ma refeream si tot la casco..da la casco lu altu :)) ,adica cand o sa prind in service o masina de la o firma "x "care are un numar mare de focusuri si le repara la noi . Adica cand o masian din parcu ala "X'' o sa aiba o bara de inlocuit o sa o pun pe a mea si eu o sa imi iau una de cabrio. Numai ca tot trebuie sa mai scot vreo 13 mil din buzunar , cea ce e cam aiurea , mi se pare cam scumpa

26 Iun 2009, 22:56

sa nu te trezesti ca ii refuza dosarul pe motiv ca piesa nu corespunde cu vin-ul. ca tot la tine este paguba. nu incasezi banii. :)

26 Iun 2009, 23:17

Pai de unde sa stie ala de la asigurari ce bara i-am pus eu aluia pe masina ? Nare nici o treaba servicu cu firma de asigurari . In deviz apare bara fata ford focus 8 mil si atat . adica eu recuperez bani pe o bara originala nu pe bara de cc care este 940 RON + proiectoare + 3 deflectoare + 3 grile (si daca mai vrei si ornamentele cromate alea sunt alti bani ) in total cam 20 mil costa modificarea . Deci eu fac doar pe juamtate o afacere ca in rest tot de la mine dau .

26 Iun 2009, 23:21

proiectoare nu iti trebuie. sunt aceleasi. doar la ST sunt altele. te asigur. deflectoare am eu. exact cele 3 bucati mici. comandate aiurea atunci cind am luat kitul de ST :) recomand grilele cromate. sunt de mare efect.

daca treci valoarea de bara normala atunci nu guita. daca treci alta valoare te poate intreba de codul finis.

26 Iun 2009, 23:36

Nu imi place cromu , cromu dupa parerea mea da un aer de eleganta nu de sportivitate .Proiectoarele nu merg DMS a facut modificarea asta si a spus ca trebuie apoi am verificat pe micro cat si am constatat ca asa e , proiectoarele de FF@ nu au acelasi cod cu cele de FF2 C dar cele de Cabrio sunt identice ca cod cu cele de Fiesta care la randu lor sunt ca cele de Logan (daca vrei tiganie ):P. Deflectoarele alea 3 am inteles ca se pun peste astea pe care le am pe masina (adica le las si pe astea pe masina ? in fine) . Acum trebuie sa ma gandesc cu modificarea asta , sunt ceva bani ..si m-am cam saturat sa arunc toti bani in masina acum ca a venit si vara ... + ca nu stau extraordinar cu bani , am o groaza de incasat de la firmele de asigurari ....si tiriac asigurari nu acepta 2 devize ca nu am contract cu ei 8-| alte reguli inventate de dementi aia de la tiriac , Trebuie sa fi si dement sa faci contract cu tiriac in fine.

27 Iun 2009, 00:07

microcatul zice altceva 1209177 acelasi cod si pt focus prefacelift si pt cc si pt facelift.

27 Iun 2009, 08:13

Codu ala e la cc dar la focus normal sunt mai multe coduri , eu l-am luat pe cel pentru masinile produse intre 16.08.2006 si 15.01.2008 . vad ca cele de ST au acelasi cod dat de tine mai sus
Subiect închis