ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

DETECTOR RADAR

19 Feb 2007, 14:08

salutare

ma bate gandul sa-mi achizitionez un detector radar si nu stiu la ce caracteristici sa ma uit.

astept feedback de la voi - experiente, sugestii, sfaturi ..

19 Feb 2007, 14:24

Bel de la 935 in sus.... cu cat mai scump, cu atat mai bun!!!

Eu am Cobra 7000 acum.. .dar o sa-mi iau si eu un Bel. Paulp are BEL... superb...

19 Feb 2007, 14:43

batrine, fi atent aici: io am beltronics vector lr remote model 975R care detecteaza si radarul clasic, si cel cu laser

in weekendu' asta MA SCOS DIN RAHAT DE 3 ORI in excursia mea in parang ... am reusit sa reduc de la 110 la 50 la ora in localitate si sa defilez in pas de melc prin dreptul masinii de politie ... detecteaza semnalul radar cam de la 2 km as zice, daca nu chiar 3

are senzorul montat in spatele grilei frontale, si oracaitoarea pe consola dintre scaune, nimeni nu stie ca am detector radar in masina, pina in momentul in care isi face datoria

il recomand fara nici cea mai mica retinere - iti zic si de unde sa il iei si unde sa il montezi

19 Feb 2007, 16:52

Bel, preferabil un Vector, Express 935 e bun, dar da destul false mai ales in oras, chiar si pe City All.
Vector 945, minim ;)

19 Feb 2007, 16:58

Merita 955 pentru inca vreo 30-35 USD in plus fata de 945 (cam 250)?

19 Feb 2007, 17:00

merita orice ai bani :)
Oricum, nu te zgrici la bani acum, ca sa te zgircesti la amenzi ;)

23 Feb 2007, 23:13

eu am un cobra 7000 montat frumos in partea de jos a parbrizului, aud avertizare, vad si led sa stiu daca e sau nu falsa, si am dat pe el 230 ron, nu vad cu ce e mai bun unu de 700$, ca face aceeasi chestie...

24 Feb 2007, 07:24

nu e nici o diferenta
doar de distanta de detectie, si de numar de false
:)
Am avut si eu un Cobra si dupa ce am luat Bel-u am crezut initial ca e stricat, ca nu tipa aproape deloc, abia la primu radar s-a apucat sa chiraie de pe la 2 km ;)
In rest tot detectoare sint, fac aceeasi treaba.

Daca vrei aceeasi comparatie, de ce sa-mi iau Focus cind pot sa-mi iau Logan mai ieftin, ca tot aceeasi chestie face, ma duce din punctu A in punctu B, si e mai ieftin. Ce mai conteaza cum face asta ;)

24 Feb 2007, 15:15

$1 scrie:$2u e nici o diferenta
doar de distanta de detectie, si de numar de false
:)
Am avut si eu un Cobra si dupa ce am luat Bel-u am crezut initial ca e stricat, ca nu tipa aproape deloc, abia la primu radar s-a apucat sa chiraie de pe la 2 km ;)
In rest tot detectoare sint, fac aceeasi treaba.

Daca vrei aceeasi comparatie, de ce sa-mi iau Focus cind pot sa-mi iau Logan mai ieftin, ca tot aceeasi chestie face, ma duce din punctu A in punctu B, si e mai ieftin. Ce mai conteaza cum face asta ;)

Corect pentru ca si Loganu' incepe sa tipe dupa mai putin de 2km :D

26 Feb 2007, 23:47

Ce ziceti de urmatorul: Whistler DE 1733 ?

din ce am vazut eu din specificatii, cele de baza sunt cam acelesi la toate, doar ca unele au mai mlte briz brizuri.

27 Feb 2007, 08:21

de banii astia iti iei cobra, care dupa mine, cel putin la segmentul low end sunt mai bune....

27 Feb 2007, 10:52

$1 scrie:$2e banii astia iti iei cobra, care dupa mine, cel putin la segmentul low end sunt mai bune....

ce inseamna mai bune? ce face in plus ?

27 Feb 2007, 10:54

Beep, beep, beep, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep
Asta mai tot timpu :)

27 Feb 2007, 12:06

deci, pana la urma de unde se pot achizitiona detectoare beltronics in bucuresti?

27 Feb 2007, 12:14

http://www.detector-radar.ro ;)

27 Feb 2007, 12:25

Si pentru descrieri mai exacte/comparatii la Bel pe site.
Am impresia ca am mai gasit un site cu preturi chiar mai bune (numai online si din Piatra Neamt, parca), dar nu mai stiu sigur.

27 Feb 2007, 12:46

am vazut ca sunt mai multe modele si mai multi producatori. am auzit doar de bel si cobra.
din cei care folositi asa ceva, ce recomandati la un pret decent?
adica un raport pret/calitate bun.

27 Feb 2007, 13:12

Bel 940/945

27 Feb 2007, 14:13

http://www.roportal.ro/anunturi/anunt/D ... _GNIZB.htm

se poate mai ieftin de atat?
cam ce sanse sunt sa se strice asa ceva?

27 Feb 2007, 14:24

$1 scrie:$2eci, pana la urma de unde se pot achizitiona detectoare beltronics in bucuresti?

io l-am luat de la falcon (cladirea CICLOP de pe magheru) etaj 1

27 Feb 2007, 15:22

$1 scrie:$2ttp://www.roportal.ro/anunturi/anunt/Detectoare_Radar_Bel_Vector_Gama_Profesionala_945_955_965_995_noi_SIGILATE_Pret_BOMBA__GNIZB.htm

se poate mai ieftin de atat?
cam ce sanse sunt sa se strice asa ceva?

Preturile sunt cam cu 50 EUR mai mici, e adevarat. Nu stiu cat de des se pot strica sau nu, dar nu prea imi inspira incredere garantia oferita de o persoana particulara.

01 Mar 2007, 09:12

pai tocmai ca acea persoana da o garantie maxim de 1 luna de zile sau chiar mai putin. cat sa nu fie aparatul defect dupa ce il scoti din cutie. Daca merge....sanatate si cat mai multe radare descoperite.
Eu il vreau mai mult pt afara. In Bucuresti rar reusesc sa mai dau a 4, asa ca slabe sanse sa mai iau un radar. Plus ca unui amic de al meu acum cateva zile i-au spart masina ca sa il ia de pe bord. Ziua in amiaza mare. Cat a lipsit 5 min.

01 Mar 2007, 09:57

Sa stii ca am verificat de atunci garantiile (asta a fost primul gand, e garantia mai mica si de aia e mai ieftin) - surpriza, este aceeasi (1 an).

01 Mar 2007, 22:23

Adispan spune si pretul,si cine-l monteaza?E problema cu garantia(se umbla pe la instalatia electrica sau se baga la bricheta)

01 Mar 2007, 22:38

se leaga la instalatia electrica, drept care io miam pierdut garantia la ea, sunt 110% convins; se monteaza tot acolo la falcon (ciclopu' de pe magheru), si ii fac si proba, tot tacamul

detectorul meu a costat 1900 ron, inclusiv manopera, inclusiv TVA ... da' e bun; trebe sa il invat sa nu mai detecteze benzinariile si usile, si e ok ... ma scos din rahat de 3 ori, dupa cum ziceam

01 Mar 2007, 23:27

La banii astia merg fara si raman si cu garantia.

02 Mar 2007, 07:25

batrine, cred ca nici io nu as fi dat asa carutza de bani pe un detector ... dar a fost cadou de la taicamiu

02 Mar 2007, 07:30

$1 scrie:$2atrine, cred ca nici io nu as fi dat asa carutza de bani pe un detector ... dar a fost cadou de la taicamiu

Gata Adispane, am inteles. Te-ai sacrificat tu, ce puteai sa faci? :mrgreen:

02 Mar 2007, 21:23

Adispan acum am inteles.Cadoul tatalui meu a fost masina asa ca detectorul trebuie sa-l iau singur si cred ca renunt sau iau unul la 2-3 milioane,sa fie acolo.Pana acum m-am descurcat cu alte metode,dar nu se stie de ce nebun dai si nu mai merge nimic.

02 Mar 2007, 21:26

batrine

noi lam luat pe asta datorita parbrizului meu care e si incalzit si are si filtru infrarosu, drept care NU PRINDEA NIMIC un alt detector, din cel clasic

daca ai un parbriz fara filtru IR, nu e nevoie sati iei dasta ca al meu
Răspunde