Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand\Schimb Nokia E90 Communicator pachet complet

26 Iun 2009, 15:16

Telefonul a fost cumparat toamna trecuta din Italia. Arata foarte bine dupa cum se poate observa si din poze si functioneaza perfect. Singurul lucru care ma deranjeaza la modelul asta este ca ecranul interior se zgarie de la tastatura; desi nu se observa nimic atunci cand este aprins, as putea spune ca asta este singurul minus care il gasesc la acest telefon care este de fapt un calculator in toata regula prin prisma tuturor lucrurilor care stie sa le faca. Am pachetul complet la el cu exceptia cardului. Nu este codat in nici o retea si nu a fost umblat niciodata in el. Il vand deoarece a inceput sa ma deranjeze marimea si greutatea lui mai ales ca a venit vara si am inceput sa umblu mai mult in pantaloni scurti. In primul rand ma intereseaza banii, dar m-ar interesa si unele schimburi cu anumite modele de telefoane, generatie noua si in stare foarte buna + diferenta.

Pret - 850 ron pt cash si 950 ron pt schimburi

Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Fişiere ataşate
IMG_0803.jpg
IMG_0787.jpg
IMG_0779.jpg
IMG_0776.jpg

Re: Vand\Schimb Nokia E90 Communicator pachet complet

26 Iun 2009, 20:12

Haha :)) L-am avut si eu... Tot dimensiunile "voluptoase" m-au facut sa-l vand. In rest nu prea ai ce sa-i reprosezi.

27 Iun 2009, 11:22

Da. :) Intradevar nu am avut ce sa-i reprosez. Dupa parerea mea inca nu a aparut un model care sa-i tina piept.

28 Iun 2009, 20:49

$1 scrie:$2a. :) Intradevar nu am avut ce sa-i reprosez. Dupa parerea mea inca nu a aparut un model care sa-i tina piept.

Am un Blackberry Pearl 8120 nou la cutie la liber+dif?autonimbus@yahoo.com

28 Iun 2009, 20:54

@ Razvan82 - daca e sa ne referim la produsele Nokia sa stii ca E90 e depasit de mai multe modele mai noi, dar oricum are si el plusurile lui sau mai bine zis avea plusuri pt ca nu se mai produce ;)

oricum pretul e bun la el (ultima data era in magazin la 2200+ lei). spor la vanzari.

28 Iun 2009, 21:28

FFFFF vb. pe mess. Ti-am raspuns si la sms.

Ferrari nu stiu cat este de depasit de modelele noi de la Nokia. Eu ma refeream la ce stie sa faca pe partea business si nu pe cea multimedia. In prezent se scot telefoane pe banda rulanta cu camera video cat mai performanta, touchscreen si cam atat pt ca asta se cauta. Communicaterele servesc altei categorii de persoane iar eu la asta m-am referit cand am zis ca este printre cele mai tari, in fine sa nu ne abatem de la subiect. :)

28 Iun 2009, 21:35

scuze de off dar si eu tot la partea de business ma refeream, iar cele la care te referi ca au camera foto mai buna si touch screen, pe langa partea asta, se misca mai repede sau le tine si mai mult bateria si in plus au mai multe facilitati de business "by default". un dezavantaj la cele mai noi e faptul ca nu mai suporta blackberry.
daca vrei sa nu se mai zgarie ecranul interior poti folosi cu incredere CP-285.
all the best.

28 Iun 2009, 22:16

Ms pt pont. Cu ultimul update facut (eu inca nu i l=am facut) cred ca s-ar misca destul de rapid si E90. Intradevar modelele noi aparute au procesor mai puternic iar unele chiar si memorie mai mare deci este evident ca se misca mai rapid dar la un telefon viteza nu este totul. Cred ca bateria la e90 tine destul de mult fata de multe modele mai noi, pe mine unul ma tine 3 zile fara probleme folosit in limite normale. Dar eu ma refeream la zgarieturile de pe ecranul intern si nu de pe cel extern. Husa indicata de tine nu vad cum mi-ar putea proteja ecranul intern de tastatura sau pierd eu vreun detaliu ? :-S

29 Iun 2009, 07:27

npc. cu siguranta pierzi niste detalii ... cp-285 are un sistem de prindere ce intra intre cele 2 "parti" ale telefonului si astfel face un mic spatiu intre ele si in felul asta nu se mai zgarie, in plus husa respectiva iti permite sa folosesti telefonul(atat partea externa cat si cea interna) fara sa il scoti din husa.
poti sa ma crezi ca nu se misca la fel de repede ca si un E71 sau altele (si mai rapide ...600Mhz) ... facilitatile noii generatii evident ca sunt peste generatiile trecute.

29 Iun 2009, 09:19

Ma gandeam eu ca tre sa fie o chestie speciala la husa aia. :) Da stiu ca e mai lent fata de anumite modele noi cum ar fi E71, E66 (am avut si E71 deci cunosc :) ) etc. dar oricum in opinia mea ramane o super scula.

30 Iun 2009, 08:33

up

30 Iun 2009, 20:10

S-a vandut

Se poate inchide. Multumesc.
Subiect închis