În ţară şi peste hotare
Răspunde

Ploiesti - Constanta

26 Iun 2009, 20:46

as vrea sa merg pe ruta ploiesti - urziceni - ciochina - lehliu gara A2 - constanta

ce informatii aveti despre drumul ciochina - lehliu gara ??

Re: ploiesti - constanta

27 Iun 2009, 01:39

Mai prost drum nici nu cred ca gaseai.Iti rupi si masina si nervii. Iti recomand Urziceni-Slobozia si de acolo, ori iesi spre A2, drumul e impecabil, dar de la iesirea de pe autostrada pana la C-ta e cam aglomerat, mai ales in weekend.
O alta varianta ar fi de la Slobozia mergi pe Giurgeni-Harsova, drum mai liber si destul de bun, asta e varianta pe care o folosesc eu vara. In extrasezon, pe A2.

Re: Ploiesti - Constanta

27 Iun 2009, 16:54

aha.... deci sa ies in A2 pe la lehliu.... nu se merita... ati mers pe drumu ala ?, chiar asa de rau e ?

29 Iun 2009, 00:06

E rupt, omori masina degeaba pe acolo.
Eu te sfatuiesc nici la Slobozia sa nu iesi pe A2, mergi pe Harsova, e mai liber.

29 Iun 2009, 11:21

aha... pana la urma cred k intru pe a2 de la slobozia.... o sa fie probleme de la medgidia ?

29 Iun 2009, 11:26

i-ti mai recomand ploiesti - buzau - braila (trecere bac ) - macin - constanta sau
- macin - tulcea - constanta

Re: ploiesti - constanta

29 Iun 2009, 19:15

$1 scrie:$2Iti recomand Urziceni-Slobozia si de acolo, ori iesi spre A2, drumul e impecabil,

confirm.

am circulat acu 3 zile pe ruta buc-urziceni-buzău-brăila-slobozia-a2- bucureşti

drumul e excelent

14 Iul 2009, 16:28

Vineri dimineatza plec din ploiesti spre constanta pe la ora 04.00... ,am ales sa merg pe centura bucurestiului pana la A2.. Care mai este starea centurii ca nu am mai mers de mult timp pe acolo ? (sa nu imi spuneti sa merg prin bucuresti ca ma ratacesc...) in cat timp se ajunge din ploiesti pe A2 ?

16 Iul 2009, 13:26

Te complici rau. Pe centura se lucreaza, e un balamuc total. De la Otopeni la Voluntari, saptamana trecuta un prieten a facut o ora jumate pe centura. De ce nu mergi pe Ploiesti-Urziceni-Slobozia si de acolo, ori iesi pe A2, ori pe Harsova? Soselele sunt bune, aglomerat nu este, e si mai scurt. Grija intre Urziceni si Slobozia la radare. Te iau din mers si au ceva jmecherii facute la aparate, te avertizeaza detectorul doar cand te inregistreaza.
Răspunde