ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Am ramas masca la aflarea vestii aseara, cand am venit din oras am vazut pe un forum acest titlul, prima oara am crezut ca e o gluma proasta. Usor usor se duc toate marile valori ale muzici de calitate. Raman doar pisatii(scuzati expresia va rog) astia care se cred mari artisti facand o saracie de videoclip cu 2 pitipoance si 3 masini cat mai mari si cat mai taranesti si voila suntem vedete. Pacat... mare pacat pentru aceasta pierdere. LE: Eu am 21 de ani si sunt de parere ca in clipa de fata nu prea mai exista muzica de calitate decat de la cei care mai pot inca sustine concerte( Rolling Stones spre exemplu), in rest... Se compara un Dire straits, un Roxette sau multi altii cu mizeriile din ziua de azi?
Ultima oară modificat de Maxy pe 26 Iun 2009, 11:06, modificat de 4 ori în total.
incercati sa intrebati un copil de 10 ani cine e michael jackson si nu o sa stie sa va raspunda, pacat ca nu au avut si ei ocazia sa creasca cu muzica lui cum am facut noi.
e o zi trista azi. albumul dangerous a fost printre primele pe care le-am cumparat, inca mai am caseta de prin 92-93. pacat de el, putea sa traiasa pana la adanci batraneti daca nu isi batea joc de sanatatea sa. o sa traiasca in continuare prin muzica sa si prin amintirile tuturor. rip.
Da... intrebarea e formulata gresit... mea culpa. Magazine in care pot gasi cd cu michael jackson sunt multe: Media Galaxy, Flanco World, Domo (in Modern), Real, Carrefour (in Braila), Diverta, OMV, Rompetrol, etc. Intrebarea este daca stie cineva unde gasesc sigur. Desi sunt un fan al lui, imi este rusine sa recunosc ca toate mp3-urile le am de pe torrente si/sau dc++. Macar acum, in al 12-lea ceas sa iau un album original.
Mă bucur să văd pe aici oameni şi peste 40 şi pe la 20 de ani care apreciază muzica Regelui pop! Acum vreo două săptămâni, încă aveam radiocasul pe maşină, am ascultat o casetă "best of". Asta este o altă zi în care e imposibil să nu ţi se "înceţoşeze vederea"... ca şi în 24 noiembrie 1991, că tot se vorbea de Freddie... să mai vorbim de Sinatra, Pavarotti... mai sunt mulţi... Tuturor
Mare pacat ce s-a intamplat... o avut melodi f faine si a facut fatza rasismului care era pe vremea aia in America.Ce sa zica aia care au cumparat bilet sa mearga sa-l vada la Londra ... toata orcanizarea totul so dus la vale.Toata lumea il astepta dupa o pauza de 12 ani ... Sincer si eu asteptat sa-l vad ce va face la Londra dar se pare ca nu a mai apucat.
ce concerte, ce show-uri...astia sunt marii artisti: cei care reusesc sa adune zeci/sute de mii de oameni la un concert de-al lor si sa ramana in memoria publicului si dupa 50 de ani am un nod in gat si o lacrima in coltul ochiului...
prin '90, imi adusese un unchi din Germania o caseta video cu MJ. Puneam caseta aia non stop, si toata ziua dansam si incercam sa il imit ... nu imi reusea prea bine.
Pacat de el. Odihneasca-se in pace. Un mare artist care a trait pentru muzica si care a sfarsit asa din cauza din cauza lacomiei umane. Cum spunea un fan pe CNN, ieri a murit omul MJ si s-a nascut nemuritorul MJ.
Un om omorat de complexele sale pana la urma. Desi in prima faza cand am auzit .... am cam trecut destul de usor peste stirea respectiva, acum dupa cateva zile in care am auzit mult muzica lui(la radio, la TV) ... regret mult ca s-a dus asa ... pacat, a fost un mare artist. Acum descarc "Michael.Jackson.Greatest" .... asta cred ca dovedeste cata dreptate are @forbidden27 sau cei de la CNN, Michael a trecut in nemurire!
Mai devreme, pe drum, ascultam radio, referitor la cele 700 mil discuri vandute, ziceau ca e posibil ca valul de vanzari ce se asteapta sa duca totalul la peste 1 mld. Merita sa dai banii pe un cd cu timbru, totusi... nu vorbesc de drepturile de autor neaparat (vezi totusi Gh. Zamfir!!!), dar calitatea e maxima! Imi amintesc de o caseta Queen pe care am primit-o acum muuulti ani, si acum se aude aproape ca un cd!!!
mie nu mi-a placut MJ si nu stiu de ce sa face atata caz pentru moartea lui. a trait in lux, a cheltuit banii aiurea a fost un ciudat , complexat, ca a fost sau nu un geniu al muziciii istoria o va spune de ce oare trebuie sa se deschida si aici discutia despre el nu stiu , cred nu aveti ce face hai sa ne uitam la noi in ograda si sa lasam excentricii si dezechilibratii in plata domnului hai sa fim seriosi, exista multi milionari , miliadardari care nu isi fac gradina zoologica si traiesc in basme
Sa ii fie tarana usoara oricum
Cat iti este dat sa traiesti atat de tine Dzeu , simplu
@ leut27 esti intolerant .... sunt multe subiecte pe forumul asta care nu imi plac, dar pentru asta imi vad de treaba si le ocolesc nu incerc sa ii fac pe altii sa fie ca mine. Omul a avut destule probleme dar dupa cum vezi o planeta intreaga il regreta.
leut27, cateodata mie nu-mi place nici de mine insumi insa ma suport asa cum sunt. Nu ti-a placut MJ, asta este. Stai linistit si iti vezi de treaba ta. Sunt printre noi destui care i-am admirat muzica, nu neaparat pe el ca om. Multi am crescut pe muzica lui, a fost o persoana foarte iubita, dovada cele 700 milioane albume vandute, concertele care au intrat in istorie si au fost adevarate fenomene de mase. A fost un artist care alaturi de alti cativa au revolutionat muzica. Regretam in primul rand ARTISTUL.
$1 scrie:$2 leut27 esti intolerant .... sunt multe subiecte pe forumul asta care nu imi plac, dar pentru asta imi vad de treaba si le ocolesc nu incerc sa ii fac pe altii sa fie ca mine. Omul a avut destule probleme dar dupa cum vezi o planeta intreaga il regreta.
corect nu te intereseaza, nu te uiti, simplu ca buna ziua
$1 scrie:$2ie nu mi-a placut MJ si nu stiu de ce sa face atata caz pentru moartea lui.
La fel a fost si dupa ce Elvis s-a dus... Sau John Lennon... Nu se face caz, se regreta pierderea unui geniu, fie ca iti place, fie ca nu acest termen. Cum a trait si ce a facut cu banii, a fost treaba lui. Sau asa ar fi trebuit sa fie.
Respecta te rog pe cei care ii plang, sub orice forma, plecarea...
Later edit: cateva poze trimise de sora mea (facute ieri), de la steaua lui MJ de pe Hall of Fame...
$1 scrie:$2are artist! A avut un impact asupra noastra a tuturor precum si asupra planetei a nu se uita Earth Song
Cum mesajul tau a fost scris Vineri, nu aveai cum sa stii deznodamantul topului 40 MTV MJ din weekend. Cea mai buna piesa a lui MJ a fost aleasa... Earth Song. Eu si uitasem de ea si este fabuloasa (mai mult prin versuri, dar video, facut in '95, e superb!).