ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
19 Feb 2007, 17:46
Azi am pus bilet in parbriz la o Granada din apropierea zonei unde locuiesc in care i-am spus sa intre pe forum.
Cred ca lider ar fi Adispan, dar inca ramane de vazut:D
19 Feb 2007, 17:50
L-ati uitat pe Zvony...
19 Feb 2007, 18:21
lol, max, io lider?? de ce??
acuma ca merge forumuyl o sa imi printez niste fluturasi si o sa ii las pe la parbrize ... au inceput sa apara forduri prin tineretului
19 Feb 2007, 18:47
A, si Zvony, consilierul cu imaginea/reclama
20 Feb 2007, 09:36
4 colegi de serviciu am racolat
o sa fac auzit forumul si pe strada.....
20 Feb 2007, 11:51
Ca tot mi-am auzit numele pe forum, ma bag si eu in seama. Aseara am pus vreo 3 fluturasi (unul dintre ei unui norocos ratat de un maxi-taxi in deriva). Adevarul ca de-a lungul vremii am tot impartit, dar, din pacate, pana acum nu am vazut rezultatul pe forum.
Felicitari pentru domnu' Adispan care la ultima intalnire s-a prezentat cu un membru proaspat racolat!
Multa bafta!
21 Feb 2007, 12:19
eu de cate ori am oprit la stop sau in trafic cu un ford langa mine, si persoana parea abordabila, l-am rugat sa lase geamul jos si i-am zis de forum. dar unele persoane (nu din cele abordate) prieteni mi-au zis ca e un "pic prea mult" ce fac eu asa ca o sa imi fac un fluturas pe care o sa il las la stergator. poate facem unul pe care sa il folosim toti de pe forum...
21 Feb 2007, 13:02
Uite ce folosesc eu. Le tineam unele in masina, altele in portofel, incat sa am mereu la mine.
Dar o sa il modific pentru ca voi elimina ".com"-ul si ma gandesc sa-l fac un pic mai... atractiv. Poate eventual sa pun si sigla Ford.
- Fişiere ataşate
-

- flu 9,5x2,14.jpg (10.17 KiB) Vizualizat de 3147 ori
21 Feb 2007, 14:52
@oxigenbog: pai poti sa-i dai bileteul si la stop, si asta e mai elegant decat sa le comunici verbal
21 Feb 2007, 17:31
eu zic sa ne hotaram la un format de fluturas, poate o sa fac si eu unul...
e interesant sa se intalneasca 2 posesori de ford la o intalnire: "si tu ai primit un fluturas la fel?". visez...
21 Feb 2007, 22:56
eu zic sa ne facem fiecare cate un fluturas, cum ne duce imaginatia, ca pana la urma mesaju-i important "intra, ma, pe forum!", nu? zic si eu, nu dadeati
21 Feb 2007, 23:08
Eu zic sa fie acelasi format biletzelul dar sa mai contina
Ati fost invitat de x (Adispan, Zvony cine pune biletzelul)
Pastratzi biletul pentru intalnirile lunare Club Ford Romania
si la fiecare intalnire ne uitam la biletzele cine aduce cei mai multi se intampla ceva chiar nu stiu ce dar ceva o sa ma gandesc la un premiu
Cu Stima
21 Feb 2007, 23:52
super tare ideea cu "ati fost invitat de..."
22 Feb 2007, 00:24
Chiar tare ideea cu invitatul. Si pentru a va arata ca o sustin ma ofer sa va dau tuturo fluturasi cu "www.clubford.ro Ati fost invitat de ZvonY". Nu veti mai avea apoi decat sa ii impartiti!
Refevind la subiect: mai propune cineva o varianta de fluturas?
22 Feb 2007, 00:44
uite ce text pr fluturas o sa folosesc io:
VINO PE
http://WWW.CLUBFORD.RO
COMUNITATEA POSESORILOR DE FORD DIN ROMANIA
ESTI INVITAT DE ADRIAN ILIE (nume de utilizator: adispan)
PASTREAZA ACEASTA INVITATIE PENTRU PRIMA TA PARTICIPARE LA INTILNIREA MEMBRILOR CLUBULUI
clubford.ro este un forum de discutii al posesorilor de FORD din Romania; pentru a putea participa la viata acestei comunitati este nevoie sa iti creezi un cont de utilizator, si sa iti alegi un nume cu care sa te identifici
FII ALATURI DE NOI IN DEMERSUL NOSTRU DE A PUNE BAZELE ORGANIZATIEI “CLUBFORD ROMANIA”
PS - am vrut sa transform textul in jpg, da' e prea tirziu si m-am enervat ca nu am reusit din prima
PS2 - faceti ceva, va rog, sa putem uploada si .doc, .pdf, .ppt, .pps
merci
Adi
22 Feb 2007, 02:03
eu am facut unul fata/verso, color , intr-un A4 (

) incap 4 pe latime , apropiat de ce a zis adispan, uploadez un low-res sample maine pe la 12 (nu il pot pune acum ca e pe alt calc), iar pentru doritori voi trimite psd (

) sau doc prin mail/mess.
sa imi trec numele chiar nu m-am gandit, dar daca fac un model de fluturas ii pun copyright

. glumesc, daca or sa mai vina din brasov ca au gasit un fluturas sub stergator, atunci e clar
22 Feb 2007, 07:44
In ritmul asta mai bine le lipim direct autocolante...
22 Feb 2007, 08:37
$1 scrie:$2n ritmul asta mai bine le lipim direct autocolante...

DA.. asta tare.... ii lipesc un autocolant pe parbriz in dreptul soferului.... sigur nu-l rateaza!!!
22 Feb 2007, 11:58
Sau putem sa vorbim cu un baiat de la Ford Suport cu o platforma si cum vedem un Ford il ducem la Academia Militara! Lumea o sa se invete ca de acolo tre sa vina sa il ia si astfel o sa avem mereu intalniri... cu membri mai mult sau mai putin dornici.
22 Feb 2007, 12:39
am pus 4 fluturasi: 1 fiesta, 1 mondeo, 1 ka, 1 focus
22 Feb 2007, 14:27
eu ma gandeam sa fac un hibrid intre un fluturas, o brosura si o scrisoare si a iesit ceva de genul
nu prea ma pricep la texte (ca doar ma fac inginer

) asa ca va rog sa imi dati niste alternative pentru verso!!
versiunea originala se vroia in forma ovalului , dar cred ca este destul de greu realizabil (trebuie cut ploter) asa ca voi face o versiune dreptunghiulara.
acestea sunt versiuni mai mici ca rezolutie, dar exacte ce marime fizica a printurii , originalul are 1239x438, destul de bine pentru marimea asta zic eu.
sa printezi 4 de d'astea (dreptunghiulare) nu ar trebui sa coste mai mult de 2RON.
- Fişiere ataşate
-
- fluturas-fata.png
- (150.27 KiB) Descărcat de 317 ori
-
- fluturas-verso.png
- (28.25 KiB) Descărcat de 316 ori
22 Feb 2007, 15:54
Mie imi place textul lui ADISPAN, de asemenea am impresia ca fluturasul propus de TOXICRISTI poate avea un impact mai puternic deoarece atrage atentia prin folosirea siglei FORD.
22 Feb 2007, 16:32
e k lumea asta a lu cristi; io las vedea folosit in presa, dupa ce facem asociatia
22 Feb 2007, 16:34
textul lui toxicristi e super si arata bine poate ma re(apuc) de pus fluturasi
vechea campanie a dat roade 0
22 Feb 2007, 18:30
inca 2 masini: 1 ka si 1 fiesta
22 Feb 2007, 18:44
Eu am pus o foaie a4(v-am luat

) la un Ford Scorpio 1 in stare super buna. Sa vedem, poate apare.
22 Feb 2007, 18:46
cred ca ma duc in parcare la romcar...
22 Feb 2007, 18:47
Mie nu-mi merge imprimanta, ar fi o idee cumva sa avem fiecare un numar de fluturasi(daca se poate fara sa fie prea scumpi sa ii facem ceva mai aratosi..ar fi si mai bine...varianta lui toxicristi ar fi ideala) tot timpul la noi(si sa ii redistribuim la fiecare intalnire) ca sa facem munca de promovare. Eu i-am scris omului de mana...si sunt stangaci...va dati seama ce impresie a lasat.(totusi poate apare...si autocolantele zic eu ca ajuta mult).
22 Feb 2007, 19:16
dak imi dai textul pe care vrei sa il scrii, ti le printez io, max