Re: Intalnire Iulie Cluj
$1 scrie:$2cest post ar trebui sa se numeasca "de ce-as hacui urgent toate caprioarele"
pai... uite de-aia, pentru ca-si sticlesc ochii in noapte, se holbeaza la masina cum se apropie, deruteaza adversarul schitand gestul de a se indeparta si in secunda imediat urmatoare isi dau arama pe fata, si-ti sar in fata cu o hotarare copiata de la nebunii aia de-au intrat in WTC
un Bambi fioros a atentat la oglinda mea stanga; la impact am fost convinsa ca-mi trece prin geam si-mi aterizeaza in brate ciuta aia dementa; scor final: oglinda dezmembrata, cateva zgarieturi pe aripa fata si un smoc de blana scalpat de pe animalul ala turbat; sa nu va spun ca pasagera mea era ingrijorata pentru dulcea caprioara, pe care-as fi strans-o de gat pana i-ar fi sticlit ochii si fara sa-i fie luminati de faruri
un camion contondent, un om pestrit la matze, care a tinut neaparat sa-mi traga o dunga pe laterala, si o caprioara defecta-ntre coarne - toate pe partea stanga a masinii; oare pot sa inchei CASCO doar pe jumatate de masina?
Sper din tot sufletul ca ai CASCO.
apropo, nu ai coborat sa vezi daca nu cumva ai omorat ciuta? stiam o reteta beton de tot!

Membru care face treaba sa mearga!
Prezentarea micului meu monstru
Blogul echipei de ciclism JET POWER TEAM
-
shine - Membru reincarnat
- Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
- VIN: EuPreferDemisecul