ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
01 Iul 2009, 11:27
$1 scrie:$2ompleteaza cu apa minerala

Ha! Ca să ruginesc???!!!

Apa face bine, minim 2-3 litri pe zi, dar nu în vin!!!
01 Iul 2009, 12:17
atunci pune distilata
01 Iul 2009, 12:22
poate la maşină.
01 Iul 2009, 12:30
Poate incetam si cu offtopicul cu aceasta ocazie

. Daca se poate.
01 Iul 2009, 12:31
Care offtopic? nu-i vezi cat sunt de suparati?
01 Iul 2009, 13:17
toata lumea e suparata!!:)) unu
ca ar fi offtopic, altu
ca defapt nu e offtopic..altii
ca ruginesc..

eu sunt suparat
ca nu imi ajunge concediu vara asta:)) si nici banii:))
Later edit: "
ca" in loc de "K" ( iertare Alen:D)
Ultima oară modificat de
gabby_ss pe 01 Iul 2009, 13:31, modificat 1 dată în total.
01 Iul 2009, 13:22
io sunt suparat ca iar vad scriindu-se cu
k si nu stiu sa citesc
01 Iul 2009, 14:45
Eu sunt suparat ca stau extraterestrii (oamenii aia de verde adica) cu ochii pe noi, de nu putem sa mai schimbam un gind, o vorba, o stare de spirit ( sau de spirt, sau de spritz, la alegere). Imediat te atentioneaza si daca perseverezi in greseala iti iei BANI ( BAN-uri n.r.

) . Bine ca nu dau carti de credit.
01 Iul 2009, 14:52
pai de exemplu aici poti sa scrii orice, atata timp cat pimele cuvinte sunt: sunt suparat.
exemplu:
Sunt suparat!
Si voi ce ziceti ca mai faceti?
01 Iul 2009, 14:52
Si eu sunt suparat ca nu se intelege faptul ca e ok sa "schimbi un gand, o vorba, o stare de spirit" daca o faci intr-un mod organizat si nu oriunde pentru ca ceilalti sa poata gasi usor o informatie atunci cand au nevoie.
01 Iul 2009, 14:55
si eu sunt suparat ca am un coleg frustrat, pana in maduva oaselor. deci chiar nu il inteleg frate ce vrea de la viata noastra. este foarte ofuscat cred ca nimeni nu ii recunoaste meritele. pe care NU LE ARE!!!
uhh...ce bine, maine ma mut in alt birou si scap de el! forever! adica pana in decembrie, cand ne mutam in alt birou, open space. sa vezi acolo scandal, cu 50 de oameni, nu acum cu 5-6
01 Iul 2009, 15:14
@adicristea : a fost numai o incercare de a-i tachina pe verzisori, sunt suparat ca nu am sperante sa ajung si eu in tagma respectiva

chiar ii invidiez.
@shine : open space e bun daca toti din biroul respectiv inteleg conceptul, altfel poate sa dea nastere la multe "suparari"
PS -mi-a reusit, m-am inscris on topic, as putea sa ma duc si in cafeneau de vis a vis
01 Iul 2009, 23:54
Ma supara Bibanu', ca iar a inceput cu glumele de prost gust!!!!!!!!!!!
02 Iul 2009, 00:12
Bine bai,gata,nu mai incerc sa ma impac cu tine,a fost ultima data,ramai sanatos.
Te porti ca un copil mic.
Am incetat orice discutie.
Sunt suparat.
02 Iul 2009, 00:23
Da ai incercat pana acuma????
02 Iul 2009, 00:30
Vali,esti un tip prea inteligent ca sa.ti dau eu cu lingurita,tu ce crezi ca incercam sa fac la cafeneau ta mai devreme?
Te rog frumos,daca ai deceptii in dragoste,lasa.le la intrarea acestui forum.
De la un timp esti numai cu capsa pusa si te iriti din orice,de aceea vroiam sa.ti recomand 2 emisiuni:
1.Din dragoste,
2. 9595
02 Iul 2009, 00:50
"Din dragoste" zici.....

..........

. Ma! Tu esti pe invers!
Aia cu "9595", chiar nu am auzit in viata mea de ea.
02 Iul 2009, 00:55
Cred ca iar ai servit ceva si ma confunzi cu amantele tale.
Hai sa incetam ca nu are rost,nu mai esti persoana care am cunoscut.o.
Incepi sa aberezi,si eu am facut glume,dar exista o limita.
Sunt suparat,a inebunit lupu.
02 Iul 2009, 01:05
Ce-ai Bibane?? Te-ai enervat??? Nu-ti mai plac glumele mele??
Ar trebui sa-ti placa, ca am folosit aceleasi ingrediente ca si tine in prepararea lor.
02 Iul 2009, 01:16
Nene Vali,de la faptul ca mi.am permis sa.ti iau avatarul pentru 30 de minute si ca ti.am zis vitezomanul Gica,pana la faptul ca ma faci poponar,e distanta mare,sa.ti fie pe la obraz,nu ma asteptam.
02 Iul 2009, 01:25
Eu nu te-am facut poponar! Tu mi-ai dat de gandit..........
La ce ma pot gandi cand ma invita careva sa ma uit la "Din dragoste"?
02 Iul 2009, 01:49
$1 scrie:$2Te rog frumos,daca ai deceptii in dragoste,lasa.le la intrarea acestui forum.
Cand te trezesti maine dimineata si esti lucid,incearca sa analizezi fraza de mai sus si comunica.mi si mie de unde ai dedus ca eu sunt pe invers?
Poate e curioasa si nevasta.mea sa afle,ca sa nu fie prea tarziu ,si poate chiar fiul meu e curios,deoarece amandoi au cont pe forum si stii destul de bine,oricum iti multumesc foarte mult,dar totusi traiesc cu ideea ca ai facut.o sub presiunea aburilor de alcool,adunati cu oboseala de pe drum.
Sunt foarte suparat deoarece asemenea controverse nu aveau ce cauta pe forumul respectiv.

Asteptati.va de la prieteni,tot ce e mai rau.
02 Iul 2009, 01:55
Ce v-a apucat? Ia hai la culcare cu voi si maine sa va vad cu ganduri mai bune altfel fac exces de zel cu voi:))
02 Iul 2009, 02:16
$1 scrie:$2.......... aburilor de alcool,adunati ............
$1 scrie:$2................. amantele tale.........
Oare sa incep sa analizez si eu glumitele astea a tale, mai aprofundat????
Precum vad Bibane tii la glume.............. de nu se poate. Ma intreci rau de tot.
Din cate vad eu, tu poti spune orice de oricine (in spirit de gluma), dar daca cumva acel cineva a facut greseala sa faca vreo gluma pe care tu o interpretezi cum nu-ti vine tie bine (ca sa nu zic pe invers)........ a pus-o!
Si inca ceva: Am spus-o si o sa ma repet. Nu ma suparat faptul ca ai facut o gluma cu poza de la avatar. Ma suparat faptul ca dupa ce ti-am facut observatie, tot tu ai sarit de fund in sus.
Deocamdata atat pentru seara asta. Va urma! Bineinteles la cerere.
02 Iul 2009, 02:35
Nu va mai urma nimic Vali,minti ca si userul dnc,uite aici MP in care ceream scuze,e a 2 a oara cand ma acuzi,ca "am sarit de fund in sus".
Sper ca nu o sa sustii ca e mesajul contrafacut.
_______________________________________________________________________________________________________
Anteriorul MP în istoric | Anteriorul MP | Următorul MP
Titlu: Salut
De la: bibanu47
Trimis la: Luni, 15 Jun 2009 21:55:05
Către: valiinves
Am fost plecat la poarta,a venit nasul pana la mine,daca te.ai suparat,imi cer scuze.
Vad ca te aprinzi cam repede,te.am mai intrebat odata daca stii de gluma,atunci cu telescopul de la capota si ai zis ca stii,dar demonstrezi contrariul.
Cum vrei tu,daca vrei sa ne comportam ca niste copii,nu te voi mai deranja.
Tu alegi.
O seara buna si scuze inca o data.
02 Iul 2009, 09:14
Nu Bibane. Nu te acuz ca ai modificat mesajul. Este exact primul mesaj pe care l-ai scris cand ai venit de la poarta dupa ce eu ma agitam de o jumatate de ora (mai exact o ora) ca o spalatoreasa ca tu nu raspunzi la mesaje. Si exact in mesajul respectiv ti-ai luat jucariile si ai plecat.
02 Iul 2009, 09:34
Dragii mei,va sterg posturile,nu stiu cum faceti dar va impacati! Parca ati dat in mintea copiilor,acceptati modul de comunicare scrisa ce implica lipsa tonului,a gesticularilor samd deci amandoi ati inteles gresit glumitsele unuia fata de celalalt.Pana la urma este vorba de perceptie si atitudine! Daca suntem putin obiectivi voi doi nu aveti nimic de impartit!
Considerati asta o mustrare verbala,ar fi pacat sa se umfle gogoasa si sa trebuiasca cineva sa va puna la colt pentru ca ati fost baietei rai:))
"Atitudinea creaza viitorul"!
02 Iul 2009, 11:19
astia da oameni suparati..eu zic k ar putea fi lasate posturile..doar e cafeneaua suparatilor nu?
02 Iul 2009, 12:12
il sunam pe Mircea Radu-Bre, sa ii impace? ca tot ai inceput de la asta
02 Iul 2009, 12:16
Va recomand sa iesim din aria de conflict,deci schimbati subiectul!