Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
20 Feb 2007, 22:36
mi-am rupt in canal o minunata janta Ford originala de 18 toli. e 16 milioane una noua... va rog sa-mi recomandati un service/atelier unde se fac reparatii profesionale la asa ceva si care ar costa mai putin decat una noua...
10x
20 Feb 2007, 23:05
eu iti recomand cu caldura sa nu incerci sa repari o janta sparta...daca tii la siguranta ta.
20 Feb 2007, 23:37
CASCO e sfant in cazurile astea... Sau dai in judecata Primaria.
21 Feb 2007, 09:04
Daca s-a rupt poti sa-ti iei adio de la ea
22 Feb 2007, 21:01
casco mi-a refuzat reparatia, pe motiv ca in contract au strecurat articol care specifica clar ca nu se inlocuiesc jenti roti/articulatii
nu o sa va vina sa credeti, este vorba despre Generali, care se aude ca sunt cei mai seriosi (si cei mai scumpi)
pana dau in judecata primaria mai bine iau alta sau o repar...asta e...ma fac pe el de casco si sa bag la cap sa fiu mai atent
08 Mar 2007, 23:03
la generali ideea este sa iti loveasca si o parte a caroseriei nu numai janta. Daca te tine da cu barosu pe aripa si apoi sa vezi ca ti-o schimba:). cel putin asa sper. am avut si eu asigurare la generali si chiar am vrut sa fac asigurari pt ei dar nu am mai avut timp. ( sfatul nu iti recomand sa il urmezi dar daca atunci cand ti-a facut asigurarea nu ti-a zis asiguratorul inseamna ca a fost neserios. mie exact asa mi-a zis : nu iti inlocuiesc janta sau cauciucul decat daca a fost lovita si caroseria)