$1 scrie:$2onsider ca aici am putea fiecare,sa expunem anumite probleme care le avem in viata de zi cu zi si de ce nu,chiar probleme familiare sau de alt gen,care ne apasa,poate multi colegi ne pot sfatui si indruma,in asa fel,incat la final,sa ne fie de un real ajutor.As ruga participantii,sa mentina o anumita conduita si un vocabular,care sa fie in ton cu regulamentul forumului.
Va multumesc.
Nene BoogY,cu tot respectul dar nu vad de ce ar trebui sa fim penalizati,regulile sectiunii se vade destul de clar in mesajul de mai sus si atata timp cat nu ne injuram si vorbim "bolovanos",nu vad de ce nu putem dezbate subiectul,exact ca in fata unei instante,ca ulterior sa se faca recomandari de catre colegi,doar din acest motiv,a fost deschis topicul,sa ne expunem supararile,urmand a fi consiliati.
Hai sa expunem problema:
Inainte de sarbatorile pascale,colegul Valiinves,a avut treaba pe la Turnu Magurele si fiind cat de cat in drumul lui,am avut onoarea de a ma vizita si a ne cunoaste.Din acest moment am inceput sa facem pe forum,tot felul de glume,pe la topicul cu pescuitul,despre masina mea ca avea la capota un bat deoarece amortizorul de sustinere era dus si ulterior l.am inlocuit si deoarece serviciul lui este de asa natura incat umbla foarte mult prin tara si fiind foarte operativ,mi.am permis sa.i zic vitezomanul Gica,nume inspirat din cantecul cu pricina.
Motivele lui de suparare:
1.Prima data sa suparat,pentru faptul ca i.am spus ca o sa.mi deconteze amortizorul de la capota masinii mele,deoarece dupa ce a facut misto de mine pe forum,eu am cumparat amortizorul.
Dovada,in topicul de mai jos,a 7 a interventie a mea.
viewtopic.php?f=33&t=25993&st=0&sk=t&sd=a&start=3402.A doua suparare,sa produs in momentul cand i.am spus ca e vitezomanul Gica.
3.A treia suparare si motivul care a umplut paharul(zice el),este faptul ca,cu 2/3 saptamani in urma,intr.o seara,am avut proasta inspiratie(se pare),de ai lua avatarul pentru 30/40 minute.
Sa intamplat de asa maniera,incat dupa ce i.am luat avatarul,am fost strigat la poarta de nasul meu,cu care am ramas la discutii,sa zicem max.45 de minute."Pagubitul",dupa cum si reclama,in tot acest timp a fiert in suc propriu,deoarece ii luasem "jucariile si papuselele",traind cu impresia ca nu i le mai dau.El intre timp,trimesese doua mesaje,cu titlul "cred ca te mananca coaja",punand si o iconita emotiva in care se intelegea,ca imi invineteste ochi,

si reprosand si ceva in genul,ca sa ma fereasca Domnu',sa se enerveze.
Dovada,unul dintre MP lui:
Anteriorul MP | Următorul MP
Titlu: Bag seama ca te manca coaja!!!!
De la: valiinves
Trimis la: Luni, 15 Jun 2009 21:37:56
Către: bibanu47
Te-as ruga frumos sa-ti masori putin glumele!!!! Nu de alta dar stii ca de obicei persoanele astea mai calme fac urat la nervi.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
Mesajul in care eu ii ceream scuze,l.am prezentat ulterior,aseara.
Alt mesaj:
Anteriorul MP în istoric | Următorul MP în istoric | Anteriorul MP | Următorul MP
Titlu: Re: Salut
De la: valiinves
Trimis la: Luni, 15 Jun 2009 22:12:44
Către: bibanu47
Daca ma suparam, intram pe forum la cafeneaua suparatilor. Problema era ca eram pe punctul sa ma enervez. Aia era alceva. Si e mult mai grav.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
Eu mi.am terminat pledoaria si acum astept pareri de la tineret,ca astia mai in varsta,nu prea mai suntem capabili sa apreciem lucrurile.
Pentru Valiinves:
Vali,daca totusi ajungi la concluzia ca au fost niste copilarii,eu te mai astept la ziua mea,deoarece din unele motive,am fost obligat sa o mut,dupa 11 Iulie,pe 18 Iulie,tov.Asgard stie de ce.
Pentru moderatorul BoogY:
Sefu,daca te.am suparat cu ceva,te rog sa ma scuzi si fiind moderatorul acestei sectiuni,te rog sa.ti expui o parere.