Vanzare

Vind Ford Mondeo New, septembrie 2007

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Vind Ford Mondeo New, septembrie 2007

Mesajde noname » 08 Iun 2009, 23:10

Nu prea sunt de acord cu cele aduse din Germania ( suna a bisnita dar sigur sunt si exceptii) sau cu interventionisti care cind dialogul continua se retrag !?. =D>[/quote]
salutare
in primul rand am asteptat cateva zile raspuns de la dvs...timp in care am cautat si alte variante
nu vreau sa comentez in nici un fel despre pret sau starea masinii dvs
poze detaliate nu am vazut asa cum am cerut de la dvs
in momentul asta sunt decis sa ma indrept spre un s-max avand in vedere necesiatea pe care o am avand si 2 copii mai ales ca am un potential cumparator destul de interesat de actualul meu ford si care e dispus sa mi ofere un pret excelent pe a mea masina-7500 euro-
sper sa aveti noroc sa gasiti ca si mine un cumparator suficient de interesat incat sa va si cumpere masina si sa va rezolvati problemele
o zi buna
considerati ca un up de la mine
NU FURA ! guvernul nu accepta concurenta !
noname
Ford Freak

Maşina: mondeo mk3 trend+
VIN: WF0WXXGBBW2U55499

Mesajde Giurea Emil » 09 Iun 2009, 22:37

:(( UP - valabil vinzare cash, schimb + diferenta, schimb + preluare leasing acceptabil etc.
Giurea Emil
Incepator

Maşina: Ford Mondeo, 2007, 1885 cmc, 125 CP, ambiante + unele dotari

Mesajde Giurea Emil » 11 Iun 2009, 13:52

UP - valabil.
Giurea Emil
Incepator

Mesajde Giurea Emil » 13 Iun 2009, 09:22

:-?? :-t UP - valabil vinzare cash, schimb + diferenta, schimb + preluare leasing acceptabil etc. Prioritate pentru Dieselurile mai mici. Daca noi nu o miscam, economia nu se va misca de la sine!
Giurea Emil
Incepator

Mesajde claw » 14 Iun 2009, 09:31

Cred ca pana la urma tot cu mine veti bate palma :D Luati-o mai mult ca pe un "up"...
Mondeo MK3 2.0 TDCI 115CP Duratorq CommonRail
claw
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde bandi » 14 Iun 2009, 12:26

$1 scrie:$2red ca pana la urma tot cu mine veti bate palma :D Luati-o mai mult ca pe un "up"...

DECI NE INTELEM? PEUGEOT UL SI FIESTA.... FARA DIFERENTA
bandi
Member

Maşina: fiat punto

Mesajde Giurea Emil » 14 Iun 2009, 15:17

:)) =D> Intradevar Timisoara are farmecul ei. Vad ca vin cele mai multe oferte si variante. A fost un inceput in revolutie, exista de mult o economie care se exprima in valuta, exista un puternic tirg de masini etc. ceea ce inseamna ca aci se mai misca ceva si pe aceasta criza. Multumesc pentru variante si consecventa.
-pentru claw : da, este posibil daca in urmatoarele 2 saptamini nu sunt variante mai bune, de altfel trebuind sa rezolv aceasta problema chiar cu anumite dezavantaje, dar care se mai pot estompa in timp.
- pentru bandi : este o varianta mai greoaie pentru ca eu ar trebui sa vind peugeot-ul, mie, trebuindu-mi bani. Pentru mine mi-ar conveni Fiesta .Dar nu se stie ! : Peugeot-ul 206 este tot Diesel, varianta de echipare, are 4 usi, cost initial etc.?
Giurea Emil
Incepator

Mesajde Giurea Emil » 15 Iun 2009, 23:25

:-S UP- la dispozitie inca o saptamina Mondeo model nou, rulat foarte putin (18.000 Km) schimb cu un Diesel care sa faca 8.500 - 9.000 E 8-| conform pietei actuale + 5.500 - 5.000 E diferenta ? Retragerea de pe acest site fie prin acceptarea si altor alternative si functie de evolutia pietei de lichiditati ! :-??
Giurea Emil
Incepator

Mesajde Giurea Emil » 17 Iun 2009, 22:12

:-?? Caut cumparatori adevarati si obiectivi, adaptabilitate la variante. Mai las pina la inceputul saptaminii viitoare !
Giurea Emil
Incepator

Mesajde merlinboy » 18 Iun 2009, 00:43

Cat ar mai trebui diferenta de la Focus 1 1.8 TDCI 100CP 2003 - viewtopic.php?f=108&t=18568&start=60

Astept pe PM, dar e mai mult orientativa intrebarea :)
merlinboy
Member

Maşina: Ford Focus 1.8 tdci 74kw, 2003

Mesajde Giurea Emil » 19 Iun 2009, 22:37

:-?? Un UP pentru weekend, deoarece pentru ca sa rezolvi ceva pe acest forum trebuie sa astepti mult. :)) Sunt multi nehotariti, multi doar care-si plimba informatia si multi care doresc sa cistige ceva avind timp de ateptat ca sa impuna preturi sub piata.
=D> Astept oameni care vor sa rezolve ceva - vinzare, cumparare, schimb - din necesitate ca si mine !? :-t
Giurea Emil
Incepator

Mesajde claw » 19 Iun 2009, 23:59

Mai sunt si multi care vorbesc prea mult si fac prea putin. Un "up" :D
claw
Incepator

Mesajde saxxen » 20 Iun 2009, 11:07

Mai sunt si unii care intra pe forum pt. ca acesta sa-i rezolve problemele, cu 100% postari la sectiunea Targul Auto.
Acest tip de persoane isi mascheaza actiunile sub masca necesitatii, de parca ar face un upgrade, cand de fapt nu prea pot recunoaste ca nu isi permit masina cumparata sau ca nu au fost capabili sa isi stabileasca prioritatile in momentul achizitiei. Din pacate aceste greseli se platesc destul de scump, la propriu, cu efect asupra buzunarului.
Jur ca nu interveneam daca nu erau atatea posturi de autoflagelare din partea autorului, a carui atitudine pare rezultata din concubinajul platonic, la nivel de sinapsa, a ciobanului priapic mioritic (atitudinea defetista) cu a unei virgine cu sange albastru ce jura ca nu se va lasa deflorata.
saxxen
Ford Freak

Maşina: Ford Focus Tournier, 2001, 1.8 TDDI, 75 CP

Mesajde Giurea Emil » 20 Iun 2009, 16:05

Stimate Saxxen :((
Se pare ca sub acest pseudonim nu prea faci cinste orasului din care semnezi ca esti. Filozofia d-ta de doi bani si naivitatea rautacioasa cu care vrei sa improsti, nu prea are profunzimea de a atinge. Istoria filozofiei are multe nume consacrate(de la Pitagora la Kant sa zicem), de la care cine vrea sa filozofeze, are de unde invata. Critica ratiunii pure, spiritul sau materia, viata este un vis, sensul existentei etc. sunt tot atitea teme pe care numai daca incercai sa le abordezi, puteai aspira la un grad de calificare in acest domeniu si nu ai fi avut timp de aberatii ! Concluziile d-ta sunt pripite. Nici d-nul Isarescu, nici presedintii BIRD, FMI, Rezervelor Federale ale SUA sau alte personalitati din finantele mondiale, se pare ca nu au stiut sa-si stabileasca proritatile pentru tarile lor sau pentru umanitate, data fiind actuala criza. In cazul meu daca am luat aceasta masina cu banii in mina, inseamna ca mi-am permis-o la un moment dat si numai o lovitura de viata pe care nu ti-o doresc (d.p.v financiar sau al buzunarului nu am platit nimic scump cum afirmi), m-a facut sa intru pe acest forum. Dar asta nu inseamna ca am atita nevoie incit sa o adjudec primului venit. Sunt persoane care incearca la modul subiectiv de a lua sub pret si daca tine, tine! Sunt persoane care doar intervin si dupa aceea dispar, facindu-te a sa pierzi timp, nemaidind nici-un raspuns! Cred ca este uneori necesar sa-ti mai spui parerea, dar intr-un mod decent, pentru instituirea unui anumit echilibru la modul constructiv. Pentru d-ta situatia era simpla : ai un auto ca cel dorit de mine si o diferenta de bani care impreuna sa faca 14.000 E interveneai si dialogam ?. Dar grosolania gratuita din interventia d-ta confirma tema aleasa : stina. Juramintele d-ta sunt ale lupului pus paznic la oi iar ratacirea verbala si de prost gust in plan mioritic printre emblemele Ford, o asociere foarte neinspirata.
Iti doresc sanatate, reglarea simtului masurii si posibilitatea de a sti sa-ti stabilesti prioritatile cu acel ford din 2001.
Cit despre mine ramin 100 % pe acest forum spre nemultumirea d-ta si astept cit cred ca este necesar, proprietari ca si mine care considera ca au interese normale in aceasta zona.
Giurea Emil
Incepator

Mesajde claw » 20 Iun 2009, 17:06

Domnilor,
Parerea si sugestia mea extrem de simpla (in care ma autoinclud) ar fi ca fiecare dintre noi sa ne limitam pe cat posibil la ceea ce face obiectul fiecarui segment din acest forum.
Asta fara a lansa afirmatii gratuite cu privire la utilizatori, intentiile lor, modul lor de a intelege lucrurile si felul de a fi.
In fond si la urma urmei,putem privi acest forum ca pe un mic segment de piata auto unde este de inteles sa gasim tot felul de pareri, aprecieri,intentii,indoieli (si lista poate continua), rezultate din situatia, starea de moment,necesitatile,doleantele fiecaruia.
Haideti sa nu includem si jigniri,acuze,sicane...si sa purtam discutiile intr-o directie constructiva, doar avem capacitatea de a intelege notiunile de cerere/oferta si motivatia lor...
UP la vanzare (pentru a nu fi in totalitate offtopic) :D
claw
Incepator

Mesajde saxxen » 20 Iun 2009, 21:41

Stimate domn Giurea, nu stiu cine este mai naiv dintre noi:
1. eu care ca si dvs. am masina de aproape 2 ani si 80.000 km cu ea, sau dvs. care aveti 15.000 in aceeasi perioada de timp, cu un diesel. In conditiile date si daca mergeati cu taxi-ul toti 15.000 km pierdeati mai putin decat acum la revanzare.
2. pretul pt. masina e f. bun, insa va lamentati prea mult, ce sa faci, asa e in tenis, pierzi-castigi jucator te numesti si daca va satisface eu o recunosc: da, am un fier de 5000 de eur, manifestati-va in continuare superioritatea izvorata din fierul de 14000 eur.
3. banuiesc ca sunteti un analist economic f. fin, daca in momentul achizitiei aveati alte prognoze pt. inflatie, rata somajului, indicele euriobor, etc.
4. bafta la vanzare, nu am intentionat sa fiu malitios, insa parerea mea e ca ati exagerat cu apropo-urile "subtile" si nu era nevoie sa va varsati frustrarea si ironia pe topic vis-a-vis de oamenii care incearca sa profite, sau care nu mai manifesta interes pt. oferta dvs. Recititi-va posturile si o sa vedeti ca am dreptate.
saxxen
Ford Freak

Maşina: Ford Focus Tournier, 2001, 1.8 TDDI, 75 CP

Mesajde Giurea Emil » 20 Iun 2009, 22:40

Pe scurt Saxen:
V-am rugat ca in legatura cu mine sa interveniti pe forum numai daca aveti ceva concret de vindut sau de schimb. In rest nu va cumpara nimeni parerile. Faptul ca nu ati inteles ca sunt zone in care va dati degeaba parerea si in care nici oameni foarte avizati nu au stapinit intregul fenomen economic, este treaba dvs., dar nu v-a cerut nimeni punctul de vedere despre ce calcule isi face cineva, cit de frustrat este sau nu, ce mascheaza sau ascunde el, cu cine vreti dvs. sa-l comparati, ce fiare vrea sa vinda, cum isi manifesta superioritatea, ironia, citi km face, cine are probleme de deflorare etc.
Va repet si sper sa fie mai clar acum - aici nu-si au loc presupunerile de orice natura, consideratiile de prost gust, intr-un cuvint prostitutia verbala. Ca mare este gradina lui Dumnezeu asta inteleg si ati face bine sa luati in calcul pozitia constructiva a concitadinului dvs. de mai sus, pozitie pentru care ii multumesc. In rest socotesc cazul inchis, eu nu va mai raspund, pentru conversatii rugindu-va sa va gasiti pe cineva care va poate accepta asa cum sunteti.
Giurea Emil
Incepator

Mesajde Jethro » 21 Iun 2009, 22:29

Oferta directa si dura: Masina mea si 6000 euro!
astept un semn
Jethro
Member

Maşina: Ford Mondeo mk4,5 break 2013 1.6TDCi, 116 Hp

Mesajde Giurea Emil » 23 Iun 2009, 07:49

Jethro :
Buna dimineata,
Cu dvs am mai avut un dialog pe MP. Desi oferta dvs. este pina acum cea mai buna ca diferenta de pret, totusi este sub pret si pierderea pentru mine este foarte mare. Pretul solicitat de mine cuprinde deja o reducere insemnata sub care daca dau pierd la modul evident.
O diferenta de 6000 E poate intra in discutie cu ceva Diesel de prin 2006 iar o usoara negociere este si functie de masina care se ofera.
Va multumesc si va doresc mai multa bafta !
Giurea Emil
Incepator

Mesajde claw » 23 Iun 2009, 08:47

Oferta mea valabila inca o saptamana. Toate cele bune.
claw
Incepator

Mesajde andyconstantin » 24 Iun 2009, 14:32

Domnule Giurea,

Eu am o Fiesta 1,4TDCI 2007 varianta Confort,40.000, negru met,unic proprietar si am de gand sa schimb masina in viitorul nu prea indepartat insa nu acum.Va rog sa-mi spuneti cam la ce diferenta de bani v-ati gandit luand in considerare un posibil schimb cu masina mea?Momentan nu dispun de suma asta insa sunt curios cam cat ar fi.Va rog sa nu va suparati,ca nu bat campii si chiar sunt interesat, imi place Mondeo foarte mult.Poate daca s-ar fi intamplat asta anul viitor altfel statea situatia.Astept un raspuns de la dumneavoastra.

Sa auzim numai de bine.
andyconstantin
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2007 1,4tdci 68cp confort
VIN: WFOHXXGAJH7S43811

Mesajde Giurea Emil » 24 Iun 2009, 22:52

D-nul AdyConstantin :
Buna seara,

:-?? O vinzare sau un schimb pe piata referitor la pret are un caracter de relativitate. Oricum la modul relativ se poate da un raspuns avind in vedere faptul ca masinile au aproximativ aceeasi virsta, se stie diferenta de Km si daca sunteti primul proprietar dupa dealer.
Ca si auto noi diferenta de pret este de peste 7.000 de E dar avind in vedere schimbul direct as lasa la cca 6.000 de E.
Consultind forumul pentru fieste din 2007 la cele pe benzina pretul se invirte undeva in jurul sumei de 7.000 de E iar al celor pe motorina la 8.000 de E (vezi de ex. Ionutc). Prin urmare si din acest unghi diferenta ar fi tot de 6.000 de E (14.000 - 8.000). Se mai are in vedere faptul ca la fieste a aparut modelul nou care le reduce valoarea d.p.v al uzurii morale pe cind la mondeo este modelul nou care il face sa-si mentina ceva mai bine pretul.
Deci discutia s-ar purta in jurul sumei de 6.000 E. Depinde si de detaliile masinii dvs. Oricum pentru mine fiesta diesel ar fi cam exact ce doresc eu inca de cind am intervenit pe acest forum. Va astept parerea ! Chiar nu sunteti hotarit acum pentru un schimb ?
Va multumesc !
Giurea Emil
Incepator

Mesajde andyconstantin » 25 Iun 2009, 14:09

Suna tentant insa nu dispun momentan de diferenta.Multumesc de raspuns si considerare si spor la vanzare.Un UP mare de la mine!!!

Toate cele bune.
andyconstantin
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2007 1,4tdci 68cp confort
VIN: WFOHXXGAJH7S43811

Mesajde Giurea Emil » 29 Iun 2009, 08:18

:-S , :-?? Un UP pentru saptamina aceasta :
Preturi noi :
13.500 E pentru schimb cu auto cu pret raportat tot la piata.
12.800 E pentru cash
Giurea Emil
Incepator

Mesajde Giurea Emil » 30 Iun 2009, 15:17

:-O :-t :-?? UP - preturi reduse cu 38-40 % din valoarea de cumparare dupa 1,7 ani si cu rulare in km redusa. Cu cit se pot reduce preturile dupa 3-4-5 ani ?
Fiind in ton si cu alti inscrisi la forum speram intr-o armonizare a intereselor cu efecte asupra tranzactiilor.

Curaj si bafta!
Giurea Emil
Incepator

Mesajde Giurea Emil » 03 Iul 2009, 21:44

:-?? Am esuat azi un schimb dupa o deplasare de 300 km in Bucuresti deoarece interlocutorii nu sunt obiectivi.
Prin urmare doresc un schimb cu un Diesel de putere mai mica dar nu mai vechi de anul 2005, cu conditia de a fi bine intretinut ca al meu, numai in aceste conditii diferenta putind fi dicutabila.
Si doresc oameni clar intersati de regula unici proprietari, de a face un upgrade favorabil luind o masina foarte buna la pret cu cca 40 % mai mic decit nou. Restul si care detin ponderea sunt speculatii.
Oricum fiind in Bucuresti eu incerc si alte variante

Multumesc!
Giurea Emil
Incepator

Mesajde merlinboy » 04 Iul 2009, 00:10

Cu parere de rau nu va mai dati atat de mult lovit. Aveti o masina pe care o supraevaluati fiind in cautare disperata de lichidati, ori in vremurile acestea sunt foarte greu de gasit. Drept pentru care va dau ca sfat mai bine sa pastrati masina si sa cautati o alta sursa de finantare...pt ca niciodata nu veti fi pe deplin multumit, si tot timpul veti cauta sa fiti in castig, ori la ce aveti Dvs. nu puteti iesi in castig, ori faceti compromis ori nu, este foarte simplu cu parere de rau !
merlinboy
Member

Mesajde Giurea Emil » 04 Iul 2009, 14:06

Vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii.
Ceea ce v-am spus despre masina dvs. si anume ca in tirg (in Vitan ) nu face mai mult de 4000-4500 E (si nu 6000 E ) se confirma, dar de pe acestea nu se exfolia vopseaua si nu avea nici-un accesoriu rupt ca la d-ta. Se poate convinge oricine merge aici. Stiti ca v-a mai intrebat cineva pe forum ce bube are masina si l-ati luat la rost ca vrea doar sa intrebe si nu urmareste nimic serios. Eu am vrut cu toata convingerea sa fac schimb cu d-ta (chiar cu o anumita pierdere) dar nu ai prezentat realitatea despre masina d-ta asa cum este. La virsta aceea de 6 ani merita un pret daca era cit de cit ingrijita si macar spalata. Eu nu am vrut sa va dau numele dar daca ati intervenit v-am raspuns.
Disperarea pentru bani sau lichiditati este in imaginatia d-ta pentru a va autojustifica oferta redusa de lichiditati pe care o aveti dvs.
Eu pot sa dau acesta masina pe orice diferenta ( de la 3000 la 7000 E sa zicem) dar sa merite masina pe care o iau in schimb. Ori nu pot lua masini la preturi umflate care in mod evident in tirg fac mult mai putin ?!
Giurea Emil
Incepator

Mesajde merlinboy » 04 Iul 2009, 17:52

Ce accesoriu rupt are/avea masina mea ?:) Si in afara de o bucata de 2 cm pe bara spate nu cred ca avea vopseaua probleme, NICI POMENEALA DE RUGINA SAU ALTELE (cum am tot auzit ca s-ar afla niste forduri, probabil revopsite si negalvanizata vopseaua!) dar deja cand ati inceput cu faze de genul ca ar trebui revopsita masina (ma rog baiatul Dvs. a inceput nu Dvs. la propriu) total a fost prea de tot si mi-am dat seama ca ne pierdem timpul de pomana. Nu alterati realitatea, aratati toate PMurile mele tuturor sa vedeti ca v-am scris de la inceput absolut toate detaliile, si chiar v-am avertizat ca atat pot da maxim diferenta si veniti degeaba aici daca incercati sa majorati suma...Atentie, eu v-am facut o oferta, v-am spus cat pot oferi, DVS ATI ACCEPTAT !! Nu conteaza pretul pietei la care s-ar afla masina in prezent, eu v-am spus cat pot oferi, chiar nu cred c-am dat in cap nimanui.... nu mai victimizati atat ! :(

Ori toate ca toate dar cand DVS NICI NU ATI VRUT MACAR SA MERGETI CU MASINA, SA O PUNETI PE RAMPA PENTRU TESTARE (haideti sa prezentam realitatea pana la capat) ... denota faptul ca ori cei de la BDT v-au bagat in cap ca e prea mica diferenta ori aveati deja o agenda stabilita dinainte (alte masini , stiu si eu , nu ma intereseaza sincer) ... caci nu mi se pare normal sa e uiti doar la 2 zgarieturi si gata , TREBUIE REVOPSITA TOATA! :)
Sincer, chiar masina mea tehnic nu are absolut nicio problema , a fost intretinuta si in aproape 16 000 km cat am facut eu cu ea deja i-am facut 2 revizii (distributie, accesorii etc schimbate), dar starea exterioara chiar ma intereseaza mai putin fiind vorba de o culoare alba foarte ieftina si nefiind vorba de cine stie ce model (cum ar fi fost daca o duceam la polishat inainte si o spalam o faceam luna, ar fi fost altfel impresia ? ori eu v-am zis ca sunt sincer si nu ma intereaseaza aspectele astea! )

Da, oameni care sar in sus si in jos sa intrebe una alta sunt peste tot, eu la toata lumea care m-a intrebat de masina le-am zis sa vina s-o testeze tehnic, daca vor masina sa arate de lux si bine, in segmentul acesta de pret nu cred ca se incadreaza (fiindca masina totusi are o varsta, este trecuta din toate punctele de vedere !!!! )

Toate ca toate, dar eu oricum am cumparator pentru a mea, iar cu 9-10 000 euro chiar imi pot gasi o masina buna nu imi fac sperante de asta (nu noul Mondeo, dar haideti sa fim sinceri , chiar credeti ca se merita o masina de genul in Bcucuresti cand am facut cat am facut din Dr Taberei pana in Militari in dimineata aceea???). Oricum, sper ca pe luni-marti sa incep cautarile cel tarziu.

Si am scris toate cele de mai sus , nu cu rautate, nicidecum acest lucru, chiar mi-ati parut un om serios si probabil ca masina Dvs. se prezinta intr-o stare tehnica buna(caci optica si eu vazusem de la distanta cateva "mici bube" ), dar trebuie sa intelegeti ca asta este piata si vreau sa mai stie si celelalte persoane cat de pretentios sunteti si ca de fapt nu vindeti o masina sub pretul pietei actual, ci de fapt vindeti o masina sub PRETUL PIETEI DORIT DE DVS . (fiindca puteti cere Dvs. oricat pe ea daca tranzactia nu se finalizeaza inseamna ca pretul nu este cel bun!)

Luati sfatul meu inca o data si incercati sa nu mai vindeti masina, cautati alternative la suma de bani necesara Dvs. , se mai pot gasi , chiar si in plina criza ! ;) Iar la un schimb iarasi cineva PIERDE, asta este regula din pacate, iar DVS. vad ca doriti sa nu fiti cel in postura care pierde...

Daca se considera ca am batut campii offtopic rog un admin sa mai imi editeze postul si imi cer scuze pentru asta . Cu stima si multa bafta tuturor in continuare !
merlinboy
Member

Mesajde Giurea Emil » 05 Iul 2009, 20:38

De ce nu va este drag adevarul ? Eu v-am rugat primul sa va uitati la masina mea dar dvs. nu ati vrut dorind sa incepem cu masina dvs, lasind sa se intelega ca de a mea sunteti cam convins. Intrucit am inceput cu masina dvs. si impactul intre ceea ce stiam si ceea ce am vazut a fost cam mare, era clar ca nu aveam de ce sa continuam. Plus ca eu eram pierzantul pentru 300 de km facuti pina la Bucuresti. Chiar dupa ce ati plecat, eu oricum am continuat si am verificat-o la BDT Ford chiar pentru conditiile unui posibil bay back cu leasing.
Desigur ca piata este relativa dar nu trebuie distorsionta. Calculul meu era : 6000 E masina d-ta + 5700 E cash = 11.700 E iar eu consideram ca pot sa accept de la 14.000 E la cca 12.500 E. Deci renuntam la inca 1500 E plus pierderea din afacerea cu dta de 800 E (12500-11700). Dar pe Fordul d-ta daca iei 4000 E este bine. Si atunci eu cum sa accept inca 2000 E pierdere numai pentru simplu fapt ca d-ta ai fost "corect" si mi-ai spus ca mai multi bani nu ai ? ! Poate ca motorul este bun cum spuneti dar el trebuie sa sustina o caroserie pe el ! Cam cit timp credeti ca o mai poate sustine pe actuala si spuneti asta inainte de a va caracteriza masina "impecabila" si de a va propune o verificare la singe a masinii celui ce doreste schimbul cu dvs. Este un scenariu simplu si care poate convinge insa realitatea creeaza impactul necesar.
Eu cred ca pentru o masina de 21.500 E, 18.000 Km, Diesel 1800 cmc si 125 CP pina la 12.500 E am lasat destul si orice piata ar fi, cred ca este normal sa valideze acest pret. Cred ca nu este normal ca masini bune la prima mina si rulate numai pentru sine sa piarda intr-o veselie la pret iar rablele de ani si ani si trecute din mina in mina sa-si mentina pretul pina la inmormintare? Care criteriu poate sa valideze acest aspect ? In nici -un caz cel economic. Si va rog nu va mai faceti griji pentru sursele mele de finantare. Oricum cred ca voi rezolva problema luni cu un WW Polo de 1,4 Diesel 2006, plus o diferenta foarte apropiata de a dta. Ce parere aveti se compara ?
Giurea Emil
Incepator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanzare