Vanzare

Vind Ford Mondeo New, septembrie 2007

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Vind Ford Mondeo New, septembrie 2007

Mesajde merlinboy » 06 Iul 2009, 01:30

Este clar de la bun inceput unde ati fost "pierzand" pt cei 300 km facuti pana aici (cand eu chiar v-am rugat sa nu avem incidente de genul, masina este care este, nicidecum perfecta, dar nici epava cum se vrea a spune pe aici :) ) , avand dinainte o agenda stabilita cu mai multe persoane (sincer sa fiu nici nu ma deranjeaza acest aspect, mi se pare si normal de altfel, mai rau este daca mi-l aruncati inainte) si probabil sau chiar nu v-a placut masina mea si ati incercat daca merge cu mai mare diferenta, daca nu...asta e...

Singura problema pe care chiar nu o luati in calcul , este faptul ca indiferent de pret NU AVETI CLIENT , la fel cum nu am avut nici eu si nici altii de pe acest forum. Piata este moarta, drept pt care ori gasesti sa o dai la schimb ori nu ... stai cu ea si astepti ;)

Lasand la o parte aceste lucruri, nu voi mai posta pe aici caci nu mai are rost (o mai putem tine asa inca o luna), si va doresc din suflet sa vindeti masina (ma rog s-o "combinati" cu altceva), la banii acestia chiar merita daca este ok (imi reprosati mai sus ca la scurta noastra intalnire nu m-am uitat prea mult la masina DVS. , eu v-am zis din start ca o s-o duc la un service agreat de mine, la ce sa ma fi uitat dupa ea cand sunt (aproape) afon cu tehnica si ma pricep doar la suprafata nu stiu, dar nu mai are rost :) ) ... la fel sper si eu s-o dau , va voi comunica daca va intereseaza suma tranzactiei in final, zilele urmatoare ;)...

P.S. am uitat sa va mai zic Focus nu este din clasa cu Polo (Focus este compacta ori Polo este clasa mica), chiar si din 2006, am avut si eu culmea un Polo din 2001 (acum aproape 3 ani, prima masina :D) si chiar nu se compara la calitate cu nimic (interior/exterior), si, lasand la o parte aceasta polemica (pot parea subiectiv) mergeti intai si cu Polo, faceti-i un test drive (macar de data asta!) sa vedeti tinuta de drum si alte aspecte, lucruri la care Ford este lider ;) In afara de an si de sigla VW (marca nemteasca!restul muritorilor nu prea putem vedea asa ceva) Polo acela nu se poate lauda cu nimic in fata unei Fieste/Focus chiar si de generatie mai veche (nu vorbim acum de ingrijirea masinii in sine, ci pur si simplu de model/masina)...
merlinboy
Member

Maşina: Ford Focus 1.8 tdci 74kw, 2003

Mesajde Giurea Emil » 06 Iul 2009, 09:11

Ce-mi place la dta este ca faci conversatie si nu polemica. Ce cred ca nu m-ati inteles este ca am vrut ca reprezentanta Ford pentru verificare s-o iau la intimplare si nu una agreata de dta. pentru a evita aranjamentele. Treaba cu clientii potentiali este la fel relativa. Daca nimeri samsari (bisnitari) de masini risti sa astepti intradevar mult si bine pina nu o dai la pretul "evaluat" de ei care sa le asigure cistigul. Daca nimeri un bun samaritean care ia masina pentru el primesti pretul corect. Se pare ca mai buna este piata libera (tirgul). Eu o dau astazi la 12.500 E cash sau in acest pret sa fac un schimb cu diferenta - deci pot sa si aleg. Prin urmare va urez si dvs. bafta sa puteti sa o schimbati cu ceva mai bun !
Giurea Emil
Incepator

Maşina: Ford Mondeo, 2007, 1885 cmc, 125 CP, ambiante + unele dotari

Mesajde merlinboy » 06 Iul 2009, 09:56

Eu v-am spus s-o duceti unde doriti (altfel nu mai veneam :D) , la fel am zis si eu , si la fel am zis dinainte ca pretul sa ramana fix indiferent de testare (decat daca nu se gaseste ceva cu adevarat grav la ele - gen injectoare, probleme motor, turbina , etc.). Chiar nu am avut niciun aranjament (mai degraba dvs. ati avut pot zice :P ) si imi pare rau ca tot ma credeti combinator cand chiar nu sunt (faza e ca eu personal pana la acea ora nu stabilisem cu niciun service, vorbisem cu un amic sa gaseasca el , am fost foarte ocupat zilele acelea, d-aia nici nu prea am zabovit de pomana si am plecat...), dar ma rog nu mai conteaza asta :) , multa bafta in continuare inca o data ! (iar sfatul meu este daca gasiti s-o dati pe cash sa acceptati (desi ma cam indoiesc din pacate), caci puteti alege apoi absolut ceea ce doriti si negocia un pret bun! ;) )
Ultima oară modificat de merlinboy pe 06 Iul 2009, 09:59, modificat 1 dată în total.
merlinboy
Member

Mesajde Mihai L » 06 Iul 2009, 09:58

Nu inteleg de ce insistati sa va expuneti argumentele pro si contra in acest topic dedicat vanzarii.
Nu v-ati inteles la pret, asta este...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde claw » 07 Iul 2009, 13:01

pana la urma cred ca tot masina mea va fi "the one" pt dl. Giurea :P mai lucram la diferenta...
UP
Mondeo MK3 2.0 TDCI 115CP Duratorq CommonRail
claw
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde claw » 07 Iul 2009, 13:25

Mihai L, motivul pt care insista sa-si spuna ambii argumentele e unul f simplu: ambii au masina la vanzare ;)
Mondeo MK3 2.0 TDCI 115CP Duratorq CommonRail
claw
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde merlinboy » 07 Iul 2009, 15:03

A mea s-a dat astazi, le doresc tuturor vanzare cat mai placuta si vedeti cu preturile care si cum tineti de ele, pregatiti sa mai ramaneti cu masina mult si bine :( asta-i piata, asta-i conjunctura, eu o aveam pe a mea de peste 1 an de zile si chiar nu aveam nicio problema cu ea (as putea acum sa incep ca era terminata, oricum posibil sa trec pe alta marca, deci o sa pierd din pacate legatura cu forumul acesta....insa adevarul este ca era o masina foarte buna tehnic! ) , dar cum am lasat brusc la pret cum au aparut si potentialii clienti ;)
merlinboy
Member

Mesajde Giurea Emil » 16 Iul 2009, 07:31

Ford Mondeo s-a vindut. Deci se poate inchide .

Va multumesc !
Giurea Emil
Incepator

Mesajde Buhani73 » 16 Iul 2009, 15:37

pana la urma cu cat?
ford focus hatchback 2001 1,8 tddi 90 cp
ford focus combi 2006 1,6 tdci 109 cp
Buhani73
1nsane Member

Mesajde Giurea Emil » 17 Iul 2009, 12:01

Cu 13.600 E. Nu stiu nici acum daca este mult sau este putin dar oricum este o suma din care poti sa-ti iei o masina acceptabila si sa-ti rezulte si o diferenta tot acceptabila. Multa bafta !
Giurea Emil
Incepator

Anterior

Înapoi la Vanzare