Bun,hai ca zic si eu ca Magda Ciumac ,"spun ca sa inteleaga toata lumea" care a fost supararea lui bibanu47,care a dus la stergerea tuturor datelor mele si sunt mai multe motive:
1.Am fost tras de par pe MP,de un moderator ca sa incetez discutia cu valiinves si cred ca nu am gresit cu nimic deoarece eu cautam sa ma impac cu el cu toate ca acesta intrecuse masura facandu.ma "pe invers".Nu am inteles ideea de OFF.TOPIC intrucat introducerea topicului mentioneaza clar ce se dezbate in el,va rog sa cititi prima mea interventie din acest topic:
viewtopic.php?f=17&t=32914&start=02.Alt motiv,a fost faptul ca mi sa comunicat ca sa pus problema mesajelor din semnatura noastra,care ar deranja utilizatorii si ar ocupa o parte din memoria serverului,iar un lucru de care nu sunt vinovat.Eu nu am facut altceva decat sa folosesc numarul de caractere care softul forumului mi la pus la dispozitie,nu pot folosi un nr. mai mare decat colegi de forum.
3.Am observat ca atunci cand mai intru si eu pe la topicuri mai lejere,cum ar fi "discutii in gasca","fete in trafic" si etc,iar deranjez,aici ar fi de mentionat KomandantuR care am impresia ca e suparat pe mine,deoarece i.am spus ca avatarul lui nu imi place si nu il reprezinta.As mentiona urmatoarele,la topicul cu "fete in trafic,pietoni"etc,mi.am permis sa postez si eu 2 poze cu Jojo facand autostopul si cu Ana Maria Prodan stand sprijinita de capota masini,undeva pe o straduta si din motivul ca erau luate de pe net,sau incins mai multe spirite,dar de curand au inceput sa se posteze nudiste unde se studieaza dimensiunea silicoanelor si toata lumea e fericita,nu mai sunt probleme.Recomand un nou titlu "nudiste siliconate in trafic".
4.La sectiunea "Mocca",acum ceva timp cineva cerea postere cu Daniela Crudu si mi.am permis sa expun 3 postere cu ea,care ulterior au fost sterse si am fost usor interpelat,dar acum exista utilizatori care intra pe topic la misto si zic "vreau si eu ceva",dar nu se sesizeaza nimeni si este ONN.TOPIC.
Sunt convins ca o sa apara acum multe voci deranjate,dar eu consider ca mai contribui si eu la problemele tehnice ale acestui forum si in loc sa fie tolerate persoane care participa efectiv,sunt tolerate cele care vand gume,acadele,ciocolate,lenjerii si foarte multe lucruri furate din masini,care stau in "Comercial" si acestia nu mai incarca serverul.
Acestea sunt motivele care m.au determinat sa termin cu problemele tehnice ale forumului si sa intru numai prin alea cu mistocareala si acum astept sa fiu warn.uit,banat si alte chestii,ca "baietii".
Urmeaza acum sa mi se reproseze ca mi sa permis sa.mi fac topic de reparatii,ca etc,dar la acel moment voi face apel sa se faca o lista cu cei de la care bibanu47 a efectuat reparatii si a fost remunerat,ei se pot numara pe degetele de la o mana,am sa ma repet mereu,am facut totul din placere,nu pentru a avea profituri de pe acest forum,aceste este motivul pentru care am inchis topicul.