in primul rand ...

in al doilea rand nu sunteti niciunul departe de adevar: stau la mare, deci trebuie sa strang bani multi sa ajung si eu la munte.
fiind din constanta, ajung rar la mare dintr-un motiv foarte simplu: e atat de accesibil, incat in fiecare zi spun ca merg maine, ca doar in 5 min ajung pe plaja in mamaia. si uite asa trece vara, si eu sunt mai alb decat orice turist venit aici pe bani. in ultimii 3 ani am fost la vreo 5 plaji, iar prin plaji inteleg o jumatate de ora de stat pe nisip si vreo 20 minute in apa inotand. Si asta in general pentru ca am avut musafiri pe care a trebuit sa ii duc la plaja, deci putin fortat.
in al x-ul rand: la servici am AC, insa nu ii pot da drumul celui de langa mine ca am o mica alergie de la diferenta de temperatura, si dupa aia cateva zile tusesc si ma racaie pe gat de nu mai pot nici sa ma odihnesc. asa ca pandesc mereu momentele cand sunt singur in zona, si dau drumu la celelalte de prin alte incaperi, sa nu imi bata direct.
si cand plec la servici, cand ma intorc la servici, si de fapt la orice ora in constanta in timpul verii, toata lumea e in chiloti, eventual cu un prosop in mana. astia sunt clar turistii. eu locuiesc si muncesc in tomis nord, deci ultimul cartier de langa mamaia. 50% din pensionarii din zona inchiriaza turistilor. daca stiti putin constanta, e zona aia unde isi zdrangane cheile zeci si zeci de oameni pe marginea drumurilor sa isi atraga clientii.
ca am ajuns aici... de mult vroiam sa va rog: mai dragilor, intr-adevar constanta e la mare, si la mare se sta doar in slip/ costum de baie pentru doamne, dar nu incurcati plaja cu orasul... am vazut in mall diversi turisti (sa nu le zic altfel) doar in slip, pe bulevarde departe de plaja balene in tanga, etc.
m-ati facut sa rad primul lucru de dimineata, va multumesc!