Caras-Severin
am cautat o asociatie pt fordisti din zona Caras-Resita si nu am gasit
  decat  dreo 4-5 doritori  de asa  ceva.)unul dintre ei a venit cu ideea de a face o pagina web/forum pt cei din zona...dupa ceva cautari si dureri de cap spre rusinea mea(trebuia sa imi dau seama de la inceput deh se zice ca primul copil este cel mai destept ..iar eu sunt al 9-lea la mama..
 ) si din mai multe  considerente  atat financiare  cat  si  care  tin  de  alta  natura..am  ajuns  la concluzia  ca  cel  mai in beneficiul  posesorilor  de Ford  este  sa deschit  un topic ( sau sa deschida  altcineva  care  se pricepe  mai bine--eventual   cu o sigla  a fiecarui judet)cate  un subtopic  unde posesorii sa   caute  ajutor   la  cei  care  sunt  cei  mai apropiati  geografic  de ei  ...eu spre  exemplu  poate  vreau  sa vad  numai  intalnirile  sau  evenimentele  fordistilor  din Caras...atunci cand  vor  fi... 
    sau  Timis   sau  mai  stiu  eu   ..caut  o piesa   si  nu vreau  sa merg  dupa  ea la  Constanta  sau  sa platesc  taxe  curier  pt  800km  cand  o pot lua  de la 20 km  de casa ,sau  lista aceea  cu nr  de telefon    ..e ok   dar  ce vom face  cand  vor  fii 1000  in lista? poate  daca   am fi  impartiti   si pe zone  ar  fi ceva   mai usor...  etc...-ideea e cam confuza ..stiu ce vreau dar nu stiu sa ma exprim foarte clar...
- 

marius140872 - Ford Freak
 - Maşina: Ford Mondeo--1994--1.8 16v benzina // focus turnier 1.6// Renault Fluence 2012