Re: despre Windows 7 !!! pareri, pro / contra
Eu nu sunt orgolios ca nu am actiuni la M$ (as vrea eu
). Dar se arunca cu pietre in ceva ce, fie ca unora le place, fie ca nu, a schimbat multe pe planeta asta. Si anume Windows, oricare ar fi el. Pentru profesionisti e simplu de zis "Linux e cel mai tare". Si ce daca? Ma pot juca pe el? Da, stiu ca sunt cateva jocuri portate. Si ca exista posibilitatea rularii in fereastra Windows. Ma intereseaza? In cate cazuri la o angajare ti se cere sa stii Windows si produse care merg sub el, si in cate Linux? Se dadea exemplul Frantei
E haios, francezii in general sunt pe invers
Si ar mai fi multe, dar oricum nu are sens, ca Windows sukz, Linux rulz. Just like that.
). Dar se arunca cu pietre in ceva ce, fie ca unora le place, fie ca nu, a schimbat multe pe planeta asta. Si anume Windows, oricare ar fi el. Pentru profesionisti e simplu de zis "Linux e cel mai tare". Si ce daca? Ma pot juca pe el? Da, stiu ca sunt cateva jocuri portate. Si ca exista posibilitatea rularii in fereastra Windows. Ma intereseaza? In cate cazuri la o angajare ti se cere sa stii Windows si produse care merg sub el, si in cate Linux? Se dadea exemplul Frantei
E haios, francezii in general sunt pe invers
Si ar mai fi multe, dar oricum nu are sens, ca Windows sukz, Linux rulz. Just like that."Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017

Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017

-

VIPER - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium