Arhiva

split din Discutii despre Windows7 - Win vs Linux

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Re: despre Windows 7 !!! pareri, pro / contra

Mesajde VIPER » 10 Iul 2009, 08:44

Eu nu sunt orgolios ca nu am actiuni la M$ (as vrea eu :D). Dar se arunca cu pietre in ceva ce, fie ca unora le place, fie ca nu, a schimbat multe pe planeta asta. Si anume Windows, oricare ar fi el. Pentru profesionisti e simplu de zis "Linux e cel mai tare". Si ce daca? Ma pot juca pe el? Da, stiu ca sunt cateva jocuri portate. Si ca exista posibilitatea rularii in fereastra Windows. Ma intereseaza? In cate cazuri la o angajare ti se cere sa stii Windows si produse care merg sub el, si in cate Linux? Se dadea exemplul Frantei :D E haios, francezii in general sunt pe invers :D Si ar mai fi multe, dar oricum nu are sens, ca Windows sukz, Linux rulz. Just like that.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Re: despre Windows 7 !!! pareri, pro / contra

Mesajde adyamg » 10 Iul 2009, 09:04

Dacord si eu cu asta ... este blamat atata windowsul pentru ca e la moda treaba asta ... e cool sa fii linuxist chiar daca si mesajele de blamare le scrii de pe un Windows ...care o fii el.
Pentru mine Windowsul face absolut ce ii zic ... nu ce vrea el. Nu inteleg de ce a folosii windowze inseamna a nu iti folosii creierul? si ce e rau in automatizare ....?Ca si contraexemplu cu linux se face foarte multa automatizare in diferite domenii si sistemul in sine nu e cu numic mai putin automatizat decat un windows.
Pentru un job in IT este un avantaj considerabil sa stii Linux insa pentru un oricare alt job nu este de nici un folos la CV faptul ca stii linux.
Si inca o chestie ... eu nu pre am vazut profesionisti sa zica "Linux e mai tare" decat profesionistii inchipuiti. Un profesionist stie ca fiecare din aceste 2 sisteme are o alta tinta principala. Cunosc personal profesionisti in linux care folosesc windowsul pentru activitatile cotidiene si linuxul il folosesc la ce stie el mai bine ... servereala. Si profesionistii aia la care facem referire nu o sa foloseasca distributii de Linux ce vin cu 1 tona de aplicatii bloatware cum sunt mai nou mai toate distributiile de linux si interfete grafice care mai decare mai blink.
In concluzie ...eu as zice ca nu sucs nici windows nici linux ...
adyamg
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Zetec

Anterior

Înapoi la Arhiva