$1 scrie:$2in același motiv pentru care o dată la câțiva ani îți schimbi mașina, cea veche dă semne de oboseală și nu mai face față cerințelor actuale

Imi pare rau dar nu inteleg cum un program poate sa se uzeze la fel ca o masina. O masina uzata nu mai functioneaza la parametri initiali. Un program de calculator va functiona intotdeauna la aceiasi parametri.
Referitor la "cerintele actuale", WinXP face fata tuturor cerintelor mele. Pot sa fac cu computerul meu tot ce am nevoie.

$1 scrie:$2S pt ca are mai mult bling bling

. si ceva functionalitate crescuta (gen superbar).
Acesta este singurul argument care s-a putut gasi pana acum?

LE:
In caz ca nu s-a inteles ce-am vrut sa spun, am sa incerc sa explic si altfel. Eu vad lucrurile in felul urmator:
Windows 3.1: Prima interfata grafica decenta pentru DOS. Primele mele experimente in programare. Got addicted to programming.
Windows 95: Imbunatatire radicala, universal recunoscuta, a interfetei grafice, a functionalitatii, samd. Saltul calitativ fata de Win 3.1 se vede cu ochiul liber (aplicatii native pe 32bit, API-uri pentru retea, audio, video...mult imbunatatite, suport pentru multithreading pre-emptiv, samd.)
Windows 98: Stabilitate superioara fata de Windows 95, compatibilitate hardware, USB,...
Windows ME: Pe asta l-am ignorat. Buggy si fara nici un salt calitativ spectaculos
Windows 2000: Asta a fost favoritul meu. Interfata imbunatatita, retelistica imbunatatita (Active Directory & related), stabilitate si securitate imbunatatita enorm fata de Win95 / Win NT4.
Windows XP: Eu personal am trecut prima data la XP de la Win 2K doar pentru firewall-ul integrat. Toate firewall-urile third-party mi s-au parut prea intrusive si enervante. Ulterior am fost nevoit sa raman pe XP pentru ca n-am mai gasit drivere de Win2K pentru noua mea placa grafica. Imbunatatirile la capitolul multimedia si DirectX au fost cireasa de pe tort.
Windows 7: ??? Help me fill in the blanks.
Va rog sa ma credeti ca eu nu sunt impotriva Win 7. Incerc doar, ca utilizator avansat, sa vad daca exista vreun salt calitativ vizibil cu ochiul liber pentru care sa merite schimbarea (banii pe licenta si pe upgrade RAM).
Consider ca dpdv GUI, de la Win31 la Win95 a fost un salt enorm, ca si usurinta in utilizare (nu ma intereseaza efectele speciale si transparentele). Dar din screenshot-urile de Vista / Win7 pe care le-am vazut pe net, nu mi se pare ca ar fi vreo imbunatatire semnificativa fata de XP in modul in care imi folosesc calculatorul.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]