de bibanu47 » 10 Iul 2009, 21:33
In sensul de legalitate,nu comentez deoarece este perfect adevarat,dar totul se rezuma la comunicare.
Cum ar vede bibabu47 din provincie,problema:
As fi facut un topic destinat legislatie forumului in care sa se comunice preventiv anumite masuri care urmeaza sa fie luate si in acelasi timp si userul sa poata pune intrebari,pe un ton amiabil.Acest topic ar fi ca o continuare a regulamentului si ca o imbunatatire a lui si ca sa fie vizibil zilnic,la fiecare deschidere a forumului,obligat userii se aboneze la el,ca in caz de controverse sa nu zica ca nu a fost anuntat.
Exemplu:
Comunicat
Astazi 10 Iulie 2009,
Va aducem la cunostiinta ca de la data de 10 August 2009,vor intra in vigoare urmatoarele modificari ale regulamentului:
1.se trece la marcarea tuturor inscrisurilor,cu sigla Ford.
2.semnatura nu va mai cuprinde proverbe,zicatori,insiruiri autoturisme proprii,etc.
3.nu aveti voie mai mult de 3,14 mesaje pe zi.
4.in anumite topicuri se intrzice postarea imaginilor de pe net.
5.gaina nu mai are voie sa faca mai mult de 1,5 litri de ulei pe zi.
6.etc,etc,etc,
In acest fel userul stia ce are de facut,se selectau pozele cu pricina si toata lumea era bine mersi.
Tot in acest topic,trebuia sa aiba voie si bibanu47 de la provincie,sa intrebe:
-Din ce cauza nu este obligatorie declararea localitati de domiciliere la logarea pe forum?
Iar aici administratia venea si imi raspundea cu o alta intrebare:
-Bibanu47 dar de ce tii tu mortis acest lucru?
La care bibanu47,raspunde:
-sa nu se mai dea tepe,
-cand cineva cere zugrav,faiantar sau vopsitor,am sti ce sa recomandam,
-am cunoaste mai multi utilizatori din localitatea noastra si nu mare mi.a fost surpriza sa cunosc oameni noi,
-sa nu mai raspundem aiurea la intrebari puse de persoane necunoscute,care locuiesc in capatul opus al tarii.
-etc,etc,etc.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.