Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

aer conditonat

29 Iun 2009, 16:06

Am un Ford mondeo diesel 1996 (de o luna) , am probleme cu aerul conditionat.Initial compresorul nu primea curent ,am rezolvat dar face urat (hasie)si nu produce aer rece desi freon exista in instalatie.Daca aveti sugestii.
Mersi.

Re: aer conditonat

29 Iun 2009, 17:16

O prima sugestie ar fi sa postezi unde trebuie... (initial a fost in zona de Comercial, Caut)

29 Iun 2009, 22:23

$1 scrie:$2m un Ford mondeo diesel 1996 (de o luna) , am probleme cu aerul conditionat.Initial compresorul nu primea curent ,am rezolvat dar face urat (hasie)si nu produce aer rece desi freon exista in instalatie.Daca aveti sugestii.
Mersi.

Instalatia are 2 supape, una pe inalta presiune, alta pe joasa. Ar trebui verificat sa nu fie blocate. Asta daca totul merge conform spuselor tale.

30 Iun 2009, 16:32

Ulei mai are?

11 Iul 2009, 21:17

daca face urat compresorul atunci el este de vina, si ar fii asa:ambreiajul care este cu tot cu fulie, sau un rulment din el,deci nu-i ma da drumul deloc,demonteaza-l la cineva care se pricepe
Răspunde