Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intruniri de noapte Bucuresti -

10 Iul 2009, 17:40

Academiei ....

10 Iul 2009, 17:42

As fi venit si eu dar ma duc la Drive in Cinema la film. Dupa dau pe Academie poate mai e cineva.

10 Iul 2009, 18:27

Academia militara ? La ce ora ?

10 Iul 2009, 19:24

ACADEMIE!

10 Iul 2009, 19:39

ajung si eu

10 Iul 2009, 19:42

Acu plec si eu

10 Iul 2009, 19:45

te cam grabesti.. :D si la mine a inceput sa ploua :|

10 Iul 2009, 20:15

As incerca si eu sa trec macar 5 minute ... doar ca momentan nu se poate :D

10 Iul 2009, 20:39

$1 scrie:$2CADEMIE!

Karaoke =)) instrumentaaaal shalalalala

Vin si eu

10 Iul 2009, 23:58

A fost bestial, ne-am chiombit in instalatii, becuri si motoare.
Am barfit jantele lu' carton.
Am avut senzatia ca ii bate planetara lu' colegu' cu mondeo ... imi cer scuze dar am uitat numele.
A trecut un lache flausat de la politia locala (ce-o mai fi si aia) cu un cielo obosit.

8-| Instrumentaaaaal shalalalalala :-"

11 Iul 2009, 00:16

Neatza. :D "colegu' cu mondeo" sunt eu.
Repet: Nu mi vine sa cred ca am nimerit intalnirea. tot timpul aflam de intalnire dupa ce se si consuma:D.

11 Iul 2009, 00:17

Eu acum am venit de la munca :( Deci ramane probabil pt maine.

11 Iul 2009, 09:24

eu cu darian am fost pe la 1 dimineata , voi erati la somn de mult , ....viseeee =))

11 Iul 2009, 10:00

Bine mai azi noapte pe la 1 in tot Bucurestiul nu eram cu ford decat eu, antonio, daniel (ssst) si niste fete cu un KA galben :P

11 Iul 2009, 10:12

$1 scrie:$2u cu darian am fost pe la 1 dimineata , voi erati la somn de mult , ....viseeee =))

ee ... voi aveti un club mai special asa .... mai privat :))

11 Iul 2009, 18:38

ei sunt mai cikalaka ciki cea

11 Iul 2009, 19:47

@darian : am trecut aseara (1 AM) pe a academie si te-am vazut ca urcai panta... cred ca erai tu...
asta seara nimic.... mai ales cineva cu un mondeo mk3 :) trebuie sa ma uit la niste chestii :)

11 Iul 2009, 19:58

A fost intalnire de zi .. de ce nu ati participat ? Se puteau achizitiona si suporti nr. ClubFord ...

Alimond.. ce chestii vrei sa vezi :P ?

11 Iul 2009, 20:01

nu am participat ca am fost pe sub masina sa fac revizia... :) imi atarna un cablu care la capat are ca un papuc de metal, se afla pe la proiectorul din stanga cum te uit la masina..... si nu stiu de unde a iesit :)

11 Iul 2009, 20:06

Vezi ca ala e senzorul de temperatura exterioara; acel "papuc metalic" e clema ce face parte din sistemul de prindere in bara fata.

11 Iul 2009, 20:09

am inteles, mersi

11 Iul 2009, 21:16

$1 scrie:$2 fost intalnire de zi .. de ce nu ati participat ? Se puteau achizitiona si suporti nr. ClubFord ...

Alimond.. ce chestii vrei sa vezi :P ?

pai cine era sa stie ? vreau si eu 2 suporti :D

11 Iul 2009, 22:32

Eu am luat :P

12 Iul 2009, 19:17

azi se anunta cineva?

12 Iul 2009, 19:37

Nu ati vrea sa facem ceva de genul ...

Intalniri nocturne: marti, joi, sambata (daca nu e pe zi)
Intalniri saptamanale (ca nu se pot numi lunare cele din fiecare sambata): sambata (ziua)

Am observat ca fiind si concediile, de multe ori ne strangem doar 3-4 maxim 5. Asta zic eu, si nu numai eu, se intampla pt ca cineva intreaba ... "azi ceva?" in fiecare zi. Prin urmare, luni merg 3, marti 4(altii fata de cei de luni), miercuri poate 20, joi iara 4, vineri maxim 5 si tot asa ... sambata iarasi pe apucate.

Daca de exemplu azi e luni si am chef, mai trag dupa mine inca 2-3 dar maine cand vor fi poate mai multi ... e posibil sa nu mai apara respectivii de luni.

Asa de anuntat se anunta multi dar nu vine nimeni. Cand nu se anunta doritori vin puhoi ... si tot asa.

Nu ar fi frumos sa ramana o chestie de-asta stabilita cu 1 loc sau 2 maxim?

E doar o propunere a unui doritor de a vedea cat mai multa lume la intalniri. :)

12 Iul 2009, 19:43

nu stiu daca e foarte utila chestia cu date fixe prestabilite pentru ca un exemplu bun ar fi faptul ca eu stiu ca e marti intalnire si ma prezint acolo cu draga inima dar nu e nimeni si ma prezint degeaba.daca se vorbeste inainte pe forum te intalnesti cu minim inca 2 persoane daca nu se anunta nimeni nu bati drumul degeaba. si plus de asta pe exemplul tau cei care au fost intr-o zi in care au fost doar cativa nu se mai prezinta a 2-a zi doar pe motiv ca au fost ieri.ci pur si simplu nu pot.saptamana asta am fost 3 care am aparut la toate intalnirile de seara.

totusi putem stabili zile clare si sa pastram topicul deschis si pentru bufnitele dintre noi care in celelate zile au chef de o gura de aer nocturn proaspat.

12 Iul 2009, 19:52

Au fost si seri in care s-au anuntat dar nu au aparut. Au fost si seri in care nu s-au anuntat dar au aparut. Au fost seri in care s-a vorbit telefonic si s-a mers in alte parti. Eu ma refeream macar asa orientativ ... pe principiul mai rarut ca-i mai dragut. :)

12 Iul 2009, 19:56

eu apar sigur in seara asta pe la 9:15 la fel si dragomir si tano

12 Iul 2009, 20:17

ma adaug si eu listei pt azi

13 Iul 2009, 08:51

EXCLUSIVIST grupul asta :D
:)
Răspunde