ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
21 Feb 2007, 11:54
Gaborii tot gabori proshti raman
21 Feb 2007, 11:56
Dar ala cu matizul, ce tupeu de ordinar.

!
22 Feb 2007, 20:19
Omul a vazut ca n-are nici o sansa a zis sa-mi faca o surpriza.Dar nu prea i-a iesit lui.Mai taziu am aflat ca omul cu matizul venea pe la curse si tot intreba de "ala cu oltcitul albastru":)).A scapat acum ptr ca am vandut masina:P
22 Feb 2007, 21:03
maine dimineata am d efacut o liniuta cu un astra nou cu motor de 1.9cdti 101 cai
am sanse sau nu?
e pe un plin
22 Feb 2007, 21:09
Conteaza mult soferul, eu zic ca il faci. TDCI-ul cred ca o sa accelereze mai frumos decat CDTI-ul
23 Feb 2007, 12:57
AMANT PT DISEARA DIMINEATA IN BACAU ERA JALE
23 Feb 2007, 13:00
chiar ma gandeam... oare a luat-o, d'aia nu spune nimic ?
23 Feb 2007, 22:29
Battle: Foca vs. Focus II 1.6 100cp (benzina) (adica domnu' Bkraptor)
Date: joi seara
Lenght: ~200m.
Result: Foca wins!
Conclusion: s-a promis revansa!
26 Feb 2007, 00:18
si eu m-am bagat la o liniuta ieri, in Baia Mare. contracantidatul era un VW Golf 1.9SDI 2004, dar echipata cu cauciuri de vara, a mea fiind cu cele de iarna. a avut loc la iesirea dinspre Satul Nou , pe langa Italsofa (cei de acolo (ddexter) stiu unde e). era clar dinainte cine va castiga, dar am facut-o ptr distractie!
daca mai faceti liniute prin brasov, ma bag si eu
26 Feb 2007, 01:32
$1 scrie:$2aca mai faceti liniute prin brasov, ma bag si eu

Ne-am intalnit in Poiana, iar apoi am coborat in Brasov. Am fost la Mol-ul de la iesire (pe langa Carefour) sa alimenteze, iar apoi am pelcat spre Predeal asa ca a fost totul spontan.
26 Feb 2007, 01:34
$1 scrie:$2b]Battle: Foca vs. Focus II 1.6 100cp (benzina) (adica domnu' Bkraptor)
Date: joi seara
Lenght: ~200m.
Result: Foca wins!
Conclusion: s-a promis revansa!
uiti sa mentionezi ca tu aveai cauciucuri de iarna iar eu de vara (afara fiind -1 grade), si ca am ratat complet startul
dar no problem, asteptam sa se incalzeasca putin, mergem pe A1 si facem rematch
26 Feb 2007, 08:39
da toxicristi, stiu zona e ideala pt liniute. Numai k mai sta si Garcea din cand in cand.
26 Feb 2007, 08:52
$1 scrie:$2uiti sa mentionezi ca tu aveai cauciucuri de iarna iar eu de vara (afara fiind -1 grade), si ca am ratat complet startul

dar no problem, asteptam sa se incalzeasca putin, mergem pe A1 si facem rematch

daca e complet uscat pe jos, chiar si la -1 grad celsius, cred ca cel cu anvelopele de vara e in avantaj

bafta la rematch

$1 scrie:$2a toxicristi, stiu zona e ideala pt liniute. Numai k mai sta si Garcea din cand in cand.
risti si castigi
26 Feb 2007, 09:12
am uitat sa ma laud
rezolvat pe domnu cu opelu ... scos linutele din cap
l-am laut si la revansa
asa ca am 2 plinuri de motorina asigurate
26 Feb 2007, 09:14
Felicitari!
26 Feb 2007, 15:21
eu mi-am scos singur liniutele din cap....
am pus-o pe nevasta-mea sa ma cronometreze pina la suta.
Rezultatul a fost .... naspa: 13 sec la suta.
Si asta pentru ca nu reuseam sa schimb mai repede in treapta superioara (sub 3000 rpm). In acest fel, cand schimbam treapta turatia era deja 2400-2500 si motorul nu se afla in plaja cea mai buna...
deci mai am de exersat.
Masina nu era foarte incarcata, am si roti mai mari (de iarna) dar nu asta e motivul....

si as putea sa mai adaug motorin euro3... dar tristul adevar e asta: soferul dom'le !
singura liniuta pe care am facut-o a fost cu un Vectra... pe care l-am luat cu f. putin, acu' vreun an... ?
26 Feb 2007, 15:27
da tu la cat schimbi cand faci liniute?
26 Feb 2007, 15:28
pai, in primul rand nu fac liniute.
in al doilea rand, acum cand mi-am incercat talentele, am schimbat in general pe la 3200 rpm.
26 Feb 2007, 15:45
Schimba la 4000 si o sa vezi diferenta...
26 Feb 2007, 16:04
3.800 - 4.200 si o sa simti ca ai o cu totul alta masina.
26 Feb 2007, 16:14
Mai, ma faceti sa ies pe strase... si mai fac o incercare...
dar intai sa schimb motorina si rotitele.
26 Feb 2007, 16:18
schimba sus pe la 3800 4000 si ssa vezi ce parfum de motor ai
02 Mar 2007, 15:34
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ara a divaga... poate ati vazut aseara imaginile terifiante cu accidentul de la MAMAIA...
recunosc ca si eu o mai calc, insa 200 ... e muult...
omului ii placeau fiarele, dar se pare ca acestea l-au omorat! Tankul ala..... Sunt curios celalalt cu ce masina era!
Dumnezeu sa-l ierte!
Eu nu am auzit de nici o masina insa mai caut informatii
Se pare ca era o singura masina impartita in n bucati , si nevesti i s-a parut ca a vazut doua arse dar eu nu am auzit nimic despre asta , mai sap
Cititi aici si va dati si voi cu parerea
http://www.telegrafonline.ro/1171836000 ... e_ani.htmlA gasit cineva pe net filmuletul facut de taximetrist sau nu o sa avem niciodata norocul sa il vedem?
Se pare ca nimeni nu se invata minte din greselile altora
Poate unii dintre voi ati auzit despre accidentul din Navodari , insa eu am fost la fata locului si ce va pot spune este ca viteza incepe sa faca cat mai multe victime
Era un Mondeo Mk2 , avea viteza (nu am vazut nici un airbag sarit presupun ca nici alea nu au mai avut timp sa reactioneze) a intrat intr-o depasire , a urmat derapajul deoarece pe jos era ud , si a intrat frontal intr-un picior de pod din beton si ca dimensiuni ( ca sa va dati seama ) putin mai mic decat latimea masinii.
Soferul mort pe loc , 2 fete in coma , doctori rezervati , iar a patra persoana care era in spate dreapta si-a pierdut memoria leziune craniana si posibil fracturi multiple la coaste .
Masina a intrat in piciorul podului cu partea stanga iar din ea a mai ramas portbagajul si usa spate dreapta
Deci morala:
Lasati liniutele si viteza pentru locurile unde puteti stapanii masina si mai ales in conditii meteo favorabile , asta mai depinde si de maturitatea de care dati dovada
http://www.telegrafonline.ro/1172786400 ... ctime.html
Alte comentarii date
02 Mar 2007, 17:02
pentru astea trebuia sa facem thread separat, ca ma intristeaza. imi pare rau pentru pasagerii masinilor implicate in ambele accidente, si pentru soferi da mai putin. preferam sa fie singuri cand faceau accident. nu ma deranjeaza cand unul se crede mai sofer decat e, cand e singur in masina. problema apare cand sunt mai multi ocupanti.
-----un moment de reculegere-----
Sper ca de la raliul care incepe azi la brasov sa lipseasca evenimentele neplacute.
acum nu mai am chef sa zic de liniuta mea cu un golf V TDI. pot sa zic totusi ca s-a desfarat ziua,in afara localitatii, pe un drum cu 4 benzi, slab circulat , uscat, aliniament perfect drept 4 km, fara intersectii sau poduri sau sensuri giratorii, cunoscut de mine (facut de cel putin 2 ori pe zi), singur in masina, cu centura pusa, farurile aprinse.
02 Mar 2007, 22:12
si presupun ca ai pierdut
03 Mar 2007, 00:09
Apropos de raliul Brasovului: azi (a trecut de 00:00) vin si eu sa privesc. Pe la 8 plec de acasa. Din pacate nu vin cu Foca, asa ca nu pot sa caut ceva brasoveni sa le-o prezint.
03 Mar 2007, 00:36
$1 scrie:$2i presupun ca ai pierdut
pun pariu ca ai dormi mai linistit daca ai stii ca am pierdut

nu, n-am pierdut, dar tot iti doresc somn usor

$1 scrie:$2propos de raliul Brasovului: azi (a trecut de 00:00) vin si eu sa privesc. Pe la 8 plec de acasa. Din pacate nu vin cu Foca, asa ca nu pot sa caut ceva brasoveni sa le-o prezint.
pai nu conteaza , ca si eu as vrea sa merg, dar nici eu nu pot cu focusul
poate ne intalnim pe acolo daca e. tre sa vad unde e maine, ca nu am dowloadat orarul competitiei.
03 Mar 2007, 12:59
esti rau toxi
chiar ma gandeam ca te face mai ales ca ai doar 90 de cai si el are 105 parca
03 Mar 2007, 13:09
Nu subestima TDDI-ul
03 Mar 2007, 13:18
15-20CP se mai compenseaza....daca e mai mult nu prea ai cum, decat daca ai noroc.
si nu sunt rau, eram doar rautacios