ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

13 Iul 2009, 17:11

Imi permiteti sa fac haz de necaz ? Oare daca aruncati cativa pestisori acolo.. nu iese un iaz frumos ? Asa stim si unde vom merge la peste :D

P.S. Sunt suparat ca nu am avut timp in aceste zile sa stau pe forum.. si nu am vazut ca am avut un sarbatorit... desi eu stiam ceva cu data de 18.07 ...
La Multi Ani initiatorului acestui topic, bibanul47 :)

13 Iul 2009, 17:48

Multumesc frumos sefu. :)
Cred ca stii bancul ala cu nebunii care sareau intr.o piscina goala si comentau ei ca daca sunt cuminti,a zis directorul spitalului ca le baga si apa. :))
Am impresia ca sunt pe aproape.
Referitor la data,pe 12 Iulie este ziua mea,dar unii administratori au avut treaba si nu au putut veni si din acest motiv si din semn de respect :)) ,am decalat festiviatea cu o saptamana,nu vreau sa.l pun "absent nemotivat",ca pe J.C.Van Damme. :))

13 Iul 2009, 18:54

la multi ani pt bibanu47!!!
sunt suparat ca un agarici ( a se citi un presedinte de ceva agentie regionala) tocmai mi-a lovit bara spate. nu e grav dar atitudinea a lasat de dorit (asa se intampla probabil atunci cand esti mare sef pe banii "prostimii" si mai conduci si un mercedes s500) si ... am depus o declaratie la politie in seara asta.

13 Iul 2009, 19:27

=D> =D> =D> La multi ani Mare sef!!! =D> =D> Multa sanatate, si m-as cam autoinvita si eu pe la alexandria sapt aceasta :D asta daca se poate ...

13 Iul 2009, 19:53

Multumesc tuturor si voua la fel.
Sa Vorbesc cu "administratia"sa vedem ce zice,poate ne intalnim sambata.
Te anunt eu.

Cred ca va mai dau o veste rea si un motiv de suparare. :-S
Astazi a trebuit sa plec cu masina pana undeva si nu am avut de lucru decat sa umblu in gentuta cu acte unde am constatat:

1.Pe data de 23 Iulie,imi expira asigurarea obligatorie. ~X(
2.Pe data de 20 Iulie,imi expira rovinieta. ~X( ~X( ~X(
3.Pe data de 10 Decembrie,imi expira permisul de conducere. ~X(

Acum doua luni decat am facum revizia la masina,impozitul la casa si masina,l.am platit,credeam ca gata am scapat. :-S

Deci verificati actele deoarece a trecut jumatatea anului si sa nu aveti probleme.

13 Iul 2009, 20:08

la multi ani si de la mine, bibane. multa sanatate si sa fii fericit.
<:-P <:-P <:-P

13 Iul 2009, 21:01

La multi ani nenea bibanu, sa fii sanatos si fericit :O)

13 Iul 2009, 22:49

Bai, aici e cafeneaua suparatilor, ia mutati-va dincolo cu fericirile :P

13 Iul 2009, 22:57

Sunt suparat. :-S

Putea si nea VIPER sa ma felicite daca tot a venit pe la noi,dar asta e ..... ;)

13 Iul 2009, 22:57

deh, printre suparari, gasim timp si de cate o aniversare, totusi: La Multi Ani, bibane si de la mine !

sunt suparat ca tot imi moare cate cineva din familie...maine tre' sa vin a doua oara in Bucuresti in acest an pentru o inmormantare... :(
sper sa se termine sirul... :-t

13 Iul 2009, 23:04

Multumesc Alen si sincere condoleante. :-S

15 Iul 2009, 10:11

Iar sunt suparat.

15 Iul 2009, 11:05

Sunt suparata, deoarece am auzit ca la 2 Mai, nu mai servesc decat apa plata cu lamaie. :(( =))

15 Iul 2009, 11:21

Eu nu sunt! :D

15 Iul 2009, 15:15

Sunt supărat că stau degeaba la servici trei ore, şi toată treaba va fi în ultimele trei ore când va fi nebunie... Niciodată nu mi-a plăcut să încep programul la servici cu o pauză... Mi se taie tot cheful!

16 Iul 2009, 16:47

Soacra-mea e nebuna de legat...Eu nu mai vorbesc cu ea si nici nu vreau sa o mai vad...

16 Iul 2009, 17:03

Prima propozitie e ontopic. A doua mai degraba la cealalta cafenea :D

16 Iul 2009, 17:17

$1 scrie:$2... Soacra-mea e nebuna de legat ...

eu spun sa-i arati un cartonas galben ... apoi sa incepi sa ascuti cutitele din casa .... 8-X 8-X 8-X

16 Iul 2009, 18:33

$1 scrie:$2oacra-mea e nebuna de legat...Eu nu mai vorbesc cu ea si nici nu vreau sa o mai vad...

Sper ca sotia ta sa nu intre pe aici pe forum(cum intra la altii),ca sa ai nefericita ocazie sa treci de la mancarica calda,la conserve. :-S
Ai si socru?
Ma gandesc ca poate din acest motiv face asa.

16 Iul 2009, 18:48

Dedicatie tuturor suparatilor!!! :((

16 Iul 2009, 19:31

=D> =D>
Bibane!!!!!
Ti-ai adus si lautari in cafenea??? ;)

16 Iul 2009, 20:07

$1 scrie:$2rima propozitie e ontopic. A doua mai degraba la cealalta cafenea :D

Ai experienta, nu? Invata-ma si pe mine ca in general reusesc sa ma inteleg cu oamenii normali si chiar cu cei putin plecati dar cu nebunii, nu stiu, nu-s psihiatru...
Si nici nu vrea sa mearga la psihiatru desi doamna mea e de acord ca trebuie dusa acolo neaparat (Gabi, mananc in continuare papica proaspata pentru ca si ea e de acord ca situatia e grava).
@Isotech: eu nu am prea multe stagii de comportament, adica, ori ne intelegem omeneste (si crede-ma ca-s antrenat sa intorc situatia pe toate partile si nu-mi pierd cumpatul la primul impuls), ori schimbam foaia...Am intrat practic intr-un soi de ofensiva-pasiva, daca simti ce vreau sa spun.

16 Iul 2009, 20:15

$1 scrie:$2D> =D>
Bibane!!!!!
Ti-ai adus si lautari in cafenea??? ;)

Sunt de la mariusm,fara numar fara numar,fara numar si de la nasu' 500 lei ca a venit pe podul vechi si n-a mancat ,n-a baut.

CLAUDIU,avem prea putine elemente,stati impreuna,te lovesti de ea zilnic,in ce momente o apuca criza?
Esti fericit totusi ca sotia e de partea ta,mai rare ocazii si ai de infruntat o singura persoana.
Daca ai impresia ca intrebarile deranjeaza,te rog sa nu raspunzi.

17 Iul 2009, 07:35

$1 scrie:$2@Isotech: eu nu am prea multe stagii de comportament, adica, ori ne intelegem omeneste (si crede-ma ca-s antrenat sa intorc situatia pe toate partile si nu-mi pierd cumpatul la primul impuls), ori schimbam foaia...Am intrat practic intr-un soi de ofensiva-pasiva, daca simti ce vreau sa spun.

claudiu ... NU exista o reteta predefinita pentru relatia sotie - socrii, totusi, acestia din urma cauta sa "fabuleze" si sa creeze avantaje pentru copilul lor ... nu stiu care este motivatia reala, dar o fac ... oricum ar fi, este bine sa stabilesti o "linie de demarcatie", in primul rind cu sotia si bineinteles si cu socrii ... iar in momentul cind se apropie de ea sa fie atentionati cu " ba frate, vezi, vezi, ca sari gardu' " fara prea multe discutii si explicatii

17 Iul 2009, 11:51

Sunt supărat că administraţia locală a umplut oraşul cu "ţâţe lipite de asfalt"! X(
A se citi limitatoare de viteză.
Foarte supărătoare de fapt nu este simpla lor exoistenţă, ci montarea a cât mai multor astfel de instrumente în locuri unde în mod normal ar trebui să accelerezi.
Poate diseară pun şi poze.

17 Iul 2009, 12:42

$1 scrie:$2esi eram pe plaja la rex (buricul buricului), am gasit mizerii pe plaja, erau tigani ce colindau cu o galeata veche de 20l de lavabil in care aveau porumb fiert " ia neamule, 3 lei porumbu'! ", in apa o gramada de pet-uri, dupa ce am facut putin scufundari si scoteam apa pe gura ca balenele de bucurie ca e apa asa buna, am iesit intre niste mici submarine plutitoare maro lasate grupat langa o geamandura. insa cireasa de pe tort au fost dragutii baieti de la paza, care mergeau in grupuri de 4, cu bastoanele scoase la intimidare, si se luau de toti cei prezenti pe plaja care nu erau cazati la hotel, sa iasa de pe plaja rex-ului ca e privata. cu unii vorbeau arogant, cu restul amenintator "hai ca va arunc in apa", "va mutam cu tot cu cearceaf" "va mananca", "chemam politia sa va dea amenda ca nu ai voie pe plaja privata". asta pana au ajuns langa noi, la o doamna pe la 45 care se tinea foarte bine, si cand s-a pus muierea cu gura pe ei, cred ca era avocata sau ceva de genul, 4 haidamaci nu o mai opreau. ii jignea finut pe aia, nu prea se prindeau baietii rasi in cap si cu ochelari negri, li se fleoscaisera si bastoanele de cauciuc in mana, tot insistau ca toate lumea trebuie sa plece de pe plaja hotelului. ca idee, plaja nu e proprietate privata, ci e doar administrata de hotel, nu au voie sa restrictioneze accesul pe plaja nimanui atata timp cat nu se aseaza pe sezlongurile lor, si cel mai important lucru: nu era scris nicaieri ca e plaja privata, nu era anuntat acest fapt in niciun loc, deci nu se stie daca e adevarat ca nu au voie decat clientii rex-ului sau era doar o manevra de intimidare ca era vreun smecher pe acolo.
oricum, faza de toata jena, dar doamna respectiva ne-a uns pe suflet.
data viitoare nu le mai calcam pe plaja, vrem sa nu ne strice seara vreun bataus analfabet si stirb .

nu am uitat de acest eveniment si am trimis asa, de curiozitate un e-mail la directia apele romana - dobrogea litoral, sa vad daca intr-adevar plaja rex este privata, rezervata doar clientilor hotelului.
raspunsul lor "ei administreaza plaja in sezonul de vara, insa liberul acces pe plaja este de competenta autoritatii nationale pentru turism", deci nimic clar.
am dat insa e-mail si la tanti nuti la minister, sa vad si de acolo ce raspuns primesc.

daca nu va intereseaza desfasurarea acestei mini-anchete, va rog scrieti-mi sa nu mai prezint si raspunsul ministerului. ma gandeam ca totusi sunt informatii pe care unii dintre voi le veti folosi daca veniti in mamaia anul asta.

17 Iul 2009, 13:00

da-i bataie in continuare si adu-ne informatii proaspete! :)

17 Iul 2009, 13:02

ÅŸi uite aÅŸa au aruncat pisica...
să ne ţii la curent.

17 Iul 2009, 13:12

sunt suparat ca mai am de stat 4ore jumatate la munca si imi pica ochii in gura de somn..si mai sunt suparat ca mai am o saptamana pana la concediu :((

17 Iul 2009, 17:36

Toata lumea pleaca in concediu....
Sa ma supar, sa nu ma supar???!!! Aceasta-i intrebarea!
Răspunde