Auzi Vali,hai sa stabilim un lucru si o fac pe fata intregului forum,nu am nimic de ascuns.
Sa stii ca tot ceea ce am facut si fac in continuare,nu a fost altceva decat sa incerc sa tin moralul acestui forum sus,dar in unele cazuri am fost inteles gresit,dar nu are importanta,important este sa fim cu totii,pe cat se poate si sa ne simtim bine,indiferent ca suntem pe forum sau la intalniri,gratare,bere sau alte chestii.Adevarul este ca de multe ori am deranjat moderatorii si pe acesta cale le cer scuze,dar ma repet,nu am incercat sa fac altceva decat ceea ce am mentionat mai sus.
Ei au perfecta dreptate ca mai sarim calul si nu ca as vrea sa.i iau in brate dar au o datorie care trebuie indeplinita,indiferent ca ne convine sau nu,mai ales avand in vedere considerentul ca o fac fara a avea ceva beneficii si nu as vrea sa fiu in locul lor,ca atunci cand vin de la servici,in loc sa.mi vad de familie si alte lucruri normale,sa stau sa verific forumul si sa vad ce zice fiecare.
Deci revin la idee,nu am facut altceva decat sa incerc sa mai descretesc fruntile colegilor care sunt destul de ridate de necazurile si neajunsurile zilnice.
Va cer scuze tuturor care v.am deranjat prin glumele mele,dar stati linistiti ca nu sau incheiat.