Rugaminte
De vreo saptamana primesc in fiecare zi sms.uri cu mesajul "sunama"(citez).
Dupa vreo 3 asemenea mesaje,am sunat de curiozitate sa vad cine este si a raspuns o voce care vorbeste stricat si se pare ca e o persoana de etnie rroma care sustine la misto ca de fapt eu il sun si ma tot intreaba ce numar am,ceea ce inseamna ca trimite la mai multa lume,asemenea mesaje.
Va rog mult de tot care aveti minute in retea pe Cosmote,sunati.l cu identitate ascunsa si sa.i facem ceva urari de bine,poate pana la urma se satura si se potoleste.
Are 0765545415 dar folositi diez 31 diez,pentru a suna cu numar ascuns.
Multumesc anticipat.
Dupa vreo 3 asemenea mesaje,am sunat de curiozitate sa vad cine este si a raspuns o voce care vorbeste stricat si se pare ca e o persoana de etnie rroma care sustine la misto ca de fapt eu il sun si ma tot intreaba ce numar am,ceea ce inseamna ca trimite la mai multa lume,asemenea mesaje.
Va rog mult de tot care aveti minute in retea pe Cosmote,sunati.l cu identitate ascunsa si sa.i facem ceva urari de bine,poate pana la urma se satura si se potoleste.
Are 0765545415 dar folositi diez 31 diez,pentru a suna cu numar ascuns.
Multumesc anticipat.
Ultima oară modificat de toxicristi pe 15 Iul 2009, 22:16, modificat 1 dată în total.
Motiv: mutat la Discutii libere/forum
Motiv: mutat la Discutii libere/forum
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
-
bibanu47 - Director Tehnic
- Maşina: Einstein Sedan Facelift 2014
- VIN: IMEDIATCASATEAJUT