ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Rugaminte

15 Iul 2009, 21:06

De vreo saptamana primesc in fiecare zi sms.uri cu mesajul "sunama"(citez).
Dupa vreo 3 asemenea mesaje,am sunat de curiozitate sa vad cine este si a raspuns o voce care vorbeste stricat si se pare ca e o persoana de etnie rroma care sustine la misto ca de fapt eu il sun si ma tot intreaba ce numar am,ceea ce inseamna ca trimite la mai multa lume,asemenea mesaje.
Va rog mult de tot care aveti minute in retea pe Cosmote,sunati.l cu identitate ascunsa si sa.i facem ceva urari de bine,poate pana la urma se satura si se potoleste.

Are 0765545415 dar folositi diez 31 diez,pentru a suna cu numar ascuns.

Multumesc anticipat.
Ultima oară modificat de toxicristi pe 15 Iul 2009, 22:16, modificat 1 dată în total.
Motiv: mutat la Discutii libere/forum

Re: Rugaminte

15 Iul 2009, 21:14

Nu e asta solutia, ar insemna sa-i incarcam noi cartela ciorumbelului...
Fa reclamatie la Cosmote sa-l linisteasca ei sau trimite-i un mesaj in care precizezi ca lucrezi la STS si ai dat numarul in urmarire, stii pe care celula e telefonul in orice moment si ca in 5 minute esti cu duba la poarta lui...

15 Iul 2009, 22:39

De obicei ori reclamatie la provider, ori "Ignore" (ii dai senzatia ca trimite mesaje la o cartela nefolosita)...
La fel se poate proceda si la mail-urile de tip spam.

15 Iul 2009, 22:45

Google ? http://www.google.ro/search?hl=en&q=0765545415&aq=f&oq=
Se pare ca a avut ceva masini de vanzare ... e din prahova .. mai are un nr. de tel: 0769138834 .. si are adresa de e-mail: ingerul_tigancilor@yahoo.com .. la fel si ID-ul de YM .. dar nu recomand sa-l contactati astfel :P

Nu are rost sa-l mai sunati .. ii incarcati cartela.

16 Iul 2009, 00:52

Cand am zis eu ca moderatorul DGAlexandru lucreaza la SRI,nu ma crezut nimeni. =))
Acum vorbind serios,la ultimele sms.uri nu mai apare nr. lui la detalii,doar data.

16 Iul 2009, 11:09

Pt cei care aveti cosmote .... si aveti mesaje cacalauuuuuuuuu... trimiteti fiecare la o anume ora 10 mesaje fiecare ... 20, 30 persoane sa faca asta, si urari de bine ...toate o data si i se va blica telefonul ... asa iam facut unui coleg ...urmare el a spart telefonul...:)

16 Iul 2009, 11:58

http://hi5.com/friend/p409292548--inger ... ilor--html

are 14 ani

16 Iul 2009, 12:50

La telefon raspunde o voce matura nu pare a fi un putoi de 14 ani,e profilul fals,nu vindea el masini pe 4 Tuning la varsta asta.

16 Iul 2009, 13:08

O fi facut si el poze prin parcare si face anunt de vanzare cu pozele,astfel lumea il suna incarcandu-i cartela.Cand e vorba de viclesuguri nimeni nu-i intrece pe tigani,te miri ce le fata mintea. :-&

16 Iul 2009, 13:09

sunt multi care pun fel de fel de anunturi pe site-uri si chiar in ziare ca sa isi incarce cartelele...

16 Iul 2009, 13:11

$1 scrie:$2a telefon raspunde o voce matura nu pare a fi un putoi de 14 ani,e profilul fals,nu vindea el masini pe 4 Tuning la varsta asta.

Pai astia se insoara la 8, au copii la 9, la 14 ani e "trecut" prin multe...

16 Iul 2009, 13:13

Totusi nu inteleg cum poate trimite sms.uri fara ca sa mai apara nr. de tel.?

16 Iul 2009, 13:21

merge sa le trimiti cu numar ascuns, dar nu stiu ce formezi inaintea numelui.

16 Iul 2009, 13:21

Exista o optiune la Orange, ceva CU *R# la inceputul mesajului. Nu mai stiu exact caracterele.

16 Iul 2009, 14:25

era cu *ri#, dar nu mai merge. a fost restrictionat.
pe de alta parte, la Cosmote stiu ca nu primesti credit daca esti sunat...

16 Iul 2009, 18:45

Da si eu stiu la fel,la Vodafone se intamla acest lucru,daca esti sunat.
Răspunde