ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

16 Iul 2009, 14:37

Un focus2 albastru inchis sau negru la semaforul dinspre rahova de la piata regina maria, a iesit de pe strada cu omv-ul si a facut dreapta in rond. Nu am apucat sa vad numarul era ceva cu B- ?? - Y...
Eu mergeam inainte si i-am dat doua claxoane cand am trecut pe langa el/ea dar nu cred ca m-a vazut.

Am inceput sa vad ceva masini sticker-uite insa nimeni nu recunoaste nimic :D
Nu mai mentionez mondeo-ul de pe petre ispirescu, cel cu ceva portocaliu pe el, il vad zilnic cand ma intorc de la munca.

16 Iul 2009, 14:48

Eu eram cu B-72-yrj și nu te-am văzut :)

16 Iul 2009, 15:05

Eram a doua masina din spatele tau, cand s-a pus verde am trecut pe linia de tramvai pentru ca erau mai multi care faceau dreapta.

16 Iul 2009, 15:12

Am înțeles.

N-am fost pe fază. Rămăsesem cu gândul la "doreii" de lângă omv care asfaltau niște găuri cu un bobcat și am trecut prin asfaltul lor proaspăt pus și mă înjurau de zor(nesemnalizat nimic).

16 Iul 2009, 17:25

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ntonio74, octavm cu parents car si darian. eram pe partea opusa a caii victoriei, degizat intr-un GTI cu soferita. salutare! aveti si intalniri exclusiviste >= 150 cai :))

ce ochi de vultur ai :)) ne-am strans 2 fiesta st , 2 focus st , un megane rs , o type r , un opel gtc , un focus jeans ....la o sueta de seara :) , data viitoare sa trimiti soferita sa o cunoastem si noi =))

v-am vazut si eu :D

16 Iul 2009, 21:44

pe allen dar eu spun unde, el pe trecerea de pietoni eu in dreapta:) la volan sotia

pe mctano ..13 septembrie, eu cautam o banca el isi incepea programul la o banca

16 Iul 2009, 22:34

$1 scrie:$2e allen dar eu spun unde, el pe trecerea de pietoni eu in dreapta:) la volan sotia

asa e, io te-am recunoscut, pareai extrem de sictirit si probabil nu stiai de unde sa ma iei :D

17 Iul 2009, 05:35

nu

eram extrem de obosit, mi-am dat seama ca esti tu dar nu stiam daca ma vezi sau nu

18 Iul 2009, 11:57

ieri pe 13 septembrie parcat vis-a-vis de mariot - ford fiesta tango red cu nr leasing - adicristea?
Seara la real berceni - o fiesta cu nlb sau nbl la nr.

18 Iul 2009, 12:11

$1 scrie:$2eekend-ul trecut am fost in inspectie pe la Mamaia :D
Recunoastetzi personajele ? ;)
sambata 11.07.2009
mare - 10-13 iulie 048.jpg

duminica 12.07.2009 Mamaia prin zona hotelului Meridian
mare - 10-13 iulie 067.jpg

in mondeo verde FBI este raj kapur, coforumist activ din constanta :)

18 Iul 2009, 12:15

B xx MTZ azi pe la 9-30 la Pta Muncii si B xx EGC parcat aproape zilnic pe trotuar pe REGINA MARIA, in fata unei gradinite.

18 Iul 2009, 19:15

B- 84(cred) -AEH fiesta neagra la intersectia Nerva Traian cu Octavian Goga a luat-o inspre bulevardul Unirii. Eu veneam din pasajul Marasesti si am facut stanga dupa el insa nu am reusit sa il mai prind, a facut stanga spre Unirii iar eu am mers inainte pe Traian.
Am mai vazut si un C-max pe Calea Serban Voda parcat pe langa Adesgo, nu am retinut numarul insa ca semn particular am remarcat sticker-ul cam uzat :D.

18 Iul 2009, 19:20

Ieri seara pe la unirii un fusion albastru cu nr de GL, mergand spre vest. eram nitel mai in spate stanga, dar la un moment dat l-am pierdut de tot caci banda lui s-a miscat mai repede.

18 Iul 2009, 19:25

joi pe la pranz, focus rosu in 3 usi, 96-FFT parcat pe soseaua chitilei ...

18 Iul 2009, 19:28

nu trisa :D

18 Iul 2009, 19:34

Adispan'ul are un super simt de observatie =)) Nu inteleg de ce nu scrie si mai des in topic, cel putin doua posturi pe zi :)) dimineata si seara se tot intilneste cu masina respectiva

18 Iul 2009, 19:35

$1 scrie:$2eri seara pe la unirii un fusion albastru cu nr de GL, mergand spre vest. eram nitel mai in spate stanga, dar la un moment dat l-am pierdut de tot caci banda lui s-a miscat mai repede.

Cred ca e Tyby a lui sigur e albastra si are numar de GL, dar tin minte ca parca nu avea sticker. Uite o poza Imagine

18 Iul 2009, 21:44

vazut azi un focus albastru, pe soseaua virtutii, a facut dreapta spre splai. avea BZ-xx-BGG sau ceva de genul...

19 Iul 2009, 05:49

nu trisez mah ... n-am mai vazut FFT-ul de 2 saptamani ... :(

19 Iul 2009, 15:52

kristy_brasov, duminica 12.07.2009 Mamaia prin zona hotelului Meridian, eu eram, Mondeo verde.
Martini ;)

19 Iul 2009, 16:22

$1 scrie:$2risty_brasov, duminica 12.07.2009 Mamaia prin zona hotelului Meridian, eu eram, Mondeo verde.
Martini ;)

da da ... frumusel mondeo !!!!
am dat un pic de talpa dupa tine sa-ti fac poza :D

19 Iul 2009, 16:44

Radu_v8 sambata dimineata la Rompetrol Virtutii. Amandoi alimentam pentru iesirea din caldurile Bucurestiului :D . Am schimbat doua vorbe si-am plecat. Apropos, n-aveau rucsaci la promotie :( .

19 Iul 2009, 17:06

In Ploiesti, pe str. Democratiei, Fiesta PH-10-JPM .
Salutam pe aceasta cale colegii din Ploiesti... !
Care te recunosti ?...

Sa nu uit...joi spre seara pe la Minis claxonat si salutat pe sharkman (cred...) in al sau Mondeo B-40-KEL.
Salutari si aici !

19 Iul 2009, 22:41

am vazut pe Bogdan R (B 15 RBA) la intersectie la Morarilor pe la 22h40... vezi ca ai becul de pozitie stanga spate ars :P

19 Iul 2009, 22:53

aaa tu erai cel care asteptai singurel la semafor la morarilor ? Becu de pozitie de pe spate :-/ sigur nu era de la numar ca alea sunt in general cele care nu functioneaza (ca asa e cu ledurile) , oricum o sa verific . Salut !

19 Iul 2009, 23:05

da, am remarcat mai intai jantele, si apoi mi s-a parut cunoscut numarul :P
unul din becurile rosii de pozitie, aveai doar unul singur aprins, eu asa am vazut :-??

20 Iul 2009, 00:41

$1 scrie:$2n Ploiesti, pe str. Democratiei, Fiesta PH-10-JPM .
Salutam pe aceasta cale colegii din Ploiesti... !
Care te recunosti ?...

Sa nu uit...joi spre seara pe la Minis claxonat si salutat pe sharkman (cred...) in al sau Mondeo B-40-KEL.
Salutari si aici !

p Fiesta,masina nemuritoare:) a ajuns cu succes la 200k km si inca mai merge cu toate piesele originale,un miracol ptr mine masina aia.

20 Iul 2009, 01:31

focusul lui Almanahe parcat pe soseaua dintre timpuri noi si fostul bloc Conex. Aaa si o Fazda 2 (cu sticker) parcata tot acolo.

20 Iul 2009, 07:35

$1 scrie:$2eri pe 13 septembrie parcat vis-a-vis de mariot - ford fiesta tango red cu nr leasing - adicristea?

Da, eu eram, ma desfasuram la piscina :)).

20 Iul 2009, 10:54

GJ-26-Cri focus negru sau sea grey sambata pe Spai. El venit din spate, ma salutat primul faruri si claxon. Eu raspuns faruri si avarii. El luat catre Eroilor eu catre academia Militara.
Răspunde