le-am luat la oferta ca sa zic asa.
nu am dat bani pe ele, le luam la "second" de la sora mea care are o fetita de 2 ani si ceva; ei nu le mai foloseau, si vroiau sa le duca la tara undeva. oferta a fost: le luati acum pe gratis, ori le trimitem si "sante! santal!" ; asa ca decat sa dam zeci de milioane pe ele peste 3 luni, mai bine le tinem aici si le stergem de praf. mai economisim o gramada de bani.
o sa luam cu ambele brate tot ce primim, ca oricum costa mult si le folosesti doar cateva luni...
legat de materiale: stiu ca exista tipul asta foarte usor, insa as dori sa inventez ori altele mai ieftine, ori o metoda sa le scad preturile. (in visele mele...)
termenul la noi ar fi 6 octombrie, ultima data asa ne-a spus. am facut si morfofetala 220 ron, fara 3d/4d. programare cu 3 saptamani inainte. in rest la controlul lunar la obstretician 80 consultatie, 80 echo = 160.
elevit in jur de 50 pe luna, medic de familie atentii mici.
haine mai largi pentru sotie, incaltaminte mai lejera, niste produse medicale elastice pentru gravide ... cam 200 pe luna.
de varuit si noi am varuit si am scos absolut tot din sufragerie care va deveni camera copilului (stam in apart de 2 camere); acum nu mai avem bani sa cumparam nici canapea, nici covor, dar ma bucur ca am scapat de alea vechi ce retineau praf si oricum erau trecute. cu timpul sper sa mobilam si aici, dar important e ca am realizat igienizarea.
am carat mai multe obiecte, ce e ala landou?

adica nu stiu daca am sau nu. noi nu vrem sa punem copilul in dormitorul nostru, vrem sa doarma singur de la inceput.
v-ati apucat sa cititi vreo carte ceva legata de subiect?