Ce usor cand ai google in fata sa stapanesti legea....
Cat despre examenul auto sunt cu totul de acord sa fie inasprit,traseu de zi,de noapte,poligon, si as mai veni cu o "idee"

ar fi bine sa cheme,aleator,pe cei care au permis,dupa 6 luni, un an, oricat, sa sustina examenul, scris si practic....Doamne cati ar lasa permisele la politie....e plin pe sosele de oameni care au luat permissul pe naspa, sunt atatia soferi care cu toate ca au permisul pe bune, habar n-au sa conduca, pune-i p-astia la jaloane,la poligon...sa vezi ca te apuca rasul....asta e o utopie, dar ce bine daca s-ar realiza! Politia,decat sa stea la panda dupa garduri cu radarul, mai bine ne-ar opri si ne-ar arata cateva semne de circulatie sau ne-ar intreba cateva reguli esentiale dpdv rutier....sa vezi atunci surprize!!! Intreaba-l p-ala care mi-a virat brusc in fata ce trebuie sa faca atunci cand intentioneaza sa schimbe directia de mers...iti va raspunde ca trebuie sa te asiguri din fata doar, sa dai semnal si sa tragi tare de volan stanga.....si multi ca el!
Poze am de la locul accidentului, dar am poze facute masinilor, avariilor, n-am putut sa fac poza cu masinile imediat dupa accident pt ca in 30secunde deja am scos masinile pe stanga pentru a trece celelalte. Dar se vad avariile, masina Skoda lovita in LATERAL STANGA SPATE si a mea in bot, in fata......Expertiza nu se mai poate face decat una pasiva,adica sa constate la fata locului,daca era interzisa sau nu depasirea,daca era sau nu intersectie etc. Expertiza se realizeaza imediat dupa accident in cazul tamponarilor care au ca rezultat victime(nu neaparat decese), atunci,doar atunci,se deplaseaza politia la fata locului,masoara,pozeaza,frane,semna,distante s.a.m.d. Daca la o tamponare fara victime suni la politie imediat, cel putin in Bucuresti asa e,iti va spune centralista sa mergi la cea mai apropiata sectie care poate constata accidentul,nici ea nu stie unde daca o intrebi in functie de locul unde te afli.