Cu casco am rezolvat simplu. Aveam mici zgarieturi pe o mare parte din caroserie,
[... astfel de lucruri mai bine le povestesti in familie, nu pe forum public, noi nu incurajam asta; vezi punctul l din regulament...] Am la Tiriac casco si acolo nu comenteaza nimic. Constatatorul era un baiat pe la 26 ani care venise la munca cu un Lamborghini pe care l-a si ambalat putin ca sa ne arate noua si colegilor cum face

. A recunoscut ca nu este al sau si ca masina personala este un Audi A8 W12. Super de treaba tipul, glumet, ne vorbea despre supercaruri si cum prietenii lui si-au vandut masinile porsche 911 pentru ca se plictisisera sa mearga 200 km cu un plin.
Despre masina, la un moment dat zicea... "zgarietura asta ai uitat sa mi-o arati" facea poze la greu peste tot. Scapasem o aripa curata si zice "cum a scapat o aripa asta neatinsa?" ii face poza si o trece pe constatare desi nu a vea nimic.
Am declarat ca am gasit-o in parcare asa si ca nu cunosc autorul. Am mers direct la asigurari si nu am mai trecut pe la politie. Parbrizul era ciobit in 2 locuri. Nici nu l-a interesat in cate. A zis ca o ciobitura e suficienta pentru inlocuire.
Sunt adeptul aspectului "curat", fara prea multe briz-brizuri pe masina. De asta am ales sa imi si vopsesc bandourile si manerele. Hayonul arata bine acum fara scrisul fiesta si abtipildul club ford. stiu ca o sa dati cu pietre in mine dar cand imi pun numerele cred ca o sa renunt si la suporti. Ii invidiez pe cei din Marea Britanie care nu folosesc suporti si care chiar pot renunta la numarul de pe fata. Daca imi mai pun abtipild il lipesc pe luneta pentru ca raman urme pe vopsea care nu mai ies (a se vedea poza 2).
Dupa ce spal masina voi pune si poze. Momentan nu am voie. Am inteles ca dupa polish trebuie sa o las 3-4 zile.

din pacate urasc orasul asta in care se construieste nebun si nu se face curat. Pe soseaua pipera aseara mergand incet din rotile masinii din fata a sarit o piatra. S-a auzit foarte incet dar cand m-am uitat la capota am vazut ca deja vopseaua este presata intr-un loc. Nu a sarit vopseaua si nici nu se observa decat daca lipesti fata de masina, dar ma oftic.. asta e..