ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

20 Iul 2009, 15:02

Păi de aia se cheamă bandă de urgenţă, că unii "are urgenţe şi ei nu poate să aştepte"...

20 Iul 2009, 20:31

Azi la ora 16 eram parcat pe dreapta , cit se poate de corespunzator . Locatia , pe strada Pucheni in dreptul pietii Rahova .Cind sa ma dau jos din masina , pina sa deschid usa , vad cum trece un Logan , razant pe linga masina mea , in frina si cu rotile patinind ....in spate lui aceiasi faza un BMW...In fine pina la urma s-au oprit , adica Loganul a reusit sa se opreasca iar BMW-ul in el . Totul milimetric pe linga mine .... Atunci am realizat ca ce parea ud pe jos era de fapt o pata de ulei imensa , lunga de peste 100m si lata cit strada . In fine , dupa ce am mutat masina , am sunat la 112 ( niste dusi cu pluta ...) . Dupa circa 2 min a venit politia , a blocat strada si atit . La ora 20 strada era blocata cu benzi < atentie pompierii > dar inca nu se ocupau sa neutralizeze uleiul .
Problema este de ce pina sa sun eu 112 nimeni nu si-a scos celularul (!) sa sune ...Folosesc telefonul doar la ascultat manele ????
Dupa cum spuneam in alta parte , zilnic ne confruntam cu tot felul de evenimente. In afara faptului ca am fost la un pas de infarct , singura paguba , masina stropita de ulei , nu de la rotile mele ci de la cei care derapau ......
Si iarasi , de ce comentez asa ceva ???? acum un an am avut un accident tot cu o pata de ulei .....

20 Iul 2009, 21:32

De unde dracu' era atit ulei pe jos, au schimbat uleiul la motoarele de pe Quinn Mary 2 tocmai in Rahova?!

20 Iul 2009, 22:03

$1 scrie:$2e unde dracu' era atit ulei pe jos, au schimbat uleiul la motoarele de pe Quinn Mary 2 tocmai in Rahova?!

Asta ne intrebam si noi ... Unii spuneau ca a trecut un tractor . Ce tractor , ce avea dupa el ????? Cert este ca la cum arata strada era peste cantitatea de ulei din motor , probabil transporta ceva ...

21 Iul 2009, 15:42

l-am vazut, l-am vazut....frumos exemplarul...
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00820.JPG
STI...

21 Iul 2009, 16:01

uitati ce animal am mai prins in trafic! cat de tupeist si infatuat trebuie sa fi pentru a iti acoperi numarul de inmatriculare? si daca avea un q7 alb ziceam ca e dintre "aia", dar cu supernova...
am mers in spatele lui cativa km prin oras, si binenteles, niciun politist!
daca trimit poza asta la politie oare ii vor face ceva? sau nu se deranjeaza nimeni doar pentru o poza din trafic...
FiÅŸiere ataÅŸate
smecher.jpg

21 Iul 2009, 17:12

si cum il vor depista? :S

21 Iul 2009, 20:27

De ce va mai chinuiti sa intrebati ceva de politie....(incompetenta e la ea acasa).
Azi am vazut o masina de politie cu geamuri negre pe spate+geamuri laterale spate....in care erau 2 politisti (la un moment dat soferul se uita dupa o tipa pe strada...si a claxonat-o...ca deh...doar e si el "baeat").
FiÅŸiere ataÅŸate
Folie neagra politie.jpg

21 Iul 2009, 20:40

eu vad tot mai des logan de politie cu numere de MAI conduse de indivizi imbracati in civil.

21 Iul 2009, 20:42

undercover ;)
si la politia de frontiera, pe salupe si vedete, tot in civil i-am vazut :-??

21 Iul 2009, 20:51

nu le-au mai dat bani de uniforme. :))

21 Iul 2009, 21:11

pai undercover undercover....dar in masina marcata??

21 Iul 2009, 21:59

Da si eu am vazut/luat radar in Valcea. Albastru inchis si cu folie neagra pe geamuri. Fara nici un fel de insemne pe el. E la moda acum.

26 Iul 2009, 14:07

vazute prin trafic..
Fotografii-0074.jpg
Fotografii-0075.jpg
FiÅŸiere ataÅŸate
Fotografii-0048.jpg

26 Iul 2009, 16:28

si inca doua, una din trafic, una dintr-un wc :D :D

Fotografii-0021.jpg
FiÅŸiere ataÅŸate
Fotografii-0090.jpg

26 Iul 2009, 19:59

twingo ala e masina unei verisoare de ale mele =))

26 Iul 2009, 20:10

Pai zi mai departe: varsta, stare civila, dimensiuni, tot :)).

26 Iul 2009, 20:58

24 ani... casatorita :P

26 Iul 2009, 21:04

Multi inainte si Casa de piatra! :))

Edit: pun imediat o poza cu noua Fiesta cu kit de ST... cred :). Baietii din CJ pot aduce poze mult mai bune, aparatul meu nu e f performant.

Adaugat poza.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSCN1539_.jpg

26 Iul 2009, 21:16

Parcat regulamentar la Metro Berceni azi dupa amiaza.
Culoarea e bestiala!!!
FiÅŸiere ataÅŸate
P1250098.JPG

27 Iul 2009, 07:56

Un nou trend in amenajari exterioare?! :-?? Locatie: Podu Turcului, Bacau
FiÅŸiere ataÅŸate
P1080326.jpg
P1080325.jpg
P1080324.jpg
P1080323.jpg

27 Iul 2009, 08:19

uite ca a si tunat-o...are geamuri fumurii =))

27 Iul 2009, 19:29

Reclama e sufletul comertului:
http://www.acr.ro/
In Calarasi nu mai exista sediu ACR!
Iata cum arata un sediu ACR din tara, devenit depozit de fier vechi. RUSINE ACR!!!
FiÅŸiere ataÅŸate
ACR OTELU ROSU 6.JPG
ACR OTELU ROSU 5.JPG
ACR OTELU ROSU 4.JPG
ACR OTELU ROSU 3.JPG
ACR OTELU ROSU 2.JPG
ACR OTELU ROSU 1.JPG

27 Iul 2009, 19:53

$1 scrie:$2azute prin trafic..

Masina este o Pobeda si se pare ca este copiata de rusi dupa Opel Capitan model '39....
FiÅŸiere ataÅŸate
Pobeda.jpg
opel kapitan 1939.JPG

27 Iul 2009, 20:21

era una asemanatoare (daca nu chiar identica) facuta de polonezi, se chema chiar WARSZAWA (Varsovia) si daca-mi mai aduc bine aminte, existau cel putin 2 variante, sedan si break
ba parca-mi aduc aminte si de un fel de hatchback, cu un spate foarte curbat/ciudat si o luneta minuscula

27 Iul 2009, 20:50

mai este pe forum o masina asemantoare pe undeva la cele mai urate masini din lume...

27 Iul 2009, 21:16

astea seamana cu masinile gangsterilor din anii '30

poate imi gasesc si eu una vreodata, sa o reconditionez

27 Iul 2009, 22:07

Ce usor este sa spui " urita " , " proasta " ....
Da ! de urita ce era a fost preluata si de VOLVO ! Asta poate va spune ceva !
FiÅŸiere ataÅŸate
volvo.jpg

27 Iul 2009, 23:31

$1 scrie:$2n Calarasi nu mai exista sediu ACR!
Iata cum arata un sediu ACR din tara, devenit depozit de fier vechi. RUSINE ACR!!!

Marius fii cuminte,e bine ca totusi cladirea mai este utilizabila,dar in Alexandria au furat porti,usi si acoperis,e devastat.
Asta inseamna la romani democratie,jaf incepand de la parlament pana la gunoier.

Daca as fi mers la primarie sa inchriez acolo deoarece era toata dotarea unui atelier in toata regula,sunt sigur ca spuneau ca nu se poate.
Cand stau si ma gandesc cum arata aceasta cladire in 1985 cand lucram acolo,imi vine sa plang,dar mai bine as plange ca boul ca am mai si participat la revolutie,ca sa ma reguleze acum Boc,in toate pozitiile.

28 Iul 2009, 09:16

Ramaneti la subiect !
Răspunde