...... o astept de 1 an..... sa detaliez sa nu cumva sa credeti ca am facut comanda acum un an; e nici chiar asa !

asa k o sa fac putina istorie legata de aceasta masina si cum m-am decis eu asupra ei

da, a inceput cam acum 1 an cand am vazut-o prima data pe un site parca; fusese prezentata la un auto show, era o poza cu o fiesta in 3 usi vazuta din lateral intr-un verde fosforecent; nu culoarea m-a impresionat ci forma masinii, mai ales vazuta din lateral, iar dupa ce am vazut si interiorul..... e posibil sa fie interiorul care imi place cel mai mult dintre toate masinile pe care le-am vazut pana acuma; nu vorbesc de conceptul verve care aparuse cu ceva vreme inainte pentru ca un concept nu e masina cum va iesi in productia de serie si.... oricum nu-l remarcasem
pe urma incet incet au aparut alte informatii despre ea, mai multe poze mai multe date; pe 1 Octombrie a fost lansata in Europa..... eu deja eram hotarat

pana la sfarsitul anului au aparut informatii si despre versiunea sport (sau zetec s cum e pe la englezi) si, cel mai important, am realizat ca o sa fiu capabil prin primavara sa mi-o si permit
a urmat o lunga asteptare pana astia de la ford romania au lansat-o, motivul fiind evident: mai avea multe fieste pe stoc din vechea generatie si nu mai reuseau sa le vanda; inca din Ianuarie am comunicat cu ei pe mail si am obtinut lista de preturi si lista cu versiunile si optionalele pentru comanda, dar.....
dabia in Martie au lansat-o si ei; inca cu cateva zile inainte de lansare eu eram la usa lor

; a urmat pe urma un contract semnat cu unul din dealerii din Buc, care dupa cateva zile a fost anulat pe motiv ca "nu se pot face comenzi momentan"

stiu, suna de parca suntem acu mai bine de 20 ani cand trebuia sa stii pe cineva la alimentara ca sa poti sa iei niste banane sau un salam de sibiu sau.... mai stiu eu ce; va vine sa credeti sau nu a fost si cazul meu; intradevar comenzile erau sistate (cel putin in Martie cand am facut eu comanda, acuma nu mai stiu cum e), noroc ca...... am avut o "sfanta pila"..... si mai mult nu zic

...... deci eu astept masinuta asta de pe 18 Martie cand am semnat contractul; pe 30 Iunie a iesit din fabrica si..... de atunci o trage o caruta din GE spre RO..... altfel nu-mi explic de ce a durat atata

..... e cazu, cred eu, comandata in Martie macar incepand cu August sa ma bucur si eu de ea

P.S.: pentru razvaldinho: am jurat ca e neagra, dar am citit pe urma care este de fapt culoarea masinii tale, cred ca e foarte tare