Cine are modelul asta de jante?
Salut,
Am un plan de tuning pentru masina mea si am o mare problema: am niste jante pe spate, de 18", care sunt foate rezistente si care au si un aspect frumos, dupa parerea mea. Acelasi model de jante, cu o mica diferenta care nu ma deranjeaza, exista si pe 16" ( numai bune de pus pe fata), dar nu stiu cate prizoane au.
Asadar, o sa postez fotografii cu jantele despre care vorbesc si, cu ocazia asta, va rog sa imi spuneti daca aveti vreunul asemenea jante, iar daca da, atunci cate prizoane au.
Jantele sunt de la Ronal facute pentru Ford. Am incercat sa vorbesc cu ei si sa vad daca imi pot da jantele care imi trebuiesc, insa nu au putut vedea fotografia si nu m-au ajutat. Cred ca o sa mai insist.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Florin
Am un plan de tuning pentru masina mea si am o mare problema: am niste jante pe spate, de 18", care sunt foate rezistente si care au si un aspect frumos, dupa parerea mea. Acelasi model de jante, cu o mica diferenta care nu ma deranjeaza, exista si pe 16" ( numai bune de pus pe fata), dar nu stiu cate prizoane au.
Asadar, o sa postez fotografii cu jantele despre care vorbesc si, cu ocazia asta, va rog sa imi spuneti daca aveti vreunul asemenea jante, iar daca da, atunci cate prizoane au.
Jantele sunt de la Ronal facute pentru Ford. Am incercat sa vorbesc cu ei si sa vad daca imi pot da jantele care imi trebuiesc, insa nu au putut vedea fotografia si nu m-au ajutat. Cred ca o sa mai insist.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Florin
- Fişiere ataşate
-
- jantele originale ale masinii mele, foarte slabe ca material, intrucat am indoit iremediabil 10 bucati
- focus17-5spoke.jpg (28.4 KiB) Vizualizat de 1694 ori
-
- alta fotografie cu jantele de 16"
- fez7spokesilver.jpg (27.55 KiB) Vizualizat de 1692 ori
-
- Ronal Fiesta/Fusion 2002 6,5x16, ma intereseaza prizoanele cum sunt
- 1448059_thumb.jpg (4.16 KiB) Vizualizat de 1693 ori
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
0728 395 935 sau 0740 021 784; pe messenger, mykedany
B 68 RZF
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
0728 395 935 sau 0740 021 784; pe messenger, mykedany
B 68 RZF
-
Florin Dumitrescu - Gold Member
- Maşina: Ford New Focus Ghia X 2007, 2.0 TDCI, 136 CP, full options, on 18" machined rims
- VIN: wf05xxgcd57s01178